Dodaj firmu

Pogrebni sanduci dolaze u raznim velicinama i obliima. Kaže stara izreka, da kada bismo pitali bilo kog umirućeg čoveka šta želi, svako bi imao istu želju, a to je da živi samo još jedan dan. Ipak, „sudnji“ dan dolazi svakome od nas. I niko na njega nije pripremljen. Čak i kada premine stogodišnjak, njegova smrt nas dočeka nespremne i u dubokoj žalosti. 

Na sreću ili nažalost, život se nastavlja isto kao i do tada, sa dragim nam ljudima, ili bez njih. 

Naručivanje pogrebnih sanduka

Dobro je znati, da u teškim trenucima, uvek možemo da se oslonimo na preduzeća čija je osnovna delatnost organizovanje sahrana i nabavka pogrebne opreme. U tužnim časovima, želimo dostojanstven ispraćaj za svoje najdraže, ali često nemamo dovoljno snage da sve sami obavimo.

Iz tog razloga je dobro pomoć potražiti u vidu usluga ovih preduzeća, koje preporučuje dugogodišnje iskustvo, ljubaznost i profesionalnost. Njihova dostupnost 24 časa svakoga dana, uključujući i vikende i praznike, sve čini mnogo lakšim.

Šta podrazumeva kompletna pogrebna oprema? Najpre, tu su pogrebni sanduci ili kovčezi, zatim, garnitura u sklopu koje su dušek, jastuk i pokrov za telo pokojnika, a ako će se sanduk položiti u grobnicu, tada se može koristiti limeni uložak. U pogrebnu opremu se ubraja i krst sa slovima, ukoliko porodica tako želi.  

Vratimo se našoj temi a to su pogrebni sanduci. Na web prezentacijama preduzeća koja se bave organizacijom sahrana i prodajom pogrebne opreme, možete pronaći lepo osmišljene ponude u vidu kataloga. 

Na taj način su prikazani razni modeli sanduka i kovčega, istaknuto je od kakvog drveta su sačinjeni, te kojih su dimenzija. Obično je u pitanju proizvodnja, pa sve što se proizvodi može se videti na jednom mestu, i tako što ćete lično doći u prostorije preduzeća, gde se možete dogovoriti i o svim detaljima vezanim za organizaciju sahrane.

Na licu mesta, možete se uveriti u kvalitet, izgled kao i način izrade kovčega i sanduka. U pitanju je vrhunska tehnologija izrade, pri čemu se koristi dobro odabrano i negovano drvo, uz visok stepen osposobljenosti tehničkog i proizvodnog osoblja, što sve daje dostojanstven večni ležaj za vaše najdraže.

Visok kvalitet sanduka i kovčega, kao i njihov širok asortiman, preporučuju preduzeća za prodaju pogrebne opreme kao vaš izbor kada je ispraćaj vama drage osobe u pitanju. Materijali koji se koriste za izradu sanduka su hrast i topola.

Pogrebni sanduci – iskustva

U ponudi su razne vrste kovčega i sanduka, od luksuznih varijanti, do onih sasvim skromnih i jednostavnih, pri čemu se ni na koji način ne umanjuje njihova lepota i dostojanstvenost. 

Možete birati polukovčege, luksuzne kovčege i sanduke od hrastovine; boje mogu biti različite, od svetlih do tamnih nijansi; postoje raznovrsni oblici i modeli sanduka, posebno dizajnirani, sa kvalitetnim ručkama.

Da li birate sanduk putem kataloga i web prezentacije, ili ćete doći lično u prostorije preduzeća, očekuje vas širok izbor i bogata ponuda, jer ipak je to ležaj u kome će večno počivati nama dragi ljudi.

Pogrebni sanduci – cena:

Cena sanduka se kreće od 11700 din. do 60700 dinara za kovčeg sa garniturom. Na primer, za beli kovčeg sa garniturom, potrebno je izdvojiti od 33 000 do 48 000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za prodaju pogrebne opreme ispod teksta.

Idi na vrh strane