Odnošenje starih stvari Izlazak udruzenje

4.4 | 16 ocena
Ulica: Maksima Gorkog 92/2
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Odnošenje starih stvari Izlazak udruzenje
Mobilni: 061/
www.odnosenjestarognamestaja.rs

O nama

ODNOŠENJE STARIH STVARI

Ukoliko imate polovni nameštaj koji želite da donirate, pozovite nas i mi odnosimo Vaše stare stvari i nameštaj u najkraćem roku. Na taj način činite jedno dobro delo i pomažete dobrotovorni rad neprofitne organizacije Izlazak koja je posvećena borbi protiv bolesti zavisnosti kroz prevenciju, motivaciju i resocijalizaciju, kao i radu sa beskućnicima.

Udruženje Izlazak postoji već 9 godina i pruža pomoć u resocijalizaciji i rehabilitaciji zavisnika od opojnih i halucinogenih sredstava. Tokom godina uspešnog rada, kroz naše udruženje je prošlo preko 70 momaka i devojaka sada bivših zavisnika koji su završili neki od naših programa.

Jedan od projekata organizacije Izlazak koji je pokrenut 2014. godine je prikupljanje, prodaja polovnog i odnošenje starog nameštaja kao i odnošenje starih stvari. Sa ciljem da obezbedimo posao bivšim zavisnicima koji su teško zapošljiva kategorija, 2015. godine otvorili smo i prodavnicu polovnog nameštaja koja se nalazi u Obrenovcu.

Neposredno po Vašem pozivu, članovi naše organizacije dolaze na navedenu adresu i odvoze stare stvari i nameštaj koji ste odlučili da donirate. Nakon eventualne popravke i sređivanja, nameštaj se prodaje u okviru naše prodavnice, gde Vas očekuje veliki izbor kvalitetnog polovnog nameštaja.

Kupovinom nameštaja iz naše ponude ne samo da ćete ulepšati Vaš dom, nego i pomoći rad organizacije Izlazak. Sav prihod od prodaje nameštaja namenjen je bivšim i rehabilitovanim zavisnicima, kao i beskućnicima.

Možete nas angažovati i kada Vam zatreba selidba stambenih ili poslovnih prostora. Naša usluga uključuje kompletnu pomoć prilikom preseljenja koja uključuje demontažu i kasniju montažu nameštaja.

Još jedna usluga koju nudimo jeste transport različitih vrsta roba, odvoženje šuta i sl. U našem voznom parku nalaze se pouzdana i kvalitetna kombi vozila. Takođe, pružamo usluge održavanja dvorišta i drugih zelenih površina, uz BESPLATNU procenu radova.

Za sve dodatne informacije posetite našu Facebook stranicu:

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-16h
vikendom ne radimo

Odnošenje starih stvari, Maksima Gorkog 92/2, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Euro Arbor polovni nameštaj, Njegoševa 1, Zemun, Beograd
    Olia - nemački polovan nameštaj, Gočka 53v, Rakovica, Beograd
    Second Kitchen, Kružni put 98, Leštane, Grocka, Beograd