O nama - ODNOŠENJE STARIH STVARI


Ukoliko imate polovni nameštaj koji želite da donirate, pozovite nas i mi odnosimo Vaše stare stvari i nameštaj u najkraćem roku. Na taj način činite jedno dobro delo i pomažete dobrotovorni rad neprofitne organizacije Izlazak koja je posvećena borbi protiv bolesti zavisnosti kroz prevenciju, motivaciju i resocijalizaciju, kao i radu sa beskućnicima.

Udruženje Izlazak postoji već 9 godina i pruža pomoć u resocijalizaciji i rehabilitaciji zavisnika od opojnih i halucinogenih sredstava. Tokom godina uspešnog rada, kroz naše udruženje je prošlo preko 70 momaka i devojaka sada bivših zavisnika koji su završili neki od naših programa.

Jedan od projekata organizacije Izlazak koji je pokrenut 2014. godine je prikupljanje, prodaja polovnog i odnošenje starog nameštaja kao i odnošenje starih stvari. Sa ciljem da obezbedimo posao bivšim zavisnicima koji su teško zapošljiva kategorija, 2015. godine otvorili smo i prodavnicu polovnog nameštaja koja se nalazi u Obrenovcu.

Neposredno po Vašem pozivu, članovi naše organizacije dolaze na navedenu adresu i odvoze stare stvari i nameštaj koji ste odlučili da donirate. Nakon eventualne popravke i sređivanja, nameštaj se prodaje u okviru naše prodavnice, gde Vas očekuje veliki izbor kvalitetnog polovnog nameštaja.

Kupovinom nameštaja iz naše ponude ne samo da ćete ulepšati Vaš dom, nego i pomoći rad organizacije Izlazak. Sav prihod od prodaje nameštaja namenjen je bivšim i rehabilitovanim zavisnicima, kao i beskućnicima.

Možete nas angažovati i kada Vam zatreba selidba stambenih ili poslovnih prostora. Naša usluga uključuje kompletnu pomoć prilikom preseljenja koja uključuje demontažu i kasniju montažu nameštaja.

Još jedna usluga koju nudimo jeste transport različitih vrsta roba, odvoženje šuta i sl. U našem voznom parku nalaze se pouzdana i kvalitetna kombi vozila. Takođe, pružamo usluge održavanja dvorišta i drugih zelenih površina, uz BESPLATNU procenu radova.

Za sve dodatne informacije posetite našu Facebook stranicu: izlazaknamestaj

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
vikendom ne radimo

Odnošenje starih stvari, Simina 8, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Polovan nameštaj
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Odnošenje starih stvari Izlazak udruzenje
  • Odnošenje starih stvari,
  • Odnošenje starih stvari Beograd,
  • udruženje Izlazak Stari grad,
  • Izlazak nameštaj,
  • Odnošenje starih stvari udruženje Izlazak radno vreme,
  • odnosenje starog namestaja