O nama - EURO ARBOR POLOVAN NAMEŠTAJ


Salon nameštaja Euro Arbor nudi Vam širok asortiman polovnog nameštaja iz Nemačke i Holandije, visokog kvaliteta. Uređenje stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i zanimljivije, jer svaki pažljivo odabrani komad nameštaja iz naše ponude ističe se svojom dugotrajnošću i stabilnošću.

Kako bi Vam ponudili vrhunski kvalitet nameštaja po pristupačnim cenama, sav nameštaj iz naše ponude prošao je strogu kontrolu i selekciju. U pitanju je nov ili malo korišćen nameštaj iz Nemačke i Holandije koji se većinom nalazio u gostinskim sobama i rezidencijama za odmor. Kod nas možete pronaći izuzetne primerke koji će učiniti opremanje Vašeg doma vrlo interesantnim.

Od otvaranja salona nameštaja Euro Arbor u Zemunu, pa sve do danas, na naše prostore stigao je ogroman broj malo korišćenog nameštaja, koji je svoje mesto našao u domovima širom zemlje.

Iz naše raznovrsne ponude nameštaja posebno izdvajamo:

Raznovrsnost polovnog nameštaja iz naše ponude, svojim stilom i dizajnom oplemeniće Vaš životni prostor i učiniti ga Vašim malim kutkom iz snova. Interesantan dizajn, funkcionalnost i skladan odnos dimenzija pruža Vam mogućnost da polovan nameštaj iz naše ponude lako uklopite u enterijer Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Bilo da se odlučite za kožne garniture ili one od vrhunskog mebla, bićete zadivljeni izborom boja, dezena i oblika našeg nameštaja. Nameštaj od punog drveta, daje istom poseban izgled i kvalitet, a ručna izrada doprinosi njegovoj autentičnosti. Činjenica da do sada nismo imali reklamacija na nameštaj koji prodajemo, dokaz je našeg profesionalnog rada i vrhunskog kvaliteta nameštaja iz ponude salona Euro Arbor.

Euro Arbor prodaja polovnog nameštaja, Njegoševa 1, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2018 11:50
Marija Mladenovic

Namestaj koji sam videla u salonu EURO ARBOR izgleda kao nov,iako je polovan vidi se da je malo korisceni. Uvezen iz Holandije,Nemacke,garantu je vam kvalitet i postojanost. Razliciti stilovi i dezeni po veoma pristupacim cenama. Sve pohvale!

07.02.2017 02:08
Ilija Radovic

Namestaj je uglavnom koliko sam cuo iz Nemacke.Ja sam kupio dve fotelje od punog drveta.cena je za takav namestaj bila vise nego povoljna.Kvalitet je uocljiv vec pri prvom pogledu,sve preporuke.

21.05.2016 08:56
Iva Markovic

Iz njihove raznovrsne ponude namestaja posebno bih izdvojila stilske garniture,masivne garniture,garniture,ugaone garniture.Namestaj je extra kvaliteta iako je polovan kompletno je restauriran a cene su neverovatne.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Polovan nameštaj
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Euro Arbor polovni nameštaj
 • Euro Arbor polovan nameštaj,
 • Polovne stilske garniture,
 • Polovne masivne garniture,
 • Polovne garniture,
 • Polovne ugaone garniture,
 • Polovni regali,
 • Polovni plakari,
 • Polovne stilske komode,
 • Polovne stilske vitrine,
 • Polovni stolovi i stolice,
 • Euro Arbor polovni nameštaj radno vreme