Dopada li vam se ideja da uštedite novac, a posle da još i vratite ono što ste uložili, možda čak i zaradite? Pitate se kako je to moguće? Nastavite da nas čitate.

 

 

Daćemo vam jednu dobru ideju, koju sigurno i sami znate, ali ste je možda, pod pritiskom svakodnevnih obaveza oko svog đaka, sasvim zaboravili.

Umesto novih knjiga za 6. razred, možete kupiti očuvane, polovne udžbenike i pri tome uštedeti jer takve knjige u knjižari koštaju mnogo više. Školska godina relativno brzo prođe i te polovne knjige, koje su korišćene po drugi put, i dalje su kao nove. Mogu da se koriste još jednu godinu, pa ih vi možete prodati, isto kao što ste ih i kupili. 

Na taj način ste vratili uloženi novac, a ako ih prodate za neki možda i veći iznos, ostvarićete čak i zaradu. Nama zvuči dobro, a vama?

Polovne knjige za šesti razred

Svakako, uslov za ovu ponovnu prodaju polovnih knjiga jeste da udžbenike vaše dete pažljivo koristi. Ako knjige nemaju „uši“, nisu išarane, na slikama poznatih istorijskih ličnosti nema brkova, naočara, ne fali im neki zub ili slično – takvi udžbenici su spremni za još jednu generaciju.

Naravno, novac koji uštedite na ovaj način, možete upotrebiti da svom detetu obezbedite, na primer, školski pribor. Ova varijanta kupovine polovnih knjiga za školu, posebno je zgodna za roditelje koji istovremeno imaju više đaka, pa kada dođe septembar, hvataju se za glavu, pri pomisli koliko će im sve novca biti potrebno.

Jer, potrebe za školu nisu samo udžbenici. Pored šestara, lenjira, pernica, tu je i oprema za fizičko, koja uvek dosta košta, pribor za likovno i slično.

Zašto ne uštedeti? Putem interneta, masovno se kupuju i igračke i garderoba za decu, iz prostog razloga, što deca sve to brzo prerastu i potrebno im je novo. Ista situacija je i sa knjigama za 6. razred. Školska godina prođe brzo, ali novac koji niste uštedeli, vi ne možete vratiti.

Kako kupiti polovne knjige za 6. razred?

U današnje vreme, postoji veliki broj online knjižara, to jest, internet antikvarnica, koje pored beletristike, naučne literature, raznih sabranih dela i slično, u svojoj bogatoj ponudi imaju i polovne udžbenike za sve razrede osnovne i srednje škole.

 

 

Dovoljno je da pretražite web prezentaciju odabrane knjižate, što će biti vrlo jednostavno, jer su udžbenici grupisani po razredima i da naručivanje obavite u par koraka. Rezervacijom, odnosno, ubacivanjem udžbenika u korpu, vi ste učinili dve korisne stvari za sebe: naručene knjige za 6. razred niko neće moći da uzme pre vas, a sa druge strane, ostavili ste osnovne podatke o sebi, na osnovu kojih će osoblje knjižare moći da vas kontaktira, i sa vama dogovori načine isporuke. 

Znači, ako ste iz istog grada iz koga je i web antikvarnica, odlučićete da li želite da lično pogledate knjige u njihovim prostorijama, ili je dovoljno da polovne knjige za 6. razred budu poslate putem pošte, pa ćete platiti pouzećem kada poštar dostavi udžbenike na vašu adresu.

Cena udžbenika za šesti razred biće dodatno uvećana za cenu poštarine, ali ni to ne mora biti ako dođete sami po knjige za svog đaka. Kada svoje dete posavetujete da čuva knjige tokom predstojeće školske godine, time ga možete motivisati da uči da zaradi svoj prvi novac, jer kad pređe u sedmi razred, korišćene knjige ponovo može prodati.

Polovne knjige za 6. razred – cena:

Polovne knjige za šesti razred osnovne škole pronaći ćete po cenama od 300 do 400 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate antikvarnice ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovne knjige za 6. razred
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

16.07.2018
Matija Lukic

Antikvarnica Bukinista ima najpovoljnije i najkvalitetnije knjige za 6 razred osnovne skole. Prosle godine smo takodje uzeli knjige kod njih i bili smo prezadovoljni.

10.05.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ove knjihe nesto sto mora posebno da valja.

26.04.2017
Janko Zivanovic

U svakom slucaju su ovo i vise nego kvalitetne polovne knjige bez kojih se u svakom slucaju ne moze.

13.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Kako god da okrenete, ovo su knjige koje sigurno valjaju i koje sigurno pre ili kasnije moraju da se plate.

29.03.2017
Petar Jankovic

Pre ili kasnije su ove knjige i vise nego vazne. Sve drugo je samo po meni gubljenje vremena.

14.03.2017
Nikolina Pantelic

Sto se mene licno tice, ove knjige mogu da imaju vrednost samo ukoliko se veoma dobro ocuvane. U suprotnom slucaju mozete slobodno da ih bacite.

22.02.2017
Ivan Stojanovic

Sto se mene licno tice, ovo su zaista i vise nego kvalitetne knjige. Sve drugo je daleko losije resenje.

06.02.2017
Jana Stankovic

Mogu samo slobodno da kazem da je sto se ovih knjiga tice veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

25.01.2017
Marko Petrovic

Sto se 6 razreda tice, veoma je vazno da se po tom pitanju odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.

09.01.2017
Biljana Brankovic

Samo po ovom pitanju treba da potrazite neko provereno lice. Ostalo nema sta da vas brine. Mogu uz malo muke da se ove knjige relativno lako pronadju.

29.08.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o kvalitetnim polovnim knjigama za 6 razred, situacija je porpilicno jasna. To su polovne knjige koje svakako imaju odredjenu vrednost a i vasem detetu mozda mogu da budu od koristi ako je nesto podvuceno (lakse ce uciti).