Kontakt podaci za vašu firmu

Mercedes polovni delovi Miloš

  • 1
5.0 | 1 ocena
Preporučujemo da Mercedes polovni delovi Miloš izbegavate! Saradnja sa ovom firmom je rizična jer izbegavaju plaćanje!!!...
Pročitaj više
Belosavci bb
Beograd

Avramović auto otpad-servis

  • 7
5.0 | 9 ocena
Polovni delovi za: AUDI, CITROEN, MERCEDES, FIAT, OPEL, RENAULT, PEUGEOT, VOLKSWAGWN, FORD, PEUGEOT. Usluge: MEHANIKA, AUTOELEKTRIKA, DIJAGNOSTIKA, PUNJENJE KLIME, POPRAVKA IZDUVNIH SISTEMA, OTKUP VOZILA!...
Pročitaj više
Zrenjaninski put 81b
Beograd

Auto otpad Nesa

  • 5
5.0 | 7 ocena
Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila k...
Pročitaj više
Vodovodska 177
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Zivkovic
Jeste veoma vazno da znate da su polovni delovi za Mercedes uvek bili veoma skupi. Mada, uvek moze nesto da se pronadje ispod ruke, tako da tu i ne moze nista previse da me brine.
Milen Jovanovic
Naravno da ovde treba da se odlucite za ozbiljan kvalitet.
Jovana Milinkovic
Ukoliko pricamo o kvalitetnim polovnim delovima onda su to bas ti polovni delovi i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se ovih polovnih delova tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljnje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Po pravilu, merceces ima odlicna vozila. Sve drugo po meni je samo gubljenje vremena i nista vise od toga koliko mi se samo cini.
Mihajlo Nastasovic
Ovi delovi su po meni naravno i vise nego odlicno resenje.
Simona Vucinic
Naravno da je sto se ovoga tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje vazno bitno sto se nas tice.
Todor Markovic
Pre ili kasnije slobodno mogu da kazem da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je mnog manje bitno.
Marta Dencevic
Sto se tice ovih polovnih delova, kvalitet je i vise nego vazan. sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
Mogu samo da kazem da je sto se ovog vozila tie, veoma bitno da se odlucite za kvaltiet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko se meni samo cini, polovni delovi za Mercedes su ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ipak moze da se nadje a da bude bas dobrog kvaliteta.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se tice ovih polovnih edlova, samotreba da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo onda i nije bas toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Sto se tice polovnih delova bas za ovaj tip vozila, samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju samo treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem i da se vise nista oko toga ne brinete.
Jana Stankovic
Moje je misljneje da po pitnu polovnih delova za Mercedes, traba da posetite radnju Dejan. To je jedno veoma dobro snabdeveno mesto u Beogradu u koje inace mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetne polovne delove za ovaj tip vozila mozete da proandjete na auto otpadu Rumeni. To je u svakom slucju auto otpad u koji mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Svako ko vozi Mercedes, moze da vam potvrdi da se radi o polovnim delovima koji jednostavno nisu ni malo jeftini. U svakom slucaju, u te polovne delove mozete da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Za Mercedes je svakako potrebno imati dosta novca, kako za samu kupovinu tako i za nabavku rezervnih delova. Pre svega, sva sreca u danasnje vreme nije toliko tesko doci do rezervenih delova, zbog toga sto ih ima na trzistu.
Stojance Ristovski
Onaj ko ima novca da vozi Mercedes, taj sigurno ima i novca da redovno radi servis ili da kupuje nove rezervne delove. Ukoliko se takav vlasnik ipak odlucite da kupiti polovan deo, onda je najbolje da ga kupi na pouzdanom mestu.