Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovne knjige za 8. razred
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovne knjige za 8. razred

Osmi razred je vreme kada su svi školarci zaljubljeni. Kome je još do knjiga? Ovo jeste istina, ali druga strana priče je da se obrazovanje nikada ne sme zapostaviti, u savremenom svetu gde je glavno oružje za uspeh upravo – znanje i diploma.

 

 

Sa druge strane, živimo u kriznim vremenima, pa je roditeljima prva misao kako uštedeti novac, jer je neretko u porodicama i po nekoliko đaka, a svi imaju svoje potrebe, i to nije samo nabavka udžbenika, već i školskog pribora, pribora za likovno i fizičko... Tu je mali milion stvari, za sve je potreban novac, a jedan od načina da uštedite jeste da nabavite polovne knjige za 8. razred.

Polovne knjige za osmi razred

Ukoliko su polovne knjige očuvane, nisu išarane, nemaju takozvane „uši“, ne nalazimo nijedan valjani razlog da ih ne kupite. Postoje pedantni đaci koji knjige čuvaju, upravo iz razloga da bi ih mogli prodati i zaraditi. Tako ti udžbenici mogu da se nađu u ponudi web antikvarnica i to po veoma povoljnim cenama.

Dovoljno je da posetite online prezentacije firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti i da jednostavno naručite knjige za osmi razred. Postupak poručivanja je u par koraka, odaberete udžbenike, stavite ih u korpicu namenjenu za to i time ste izvršili rezervaciju. Ona će momentalno stići do osoblja koje radi u antikvarnici, pa će vas oni kontaktirati, na osnovu podataka koje ste ostavili prilikom rezervacije, da se dogovorite oko načina isporuke.

Sama rezervacija je dobra i iz još jednog razloga, a to je da time sprečavate nekog drugog da pre vas kupi udžbenike koje želite. 

Dostava polovnih knjiga za 8. razred

Ljudi obično vole da im se knjige dostave na kućnu adresu i da plate poštaru, odnosno pouzećem. Tada će na osnovnu cenu knjiga za 8. razred biti dodata i cena poštarine. Ako se koriste usluge brze pošte, knjige će već za jedan dan biti u vašem domu.

 

 

Na taj način se mogu poručiti knjige bez obzira u kom gradu Srbije da se nalazite i isporuka će ići jednako brzo.

Ako se, sa druge strane, nalazite u gradu u kome je i web antikvarnica, onda možete da svratite u fizičko sedište firme, i da se lično uverite u kvalitet udžbenika za osmi razred koje kupujete. Tada možete platiti i na licu mesta i uštedeti oko troškova slanja.

Kada pregledate sajt koji se bavi prodajom polovnih knjiga, pored udžbenika ćete zateći i knjige iz svih sfera, kao što je beletristika, stručna literatura, knjige iz prirodnih i društvenih nauka, enciklopedije, sabrana i odabrana dela poznatih svetskih i domaćih pisaca, dela iz umetnosti, rečnici, razne knjige za decu, monografije gradova i država, kao i razna obrazovna literatura...

U ponudi se nalaze i udžbenici za sva četiri razreda srednjih škola ali i knjige za fakultet. Tu je i lektira za osmi razred, koja je takođe neophodna.

Kada vaše dete završi osmi razred i nađe se na pragu gimnazije ili srednje škole, ukoliko su udžbenici sačuvani, ponovo ih možete dati u otkup, i na taj način će vaše dete zaraditi svoj prvi novac u životu. 

Ukoliko se stvari čuvaju, one i vrede i traju dugo vremena. Tako je isto i sa knjigama – mnoge generacije ih mogu koristiti, i znanje se prenosi, dok se deca uče da zarade džeparac a roditelji pri tome ostvaruju uštedu kod kupovine ionako skupih potrepština za školu.

Polovne knjige za 8. razred – cena:

Potrebno je platiti po jednom udžbeniku između 300 i 400 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informaicije, predlažemo da kontaktirate antikvarnice ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

16.07.2018
Miroslav Jagnjic

Od 5 razreda poceo sam da kupujem deci polovne knjige za skolu. Razlog za to su jako velike cene novih knjiga. Pri tome polivne knjige koje prodaje antikvarnica bukinista su skoro kao nove a veoma povoljne. Uzeli smo ove godine polovne knjige za 8 razred kod njih i kao i do sad veoma smo zadovoljni.

10.05.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju ove knjige sigurno moraju da valjaju kako god da okrenete.

26.04.2017
Janko Zivanovic

Meni je najvaznije da deca zele da uce iz ovih knjiga. Druge stvari kao ocuvanost i cena mi nisu bas toliko vazne.

13.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Naravno da je sto se tice ovih polovnih knjiga najvaznije sta u njima pise, medjutim to je nekada veoma tesko da se pravilno rastumaci.

29.03.2017
Petar Jankovic

Moja deca se stalno bune po pitanju polovnih knjiga ali zaista ne mogu da shvatim sta je tu zapravo pravi problem.

14.03.2017
Nikolina Pantelic

od ovih knjiga kvalitet je veoma vazan. Nista vise oko toga ije rpeterano bitno i vazno.

22.02.2017
Ivan Stojanovic

Nije osmi razred toliko tezak ali jeste tesko ako ne ucite na vreme. Tada bas mozete da budete u problemu.

06.02.2017
Jana Stankovic

Mogu samo da kazem da je sto se ovih knjiga tice, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je mnogo manje vazno.

25.01.2017
Marko Petrovic

Osmi razred je zaista tezak razred. Kada samo pogledam sta deca sve treba da nauce.

09.01.2017
Biljana Brankovic

Ovo su zaista veoma znacajne knjige i bas po tom pitanju ako mene pitate, treba da se odlucite za kvalitet.

29.08.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o kvalitentim polovnim knjiga az 8 razred, potrebno je da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Jako je bitno da te polovne knjige u potpunosti budu u skladu sa nastavnim planom i programom.