Draganovi baštenski i poljoprivredni alati

3.4 | 8 ocena
Ulica: Lole Ribara 3a
Grad: Beograd
Opština: Borča
Draganovi baštenski i poljoprivredni alati
Mobilni: 060/
www.draganovialati.com

O nama

DRAGANOVI ALATI BAŠTENSKI I POLJOPRIVREDNI ALATI

Draganovi alati su inovativni i ručno rađeni alati nastali sa ciljem da olakšaju rad u Vašoj bašti, voćnjaku, vrtu, plasteniku ili njivi. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu izrade, praktičnosti i pristupačnoj ceni, Draganovi baštenski i poljoprivredni alati postali su nezamenljivi u svakom domaćinstvu.

Izrađeni od najkvalitetnijeg konstrukcionog čelika, Draganovi alati su veoma lagani i jednostavni za rukovanje, sa ciljem da rad u bašti ili polju pretvore u pravo zadovoljstvo, uz značajnu uštedu vremena. Posebno ističemo da su sečiva na svim alatima izrađena od poboljšanog manganskog čelika koji jako dugo zadržava oštrinu alata, tako da su brzina i kvalitet obrade zemlje zagarantovani.

U našoj izradi nudimo sledeće vrste baštenskog i poljoprivrednog alata:

-Ručna tanjir freza RTF-250 – namenjena za međurednu obradu zemlje i prvi je alat koji je majstor Dragan konstruisao i izradio. Radna širina freze je 250mm, a zbog pet naizmenično postavljenih ralica, freza garantuje brzo i lako obavljanje posla u Vašoj bašti, njivi, malinjaku ili plasteniku. Oštre i tvrde ralice, izrađene od manganskog čelika koji je otporan na habanje, paraju zemlju na idealnoj dubini, cepaju pokoricu od suše i efikasno seku korov već u prvom prelazu. Nakon obrade zemlja ostaje rastresita i prelepog izgleda, sa prepoznatljivom šarom koju prave tanjiri.

-Ručna freza RF-120 – je savršena alatka za finu obradu oko biljaka. Najnovija verzija male freze RF 120 umesto ralica ima klik-klak nož u obliku klatna, koji je tanak svega 2mm. Veoma jak i čvrst nož koji je izrađen od manganskog čelika velike tvrdoće i otpornosti, efikasno uništava korov u samo jednom prelazu, čak i visoke korove.

-Ručna freza RF-120 sa fiksnim nožem – predstavlja jedinstvenu kombinaciju male freze RF-120 i plevilice RF-120, koja ima za 3cm veću dubinu obrade od freze sa klik-klak nožem. Malo izmenjen valjak sa ravnim, ali ukošenim noževima, zemlju baca u vis i usitnjava do savršenstva. Stabilan nož sa kontra okrenutim sečivom nalazi se u uvek idealnom napadnom uglu, tako da korov otklanja veoma lako i bez promašaja, već u prvom prelazu.

-Ručna tanjir freza RTF-420 – idealna je za međurednu obradu zemlje gde je razmak između redova veći od 50 cm. Brzina i kvalitet ove alatke posebno dolazi do izražaja na većim površinama: malinjaci, vinogradi, voćnjaci, kao i prilikom pripreme zemlje za setvu u plastenicima i baštama. Dovoljan je samo jedan do dva prelaza ovom frezom da se dobije savršeno obrađena, usitnjena i poravnata zemlja, bez korova.

-Ručni setvospremač – služi za pripremu zemlje posle riljanja, oranja ili kultivisanja efikasno otklanjajući rupe, neravnine i ostatke iz prethodne setve. Zahvaljujući radnoj širini alatke od 1m upravljanje alatkom je lako, a rezultat je savršeno ravna, čista i rastresita zemlja koja je idealno pripremljena za novi zasad.

-Draganov ploskorez-sečka – predstavlja domaću verziju ruskog ploskoreza i ima višestruku primenu, bilo da je potrebno da okopate kukuruz ili oplevite saksije sa cvećem. Zahvaljujući svega 2mm tankom nožu, sečka omogućava da se sa hiruškom preciznošću priđe i najsitnijoj biljci, a da se ne povredi. U zavisnosti kako ga okrenete, radna širina mu ide od 2, 5-13cm. Ova alatka je nezamenljiva u vrtovima gde ima kamena, jer uspešno skida korov i ispod kamena.

-Ručna freza RF-200 – veoma zgodna i lagodna alatka za međurednu obradu koja će usitniti Vašu zemlju do savršenstva. Radna širina alatke je 20cm, a svojim klik-klak nožem oštrim kao brijač uklanja korov u prvom prelazu. Takođe, može se koristiti za obradu između biljaka tamo gde ima više prostora, kao i za sitnjenje zemlje nakon riljanja i pripreme za novu sadnju.

-Ručna freza RF-200 sa fiksnim nožem – predstavlja kombinaciju RF-200 i plevilice P-200, sa malo izmenjenim valjkom. Karakteriše je veća dubina obrade od RF-200, a radna širina alatke je 200mm. Stabilan nož sa kontra okrenutim sečivom nalazi se u idealnom radnom uglu i kada se gura i kada se vuče. Promer cevi za držalju je 23mm (3/4 cola).

-Ručna freza RF-350 – je veća verzija RF-200 i pravi izbor za međurednu obradu zemlje na većim površinama, kao što su na primer malinjaci. Svojom radnom širinom od 350mm efikasno uklanja korov u prvom prelazu i bez promašaja. Ako se upotrebi nakon riljanja ili kultivisanja, dobija se savršeno usitnjena i idealno pripremljena zemlja za sadnju svega, naročito sitnog semena.

-Striž – majstor Draganova verzija ruskog striža koja je jako zgodna za finu obradu između biljaka. Ova izuzetno prosta alatka težine 350gr i radne širine 12cm omogućava lako uklanjanje korova iz Vaše bašte, a ako se stavi duža drška, moguć je rad ispravljenih leđa. Takođe, može se koristiti za usitnjavanje zemlje prilikom pripreme tla za sadnju. Postoji i malo veća verzija striža, radne širine od 20cm koji je idealan za rad tamo gde je razmak između biljaka veći.

Neka i Vaši zasadi budu savršeno uredni, bez mnogo napora i muke, izaberite Draganove ručne baštenske i poljoprivredne alate!

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-20h

Draganovi alati baštenski i poljoprivredni alati, Lole Ribara 3a, Borča, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stefan Simovic
  27.08.2018 12:16

  Draganovi Bastenski i poljoprivredni alati u svojoj ponudi nudi odlican kvaltet proizvoda koji mogu da se nadju u svacijem domacinstvu!Toplo preporucujem svima kojima treba bilo kakav bastanski alat!

  Firme u blizini

  Servis motornih testera, trimera i motornih kosilica Silić, Jakovački Kormadin 9, Surčin, Beograd
  Servis i prodaja kosilica, testera i trimera Sekač, Zrenjaninski put 120, Borča, Beograd
  Prodaja baštenske opreme ALBA ART, Surčinska 9k, (orijentacija - okretnica autobusa 71, Euro Petrol pumpa), Ledine, Novi Beograd, Beograd
  ALBA ART servis baštenske opreme, Surčinska 9k, (okretnica autobusa 71, Ledine), Novi Beograd, Beograd
  Servis trimera kosačica testera - Varblo, Miška Kranjca 2, Slavka Rodića 10v, Rakovica, Beograd