O nama - POLJO APOTEKA MARINA


Poljoprivredna apoteka Marina Obrenovac počela je sa radom 2008. godine i nudi širok asortiman proizvoda, uz najbolju uslugu i stručne savete iskusnih farmaceuta. U našoj ponudi, između ostalog, možete pronaći sve vrste poljoprivrednog materijala, sredstva za zaštitu i ishranu biljaka, kao i veliki izbor alata za Vašu baštu ili voćnjak.

Sa željom da klijentima obezbedi vrhunski kvalitet, poljo apoteka Marina nudi proizvode vodećih domaćih kompanija: Institut Zemun Polje, Institut Novi Sad, Galenika Fitofarmacija, Superior, Institut za povrtarstvo Smederevska Palanka, Bioprodukt Čačak.

Na našim policama očekuju Vas i proizvodi renomiranih svetskih kuća: Bayer, Syngenta, Seminis, BASF, Pionir, Sakata, Flora Nova, Benary, Pan American, Hazera, Vilmorin, Enza Zaden i mnoge druge.

Jedna smo od retkih poljoprivrednih apoteka u kojoj možete pronaći supstrate firme Rekyva, najstarije kompanije u Litvaniji, koja se bavi proizvodnjom podloga za proizvodnju povrća, cveća i svih ostalih gajenih biljaka.

Posebno mesto u našoj ponudi zauzimaju proizvodi kompanije Uralchem koja je jedna od najvećih kompanija za proizvodnju đubriva u Rusiji i po svom tehnološkom razvoju spada u sam vrh proizvođača sredstava za ishranu biljaka.

Za savršeno zdravlje i plodnost Vaših useva, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor sredstava za zaštitu bilja: insekticidi (preparati za zaštitu useva od štetočina), fugicidi (preparati za zaštitu gajenih biljaka od gljivičnih bolesti), herbicidi (preparati za zaštitu od korovskih biljaka). Takođe, nudimo sredstva za ishranu biljaka, granulisana i vodotopiva đubriva.

Poljo apoteka Marina nudi sve vrste semenskih roba, od povrća i cveća, preko ratarskih kultura, do parkovskih travnih smesa. Bilo da ste hobi proizvođač ili se profesionalno bavite uzojem cveća i povrća, kod nas možete nabaviti supstrate i spremljene podloge za setvu i presađivanje gajenih biljaka u pakovanjima od 5 litara pa sve do 250 litara.

U ponudi poljo apoteke Marina nalaze se i biostimulatori, amino-kiseline i kompleksi mikroelemenata koji se koriste u poljoprivrednim proizvodnjama. Nastojeći da Vam olakšamo obavljanje poljoprivrednih radova možemo da ponudimo različite hobi i profesionalne alate za rezanje voća, kao i ručne i motorne prskalice.

Takođe, imamo veliki izbor pratećeg programa: folije za plastenike, domaće i uvozne profesionalne folije, sisteme za navodnjavanje povrtarskih, cvećarskih i voćarskih zasada, mreže za zasenu plastenika i zasenu otvorenih proizvodnji.

Profesionalni tim farmaceuta apoteke Marina uvek je tu da Vas sasluša i pomogne prilikom izbora adekvatnog proizvoda. Posetite nas i nabavite samo najkvalitetnije za Vaš plastenik, povrtnjak ili dvorište.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 07:30-17:00h
Subota od 07:30-15:00h
Nedelja ne radimo

Poljo apoteka Marina, Cara Lazara 1, Obrenovac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Poljoprivreda Poljo apoteke
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Poljo apoteka Marina
  • Poljo apoteka Marina,
  • Poljoprivredna apoteka Marina Obrenovac,
  • Poljoprivredne apoteke u Obrenovcu,
  • Poljo apoteka Marina Vukovic Beograd,
  • Poljo apoteka Marina radno vreme