Kontakt podaci za vašu firmu

Poljoprivredna apoteka Ratar

  • 1
0.0 | 0 ocena
Nabavite sve što Vam je potrebno za Vaše poljoprivredno gazdinstvo na jednom mestu, posetite poljoprivrednu apoteku Ratar u Šimanovcima. Tokom cele godine u našoj ponudi očekuju Vas najpovoljnije cene stočne hrane, đubriva, semenske robe, ...
Pročitaj više
Prhovačka 129, Šimanovci
Novi Beograd,Beograd

Poljo apoteka Marina

  • 2
5.0 | 3 ocena
Nabavite samo najkvalitetnije proizvode za Vaš plastenik, povrtnjak ili voćnjak, posetite poljo apoteku Marina u Obrenovcu. Uz najširi izbor proizvoda vodećih domaćih i stranih proizvođača, garantujemo najbolju uslugu i stručne savete isku...
Pročitaj više
Cara Lazara 1
Obrenovac,Beograd
Agro kiki poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Agro centar poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Agro gile poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Arum poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Brazda poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Demetra ...
Pročitaj više
Health & green poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Izvor ...
Pročitaj više
Jelić company poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Kalija ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Karota ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Munja ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Pan ...
Pročitaj više
Pkb Srem poljoprivredna apoteka ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Semenka ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Tadić ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Vajagić ...
Pročitaj više
Poljoprivredna apoteka Čerubdžije ...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

27.08.2018 11:17
Tihomir Senic
Kompanija RS AGRAR GROUP je jedna od vodecih kompanija u zemlji koja se bavi maloprodajom i veleprodajom proizvoda za upotrebu u poljoprivrednoj proizvodnji.Medju brojnim maloprodajnim objektima posebno se izdvaja njihov diskont u Simanovcima ,gde mozete da nabavite sve sto vam je potrebno,za vase poljoprivredno gazdinstvo po najpovoljnijim cenama tokom cele godine.Sirok asortiman stocen hrane kao i razna djubriva vas kod njih ocekuju.Sve pohvale!
27.04.2017 09:14
Goran Sarenac
Sa zeljom da kupcima ponude samo vrhunski kvalitet,u njihovoj ponudi nalazi se preko pet hiljada artikala vodecih domacih i stranih proizvodjaca ciji su zastupnici Sojaprotein,Fsh Jabuka,Schauman.
27.04.2017 09:11
Kosta Savic
Kao ovlasceni prodavac i distributer firme Pantelic iz Kraljeva,TR Ogi 02 S poljo apoteka Lestane nudi vam veliki izbor stocne hrane vrhunskog kvaliteta.Iz njihovog asortimana posebno izdvajam smese za zivinarstvo,brojleri,koke nosilje,curke, svinjarstvo,prasad,tovne svinje,krmace.
22.02.2017 11:33
Zoran Josipovic
U asortimanu poljoprivredne apoteke Ratar ocekuje vas sirok asortiman stocne hrane, mineralna djubriva urea i npk,semenska roba i sadnice,sredstva za zastitu bilja kao sto su hebricidi,insekticidi,fungicidi.
22.02.2017 11:28
Sandra Marinkovic
Ovde mozete pronaci sve sto zelite i sto vam je potrebno a tice se poljoprivrede.Najkvalitetnija hrana za domace zivotinje,veliki izbor pesticida i vestackog djubriva po diskontnim cenama.
11.07.2016 10:26
Jovica Vitakic
Bilo da vam je potrebna stocna hrana,semenska roba i sadnice,poljoprivredni alat ili hrana za kucne ljubimce,TR Ogi 02 S poljoprivredna apoteka je prava adresa za vas.Cene su im veoma povoljne a mozete platiti i na rate.
11.07.2016 10:23
Ana Milosavljevic
Ova savremena poljo apoteka veoma je snabdevena i nudi vam sve sto vam je potrebno za domacinstvo.Ovde mozete pronaci seme raznih kultura,cveca,zatim sadnice voca po najpovoljnijim cenama.Poljo alatke,vitamine i lekove za zivotinje,opremu za kucne ljubimce.Sve preporuke za sirok asortiman.
Sve pohvale na asortiman, ljubaynosti i strucnim savetima osoblja poljoprivredne apoteke TR OGI 02 S.
24.05.2016 12:33
Milos Topalovic
Poljoprivredna apoteka Beo Mimax nudi sirok asortiman proizvoda potrebnih svakom domacinstvu.Sve vrste semena povrca,trava,cveca,sadnice cveca,lukovice cveca.Kompletan program zastite bilja,prehrane i djubriva.Najpovoljnije cene u gradu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
POLJOPRIVREDA Poljo apoteke