Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovne knjige za 7. razred
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovne knjige za 7. razred

Često je u porodici barem dva đaka, a svi roditelji znaju da je školovanje deteta veliki izdatak. Naravno, ništa nije skupo kada je u pitanju obrazovanje deteta, međutim, ako postoji način da se uštedi novac, naročito u kriznim vremenima, zašto ga ne iskoristiti?

 

 

Kupovinom polovnih knjiga za 7. razred omogućujete sebi da vam izvesna suma novca ostane u džepu, a za taj isti novac možete svom školarcu kupiti nešto drugo što je neophodno za školu.

Polovne knjige za sedmi razred

Ponekad deca vole da šaraju udžbenike, pa tako možete naći na knjigama iz istorije, na poznatim ličnostima, nacrtane naočare, brkove ili im nedostje neki prednji zub... Naravno, sve je ovo deo dečije igre, ali takve knjige retko ko će želeti da kupi.

U protivnom, ako su knjige za 7. razred očuvane, nisu išarane, ako tekst nije ispodvlačen, ne postoje „uši“, odnosno udžbenici nisu savijani na ćoškovima, ne vidimo razlog da takve knjige ne kupite svom detetu.

Gradivo je isto, identičan je sadržaj u novim knjigama iz knjižare i u polovnim koje biste kupili u internet antikvarnici. Sa samo jednom, bitnom razlikom – polovne knjige za 7. razred koštaju mnogo manje.

Takođe, nastavnici žele i da deca pročitaju lektiru, pa i ove knjige možete pronaći na isti način.

Kako kupiti polovne knjige za 7 razred

Naučite svoje dete da zaradi prvi novac u životu, na taj način što će, najpre, za njega biti kupljene polovne knjige za 7. razred, a onda, ukoliko se prema tim udžbenicima odnosi pažljivo i čuva ih tokom cele školske godine, na kraju iste te knjige može prodati i novac zadržati za sebe.

 

 

Na ovaj način se stiču dobre navike, da dete od 13-14 godina počne da ceni i zarađuje novac, što će svakako biti od koristi u celom daljem životu. 

Postavlja se pitanje, kako doći do kvalitetnih udžbenika za 7. razred? Odgovor je – nikada lakše! Jednostavnom pretragom firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti, izabraćete određenu antikvarnicu, i samo poručivanje udžbenika obaviti u par koraka. 

Najpre je potrebno da rezervišete knjige, tako što ćete ih dodati u korpu, i pri tome ćete ostaviti svoje osnovne podatke, na osnovu kojih će vas osoblje knjižare pozvati, da bi se sa vama dogovorili oko načina isporuke. Druga dobra stvar koju činite na ovaj način, jeste da postupkom rezervacije sprečavate nekog drugog da uzme knjige pre vas.

Ako se nalazite u nekom drugom gradu u odnosu na sedište internet antikvarnice, plaćanje uvek može da se izvrši pouzećem, to jest kada vam poštar donese udžbenike na kućnu adresu. 

Naravno, ako želite da se uverite u kvalitet i očuvanost onoga što kupujete i naručujete, možete posetiti fizičko sedište internet knjižare, i tom prilikom plaćanje obaviti na licu mesta, čime štedite troškove poštarine.

Na svakom sajtu koji se bavi ovom vrstom delatnosti, lako ćete se snaći, jer su udžbenici uredno raspoređene prema razredima, i prema tome da li je u pitanju osnovna ili srednja škola.

Polovne knjige za 7. razred – cena:

Za polovne udžbenike za sedmi razred, potrebno je izdvojiti od 300 do 400 dinara po knjizi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate antikvarnice ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

16.07.2018
Miodrag Kostic

Antikvarijat Andja ima zaista kvalitetne polovne knjige i pored toga veoma su povoljni. Ove godine uzeli smo detetu polovn knjige za 7 razred koje su bukvalno kao nove a platili smo ih skoro pa duplo jeftinije nego sto kostaju nove.

10.05.2017
Marta Dencevic

Po mnogo cemu su ovo knjige koje posebnu moraju da se plate kako god da okrenete.

26.04.2017
Janko Zivanovic

Po meni, ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to polovne knjige za 7 razred.

13.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Po pravilu, koliko mi se samo cini, ove knjige su nesto zaista sto vredi i bez cega se ne moze. Ukoliko se vec za njih opredelite, sigurno se necete pokajati.

29.03.2017
Petar Jankovic

Sto se tice ovih polovnih knjiga, kvlaitet je pre ili kasnije veoma vazan.

14.03.2017
Nikolina Pantelic

Sto se polovnih knjiga tice, kvalitet je veoma vazan.

22.02.2017
Ivan Stojanovic

Moje licno misljenje je da sto se tice ovih knjiga, treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je mnogo gore resenje.

06.02.2017
Jana Stankovic

Mogu pre svega samo da kazem da je veoma vazno da polovne knjige dobro i adekvatno cuvate, da iz njih nesto naucite a posle samo da ih prodate.

25.01.2017
Marko Petrovic

Koliko mi se samo cini, deca bez problema mogu da se odlcuite za ovakve knjige, sve drugo je manje vazno.

09.01.2017
Biljana Brankovic

Prodaju ljudi knjige za ovaj razred preko interneta i to po veoma povoljnim cenama.

29.08.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o knjigama za 7 razred, rekao bih da su porpilinco debele tako da mi je na neki nacin i zao dece koja moraju da ih tegle u skolu.