Dodaj firmu

Polovni reno delovi Roksandić

Nabavite najkvalitetnije delove za Vaše Reno vozilo, posetite Polovne reno delove Roksandić. U našoj ponudi nalazi se kompletan program delova i ulja brenda MOTRIO. Pored ugradnje delova, nudimo i kompletan servis za sve modele Reno vozila.
Pročitaj više

Svetog Save 60
Obrenovac, Beograd

Polovni delovi za Renault Đunta

Auto servis Đunta nalazi se na Novom Beogradu na Staroj Bežaniji i pored servisa vašeg vozila bavi se prodajom i ugradnjom novih i polovnih delova za sva pežoova i citroenova vozila.
Pročitaj više

Vinogradska 223
Novi Beograd, Beograd

Polovni delovi za Renault Auto otpad Neša

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila koje želite da prodate.
Pročitaj više

Vodovodska 177
Čukarica, Beograd

Polovni delovi za Renault Duja

Reno auto otpad Duja nudi Vam otkup Vašeg polovnog ili havarisanog vozila. Bavimo se isključivo Renault automobilima, što podrazumeva i usluge servisa za sve modele ovog renomiranog francuskog proizvođača.
Pročitaj više

Vinogradska bb, Beograd
Surčin, Beograd

OPEL NEŠA polovni delovi iz uvoza

Prodaja polovnih delova za Opel automobile. Nabavka novih delova uz garanciju…
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Polovni delovi za Renault, ko ih nudi, koja im je cena? Sećate li se čuvenog Renault 4, ili Renoa 4? Osamdesetih godina prošlog veka, ili prošlog milenijuma, ako vam se tako više sviđa, ovo je bio veoma popularan automobil, uz čuvenog Fiću i Zastavu 101... 

I tada i sada, suštinske stvari se nisu promenile, iako su ove mašine zamenile neke mnogo moćnije i lepše, ostala je stara dilema vlasnika i vozača Renaulta, da li da kupe nov deo, ili da kupe originalan polovni, šta je bolje, sigurnije, isplativije...? Ovaj tekst ima za cilj da vam neke od tih dilema otkloni, koristeći činjenice i objašnjavajući situaciju oko zamene rezervnih delova, na pravi način.

Polovni delovi za Renault Clio

Evo jednog sasvim simpatičnog, debeljuškastog automobila. Mnogi ljudi, a naročito žene vozači vole pufnaste automobile, pa rado biraju Renault Clio. Ma koliko mi bili pažljivi prilikom vožnje, kroz godine, pošto Renault koristimo svakodnevno, desiće se da neki deo „otkaže poslušnost“, pa će biti potrebno da se zameni drugim, novim – polovnim delom.

Polovni delovi često mogu biti novi. Kako to, pitate se sad vi? Jednostavno zato što se dešava, ne tako retko, da mladi vozači, a i oni iskusniji, naprave peh, i za vrlo kratko vreme slupaju auto koga su nedavno kupili. Onda ga prodaju auto otpadu, i vi možete doći u posed delova sa takvog automobila, koji su em novi, em originalni.

Polovni delovi za Renault Megane

Novo nije uvek najbolje, a sve iz razloga, ako nije originalno, pa ne znate poreklo dela, niti ko je proizvođač, ili znate, ali prvi put čujete za istog, onda je bolje da od takve kupovine na vreme odustanete.

Svakako ne želite da u vaš Renault ugrađujete bilo šta, što će vas možda služiti dobro neko vreme, ali će onda otkazati, pa ćete doći ponovo u istu situaciju da menjete deo, što sve znači dvostruke troškove. Ovo je još i dobra varijanta, jer se može dogoditi da ako vozite sa ugrađenim delom koji ima sumnjive kvalitete, ugrozite i svoju i sigurnost svih ostalih učesnika u saobraćaju. To, svakako, ne želite.

Polovni delovi za Renault Wind

Da biste leteli „kao vetar“ u Renault Wind-u, morate imati sve delove koji besprekorno funkcionišu. Možda se pitate, pa dobro, ako su toliko bolji delovi sa auto otpada u odnosu na nove i neproverene u radnjama, koliko onda oni koštaju?

Cena zavisi od toga u kakvom je stanju sam polovni deo, kakva je ponuda i potražnja na tržištu polovnih rezervnih delova, ali i od cene novog dela, te ko je njegov proizvođač...

Polovni delovi za Renault Captur

I tako, čitajući naš tekst, odlučili ste se da odete do auto otpada i da odaberete deo za sebe. Možda mislite da je to mukotrpan posao, ali mi imamo dobru vest za vas koja kaže da nabavka dobrih polovnih auto delova, nikada nije bila lakša i komotnija.

Ispod našeg teksta imate oglašene firme koje se bave ovom vrstom delatnosti, pa možete pogledati njihovu ponudu, uporediti cene, raspitati se oko svega što vas zanima...

Kada već dođete na auto otpad, i ukoliko vam isti nudi mogućnost da sami skinete deo, mi vam savetujemo da to sami ne činite, jer vi niste profesionalni mehaničar. Jednostavno, može doći do oštećenja dela prilikom njegovog skidanja, pa ćete morati da plaćate duplo. Vi se jednostavno opustite, spremite se za odlazak kod majstora i ugradnju dela, a samo skidanje prepustite stručnom osoblju auto otpada.

Polovni delovi za Renault – cene:

Naveli smo šta sve utiče na cenu polovnog dela, ali radi vaše bolje orijentacije, evo nekih primera: menjač za Renault, cena u proseku oko 140 evra, za svetla i signalizaciju, u proseku treba izdvojiti 10 evra, dok se za 59 evra u proseku mogu naći delovi za remont motora. Polovan motor u proseku je 250 evra, čelične felne, četiri komada, u proseku 50 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane