Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pogrebni sanduci
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pogrebni sanduci

Kaže stara izreka, da kada bismo pitali bilo kog umirućeg čoveka šta želi, svako bi imao istu želju, a to je da živi samo još jedan dan. Ipak, „sudnji“ dan dolazi svakome od nas. I niko na njega nije pripremljen. Čak i kada premine stogodišnjak, njegova smrt nas dočeka nespremne i u dubokoj žalosti. 

 

 

Na sreću ili nažalost, život se nastavlja isto kao i do tada, sa dragim nam ljudima, ili bez njih. 

Naručivanje pogrebnih sanduka

Dobro je znati, da u teškim trenucima, uvek možemo da se oslonimo na preduzeća čija je osnovna delatnost organizovanje sahrana i nabavka pogrebne opreme. U tužnim časovima, želimo dostojanstven ispraćaj za svoje najdraže, ali često nemamo dovoljno snage da sve sami obavimo.

Iz tog razloga je dobro pomoć potražiti u vidu usluga ovih preduzeća, koje preporučuje dugogodišnje iskustvo, ljubaznost i profesionalnost. Njihova dostupnost 24 časa svakoga dana, uključujući i vikende i praznike, sve čini mnogo lakšim.

Šta podrazumeva kompletna pogrebna oprema? Najpre, tu su pogrebni sanduci ili kovčezi, zatim, garnitura u sklopu koje su dušek, jastuk i pokrov za telo pokojnika, a ako će se sanduk položiti u grobnicu, tada se može koristiti limeni uložak. U pogrebnu opremu se ubraja i krst sa slovima, ukoliko porodica tako želi.  

Vratimo se našoj temi a to su pogrebni sanduci. Na web prezentacijama preduzeća koja se bave organizacijom sahrana i prodajom pogrebne opreme, možete pronaći lepo osmišljene ponude u vidu kataloga. 

Na taj način su prikazani razni modeli sanduka i kovčega, istaknuto je od kakvog drveta su sačinjeni, te kojih su dimenzija. Obično je u pitanju proizvodnja, pa sve što se proizvodi može se videti na jednom mestu, i tako što ćete lično doći u prostorije preduzeća, gde se možete dogovoriti i o svim detaljima vezanim za organizaciju sahrane.

 

 

Na licu mesta, možete se uveriti u kvalitet, izgled kao i način izrade kovčega i sanduka. U pitanju je vrhunska tehnologija izrade, pri čemu se koristi dobro odabrano i negovano drvo, uz visok stepen osposobljenosti tehničkog i proizvodnog osoblja, što sve daje dostojanstven večni ležaj za vaše najdraže.

Visok kvalitet sanduka i kovčega, kao i njihov širok asortiman, preporučuju preduzeća za prodaju pogrebne opreme kao vaš izbor kada je ispraćaj vama drage osobe u pitanju. Materijali koji se koriste za izradu sanduka su hrast i topola.

Pogrebni sanduci – iskustva

U ponudi su razne vrste kovčega i sanduka, od luksuznih varijanti, do onih sasvim skromnih i jednostavnih, pri čemu se ni na koji način ne umanjuje njihova lepota i dostojanstvenost. 

Možete birati polukovčege, luksuzne kovčege i sanduke od hrastovine; boje mogu biti različite, od svetlih do tamnih nijansi; postoje raznovrsni oblici i modeli sanduka, posebno dizajnirani, sa kvalitetnim ručkama.

Da li birate sanduk putem kataloga i web prezentacije, ili ćete doći lično u prostorije preduzeća, očekuje vas širok izbor i bogata ponuda, jer ipak je to ležaj u kome će večno počivati nama dragi ljudi.

Pogrebni sanduci – cena:

Cena sanduka se kreće od 11700 din. do 60700 dinara za kovčeg sa garniturom. Na primer, za beli kovčeg sa garniturom, potrebno je izdvojiti od 33 000 do 48 000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za prodaju pogrebne opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

07.09.2018
Snezana Aleksic

Pogrebni sanduk je veoma vazan detalj na svakoj sahrani. Cena je odredjan velicinom i drvetom od kojeg je uradjen. U proseku se cene krecu od 35000 do 80000 dinara.

06.09.2017
Jovana Milinkovic

Cena pogrebnih sanduka pre svega zavisi od toga od kog su drveta uradjeni. Ukoliko je to neko bolje drvo, onda bi ti pogrebni sandici samim tim trebalo da budu skuplji. U tom slucaju mozda uspete i malo da spustite cenu.

18.05.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju nisu oni ni malo naivni, kako god da okrenete.

05.05.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, nisu oni bas nekog narocitog kvaliteta i trebali bi da budu.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, svi pogrebni sanduci su nesto sto nije bas previse jeftino.

07.04.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju oni imaju neke svoje posebne cene u koje je ipak najbolje da se sami uverite. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

22.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju su oni nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

08.03.2017
Marta Dencevic

Pre svega smatram da svako mora da void racuna o tome da se pogrebni sanduci kupe po relatvno povoljnim cenama a da opet budu relativno dobrog kvaliteta.

02.03.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo posebna vrsta sanduka. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

13.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, osnovni je problem u tome sto svaki pogrebni sanduk mor adobro da se plati. Mada, sve je pitanje sta se desava mao dole u zemlji.

17.01.2017
Petar Jankovic

Koliko se samo meni cini, ovi sanduci bas mogu da budu skupi. Sve naravno zavisi od toga od kakvog su drveta napravljeni.

28.12.2016
Nikolina Pantelic

Ipak je ovo nesto sto je poprilicno skupo. Ako se vec odlucite da tako nesto uradite, sigurno ne biste trebali da se pokajate.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Licno mislim da je po pitanju pogrebnih sanduka, ubedljivo da kupite nesto sto je onako srednje cene. Ne mora da to bude sada nesto ekstra skupo ali ipak ne mora ni da bude socijala.

24.11.2016
Jana Stankovic

Zapravo, mozda jedan od najboljih odnosa izmedju cene i kvaliteta drveta po pitanju pogrebnih sanduka mozete da dobijete u agenciji Aventura 016.

04.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko planirate da kupite neke kvalitetne pogrebne sanduke i da se po tome na neki nacin izdvojite iz proseka, ubedljivo je najbolje da posetite Karmu Links i da se tamo licno uverite u kvalitet.

14.09.2016
Marko Petrovic

Pogrebni sanduci su nesto sto je zaista potrebno da bude dobrog kvaliteta. jeidni je problem u tome sto pogrebni sanduci mogu da budu veoma skupi ukoliko su uradjeni od kvalitetnog drveta.

11.08.2016
Dusan Markovic

Da, slazem se sa kolegom i prethodnim komentarom. Skoro sam bas nesto gledao njihove cene i to bi bilo to otprilike. Mada, nalazi sam i nekie primerke koji kostaju i mnogo vise. Mislim da im je negde cena oko 150.000,00 dinara bila. Iskreno, nisam pitao za vise detalja.

11.07.2016
Stojance Ristovski

Pogrebni sanduk je veoma vazan detalj na svakoj sahrani. Cena je odredjan velicinom i drvetom od kojeg je uradjen. U proseku se cene krecu od 35000 do 80000 dinara.