Dodaj firmu

Agro-tehnika poljoprivredne mašine

Agro-tehnika iz Subotice je kompanija koja proizvodi poljoprivredne mašine. Savremena poljoprivreda u mnogome zavisi od dobrih tehnoloških rešenja i novih tehnologija i njihove adekvatne primene.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 17 a
Subotica

Poljomehanika Mašine i alati

Poljomehanika iz Subotice se bavi prodajom poljoprivrednih mašina i alata. Nudimo Vam najkvalitetnije mašine i alate koji će bez sumnje unaprediti Vašu pojoprivrednu delatnost.
Pročitaj više

Starine Novaka 72
Subotica

Agria poljoprivredna mehanizacija

Agria iz Subotice je kompanja koja se bavi poizvodnjom i prodajom poljoprivredne mehanizacije. Glavni proizvod firme "Agria" su pneumatske višeredne sejačice za pšenicu, kukuruz, suncokret i povrće. Firma radi na projektu stvaranje sejačic...
Pročitaj više

Bajski put 177
Subotica

Metro poljoprivredne mašine

Metro iz Subotice je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih mašina. Nudimo Vam poljoprivrednu mehanizaciju i opremu visokog kvaliteta na koji dajemo garanciju.
Pročitaj više

Somborski put 11
Subotica

Kuća delova delovi za poljoprivredu

Kuća delova iz Subotice se bavi prodajom delova za poljoprivredne i industrijske mašine. Bavimo se veleprodajom i maloprodajom.
Pročitaj više

Put Jovana Mikića bb
Subotica

SystemLine muzna oprema

SystemLine iz Subotice se bavi prodajom opreme za mužu i stočarstvo generalno. Naš prodajni asortiman čine: filteri za mleko, gotovi sistemi, konektori, mlekovodi, muzilice, pulsatori i ostala slična oprema za poljoprivredu i stočarstvo.
Pročitaj više

Bikovački put 87
Subotica

Agro Verušić poljoprivredne mašine i alati

Agro Verušić iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom svih vrsta poljoprivrednih mašina i alata. Posetite nas i unapredite svoju poljoprivrednu delatnost koristeći mašine i alate kupljene kod nas.
Pročitaj više

Bikovo 130a
Subotica

Sloga mašine i alati

Sloga iz Subotice je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivrednih alata i mašina. Naš proizvodni asortiman čine pužni transporteri, rotacione grablje, burgije za zemlju i zupčanici. Sve mašine i alati su proizvedeni sklad...
Pročitaj više

Iđoška 1
Subotica
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane