Polovan nameštaj Euroantik

2.7 | 3 ocena
Ulica: Zrenjaninski Put 5a
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Polovan nameštaj Euroantik
Telefon: 011/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Miletic
  30.05.2018 12:00

  Ako zelite da se u vasem domu pronadje i neki od rusticnih namestaja onda dodjite u EUROANTIK prodavnicu polovnog namestaja.Namestaj je uvezen iz Holandije i uradjen je od kvalitetnog punog drveta. Sve prporuke zaista je visoko kvalitetan!

  Ilija Radovic
  21.04.2017 05:42

  Svi koji posete salon namestaja EuroAntik imaju jedinstvenu priliku da prosetaju izlozbom vekovnog evropskog nasledja.Dotaknite toplinu najboljeg punog drveta od koga je namestaj satkan,bacite pogled na razlicitost okova,rezbarija,intarzija,utonite u tapacirung meke koze,plisa,vunenog stofa,brokata.

  Ana Milosavljevic
  07.02.2017 02:02

  Kupila sam savrsenu vitrinu od pung drveta.Veoma je stara ali je kvalitet bio presudan da u potpunosti izgleda kao nova.Cena je bila veoma povoljna tako da sam veoma zadovoljna ovom kupovinom.

  Zoran Josipovic
  07.07.2016 07:16

  Veliki izbor stilizovanih regala i vitrina.Prodaja polovnog namestaja iz uvoza u salonu EuroAntika obezbedjena je dugom saradnjom sa holadnskim partnerima koji su spremni da udovolje visokim zahtevima izgleda i ocuvanosti svakog komada namestaja koji se nalazi u ponudi.