Iskustva i preporuke posetilaca

Mihajlo Nastasovic
Kako samo stvari stoje, naravno da je Chrysle odlicno vozilo ali je i tacno to sto pojedini ljudi kazu da je zaista za njega potrebno na vreme da pocente da jurite delove za njega posto ipak ne mozete da ih pronadjete na svakom koraku.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, treba da znate da je ovako nesto nesto sto je veoma bitno.
Todor Markovic
Po pravilu, svi polovni delovi za ovo vozilomorjau da se lepo plate i nista vise od toga. Sa druge strane, kakav cete kvalitet da dobijete je vec posebno pitanje.
Marta Dencevic
Polovni elovi bas za ovo vozilo su uvek mogli da se pronadju po bas onako povoljnim cenama.
Janko Zivanovic
Sto se ovih vozila tice, narocito je bitno da kvalitet bude vazan.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, Chysler ima i vise nego kvalitetne delove. Ako se opdlucite za njih sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Sto se tice ovih polovnih delova samo treba da se odlucite za kvalitet.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Po pitanju ove vrste polovnih delova, samo treba da se obratite nekom strucnom i proverenom mestu u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.
Jana Stankovic
Kada vec pricamo o ovim tipovima vozila, onda je zapravo najbolje da posetite servis i otpad Opel dado. To je otpad za opelova vozila ali moze cini mi se i da se pronadje nesto za Chrysler.
Biljana Brankovic
Ukoliko vec trazite kvalitetne polovne delove za Chrysler, onda je ubedljiov najbolje resenje da posetite i onda se po tom pitanju sigurno necete pokajati.
Marko Petrovic
Iz licnog iskustva mogu da kazem da su ovo veoma kvalitetni polovni delovi u ciji kvalitete je najbolje da se uverite ukoliko neko od toh mesta posetite tokom radnog vremena. Mislim tu na auto otpade.
Dusan Markovic
Chrysler je svakako jedan od boljih prozvodjaca automobila. Medjtim, koliko mogu da vidim vih automobila nema previse u Beograud i samim tim se to odrazava i na cenu polovnih delova. Odnosno to su u svakom slucaju nesto jace cene.
Stojance Ristovski
Cene za polovne delove za Crysler vozila se razlikuju od vrste do vrste samog dela. Uglavnom se radi o tipu vozila koji je veoma nezahvalan za nase putenje ili u krajnjem slucaju odrzavanja (novac).