Iskustva i preporuke posetilaca

Milen Jovanovic
Polovni delovi za Citroen mozda i jesu povoljni ali je ipak najvaznije od svega da se ovi polovni delovi kupe na jedan pravilan i kvalitetan nacin. Sve druge stvari bi bile koliko samo mogu da vidim jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Filip Milutinovic
Mogu samo da kazem da je od njih tesko damoze da postoji nesto bolje.
Ivana Petrovic
Nazalost, mada koliko samo mogu da vidim, tesko da modu da postoje neki toliko kvalitetni polovni delovi
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice ovo su i vise nego kvalitetni polovni delovi. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Ovo su u svakom slucaju su ovo vrhunksi delovi
Todor Markovic
Po meni su naravno ovo i vise nego idelano polovni delovi.
Marta Dencevic
Naravno da je vde sto se mene tice, kvalitet veoma vazan.
Janko Zivanovic
Ako nista bar polovnih delova za Citroen ima bukvalno koliko hocete u Beogradu i mogu da se pronadju na razlicitim otpadima.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, sto se Citroena tice, to je nesto u sta mozete ako mene licno pitate, da imate puno poverenje. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da je sto se tice ovih delova samo potrebno da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije bas toliko bitno.
Nikolina Pantelic
Citroen ima veoma kvalitetne delove. Mada, kada pricamo o polovnim delovima, to je ipak mac sa dve ostrice.
Ivan Stojanovic
Po pitanju polovnih delova za Citroen, samo treba da posetite neko provereno mesto i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.
Jana Stankovic
Po pitanju polovnih delova za Citroen, samo treba da posetite otpad As. To je koliko je meni poznato jedan od bolje snabdevenih otpada u Beogradu.
Biljana Brankovic
Stalno, iz dana u dan, prolazi pored auto otpada Stojanovic, i mogu da vam kazem da sam primetila da su bas onako dobro snabdeveni.
Marko Petrovic
Iz licnog iskustva mogu da kazem da koliko para date toliko i muzike dobijete. jednostavno, delovi za citroen koje platite po tim cenama su odlicni za te pare. Sad, ukoliko ocekujete neki veliki kvalitet ne treba previse da se nadate.
Dusan Markovic
Citroen generalno govoreci nije preive skup automobil za odrzavanje. Ono sto moze da bude problem su cene polovnih delova koje bas mogu da variraju.
Stojance Ristovski
U danasnje vreme, polovne delove za Citroen mozet bukvalno da nadjete na svakom koraku. Auto otpad Nesa na Cukarici ima veliki izbor i ponudu rezervnih delova za Citroen i to po veoma povoljnim cenama.