Trebaju vam polovne knjige za 7. razred? Često je u porodici barem dva đaka, a svi roditelji znaju da je školovanje deteta veliki izdatak. Naravno, ništa nije skupo kada je u pitanju obrazovanje deteta, međutim, ako postoji način da se uštedi novac, naročito u kriznim vremenima, zašto ga ne iskoristiti? Kupovinom polovnih knjiga za 7. razred omogućujete sebi da vam izvesna suma novca ostane u džepu, a za taj isti novac možete svom školarcu kupiti nešto drugo što je neophodno za školu.

Polovne knjige za sedmi razred

Pročitaj više

Izaberite neku od antikvarnica koje imaju u svojoj ponudi POLOVNE KNjIGE ZA 7. RAZRED

Beograd

Antikvarijat Andja
Antikvarijat Andja
Jug Bogdanova 2, Beograd
Savski venac Pozovi

Antikvarijat Anđa nalazi se na Zelenom vencu i nudi veliki izbor polovnih i antikvarnih knjiga, rečnike, enciklopedije, kao i udžbenike za osnovnu i srednju školu. Sve ljubitelje stripa oduševiće naša ponuda stripova dobro poznatih junaka: ...
Pročitaj više

Trebaju vam polovne knjige za 7. razred? Često je u porodici barem dva đaka, a svi roditelji znaju da je školovanje deteta veliki izdatak. Naravno, ništa nije skupo kada je u pitanju obrazovanje deteta, međutim, ako postoji način da se uštedi novac, naročito u kriznim vremenima, zašto ga ne iskoristiti? Kupovinom polovnih knjiga za 7. razred omogućujete sebi da vam izvesna suma novca ostane u džepu, a za taj isti novac možete svom školarcu kupiti nešto drugo što je neophodno za školu.

Polovne knjige za sedmi razred

Ponekad deca vole da šaraju udžbenike, pa tako možete naći na knjigama iz istorije, na poznatim ličnostima, nacrtane naočare, brkove ili im nedostje neki prednji zub... Naravno, sve je ovo deo dečije igre, ali takve knjige retko ko će želeti da kupi.U protivnom, ako su knjige za 7. razred očuvane, nisu išarane, ako tekst nije ispodvlačen, ne postoje „uši“, odnosno udžbenici nisu savijani na ćoškovima, ne vidimo razlog da takve knjige ne kupite svom detetu.Gradivo je isto, identičan je sadržaj u novim knjigama iz knjižare i u polovnim koje biste kupili u internet antikvarnici. Sa samo jednom, bitnom razlikom – polovne knjige za 7. razred koštaju mnogo manje.Takođe, nastavnici žele i da deca pročitaju lektiru, pa i ove knjige možete pronaći na isti način.

Kako kupiti polovne knjige za 7 razred

Naučite svoje dete da zaradi prvi novac u životu, na taj način što će, najpre, za njega biti kupljene polovne knjige za 7. razred, a onda, ukoliko se prema tim udžbenicima odnosi pažljivo i čuva ih tokom cele školske godine, na kraju iste te knjige može prodati i novac zadržati za sebe. Na ovaj način se stiču dobre navike, da dete od 13-14 godina počne da ceni i zarađuje novac, što će svakako biti od koristi u celom daljem životu. Postavlja se pitanje, kako doći do kvalitetnih udžbenika za 7. razred? Odgovor je – nikada lakše! Jednostavnom pretragom firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti, izabraćete određenu antikvarnicu, i samo poručivanje udžbenika obaviti u par koraka. Najpre je potrebno da rezervišete knjige, tako što ćete ih dodati u korpu, i pri tome ćete ostaviti svoje osnovne podatke, na osnovu kojih će vas osoblje knjižare pozvati, da bi se sa vama dogovorili oko načina isporuke. Druga dobra stvar koju činite na ovaj način, jeste da postupkom rezervacije sprečavate nekog drugog da uzme knjige pre vas.Ako se nalazite u nekom drugom gradu u odnosu na sedište internet antikvarnice, plaćanje uvek može da se izvrši pouzećem, to jest kada vam poštar donese udžbenike na kućnu adresu. Naravno, ako želite da se uverite u kvalitet i očuvanost onoga što kupujete i naručujete, možete posetiti fizičko sedište internet knjižare, i tom prilikom plaćanje obaviti na licu mesta, čime štedite troškove poštarine.Na svakom sajtu koji se bavi ovom vrstom delatnosti, lako ćete se snaći, jer su udžbenici uredno raspoređene prema razredima, i prema tome da li je u pitanju osnovna ili srednja škola.

Polovne knjige za 7. razred – cena:

Za polovne udžbenike za sedmi razred, potrebno je izdvojiti od 300 do 400 dinara po knjizi.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate antikvarnice ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  16.07.2018 09:36

  Antikvarijat Andja ima zaista kvalitetne polovne knjige i pored toga veoma su povoljni. Ove godine uzeli smo detetu polovn knjige za 7 razred koje su bukvalno kao nove a platili smo ih skoro pa duplo jeftinije nego sto kostaju nove.

  Marta Dencevic
  10.05.2017 01:25

  Po mnogo cemu su ovo knjige koje posebnu moraju da se plate kako god da okrenete.

  Janko Zivanovic
  26.04.2017 06:50

  Po meni, ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to polovne knjige za 7 razred.

  Ljubinka Sreckovic
  13.04.2017 07:06

  Po pravilu, koliko mi se samo cini, ove knjige su nesto zaista sto vredi i bez cega se ne moze. Ukoliko se vec za njih opredelite, sigurno se necete pokajati.

  Petar Jankovic
  29.03.2017 10:18

  Sto se tice ovih polovnih knjiga, kvlaitet je pre ili kasnije veoma vazan.

  Nikolina Pantelic
  14.03.2017 09:04

  Sto se polovnih knjiga tice, kvalitet je veoma vazan.

  Ivan Stojanovic
  22.02.2017 02:21

  Moje licno misljenje je da sto se tice ovih knjiga, treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je mnogo gore resenje.

  Jana Stankovic
  06.02.2017 01:34

  Mogu pre svega samo da kazem da je veoma vazno da polovne knjige dobro i adekvatno cuvate, da iz njih nesto naucite a posle samo da ih prodate.

  Marko Petrovic
  25.01.2017 10:29

  Koliko mi se samo cini, deca bez problema mogu da se odlcuite za ovakve knjige, sve drugo je manje vazno.

  Biljana Brankovic
  09.01.2017 11:13

  Prodaju ljudi knjige za ovaj razred preko interneta i to po veoma povoljnim cenama.

  Dusan Markovic
  29.08.2016 10:17

  Kada pricamo o knjigama za 7 razred, rekao bih da su porpilinco debele tako da mi je na neki nacin i zao dece koja moraju da ih tegle u skolu.