Pogrebni sanduci dolaze u raznim velicinama i obliima. Kaže stara izreka, da kada bismo pitali bilo kog umirućeg čoveka šta želi, svako bi imao istu želju, a to je da živi samo još jedan dan. Ipak, „sudnji“ dan dolazi svakome od nas. I niko na njega nije pripremljen. Čak i kada premine stogodišnjak, njegova smrt nas dočeka nespremne i u dubokoj žalosti. Na sreću ili nažalost, život se nastavlja isto kao i do tada, sa dragim nam ljudima, ili bez njih.

Naručivanje pogrebnih sanduka

Pročitaj više

Izaberite neko od pogrebnih preduzeca gde mozete naci ponudu za POGREBNE SANDUKE

Beograd

Vrata Raja Pogrebna oprema i usluge
Vrata Raja Pogrebna oprema i usluge
Svetog Nikole 50
Zvezdara Pozovi

Pogrebna oprema i usluge “Vrata Raja” nalazi se u Beogradu. “Vrata Raja” će vam pomoći u teškim trenucima i umesto vas preuzeti sve obaveze oko preuzimanja pokojnika, pripreme sahrane i papirologije koja je njen neizostavni deo....
Pročitaj više

Dianthus pogrebne usluge
Dianthus pogrebne usluge
Dalmatinske Zagore 1k, Batajnica
Zemun Pozovi

Duže od 25 godina bavimo se pružanjem svih vrsta pogrebnih usluga kao i prodajom pogrebne opreme...
Pročitaj više

Pavlović 2010 pogrebne usluge
Pavlović 2010 pogrebne usluge
Kosmajska 80
Mladenovac Pozovi

Pavlović 2010 pogrebne usluge pružaju sve vrste pogrebnih usluga, organizaciju sahrane, sređivanje dokumentacije, i ketering za daće i sahranu. Nalaze se u Mladenovcu ali imaju mogućnost online prijave podataka i odabira pogrebne opreme pre...
Pročitaj više

In Memoriam pogrebne usluge
In Memoriam pogrebne usluge
Drenovačka 1, Karaburma
Palilula Pozovi

In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlji...
Pročitaj više

Pan Man pogrebne usluge
Pan Man pogrebne usluge
Kosovska 22
Borča

Sa preko tri decenije iskustva Pan Man pogrebno nastoji da Vam pruži podršku i u najtežim trenucima. Na jednom mestu nudimo: organizaciju sahrana, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, sređivanje dokumentacije, prodaju pogrebne opreme...

Pogrebne usluge Kralj
Pogrebne usluge Kralj
Mladenovačka 11, Sretena Mladenovića Mike 14b
Čukarica

Sve usluge oko organizacije sahrane i prevoza pokojnika poverite Pogrebnom preduzeću Kralj, uz moguću refundaciju troškova od PIO fonda...

Sever Pogrebne usluge
Sever Pogrebne usluge
Put za koloniju 109
Voždovac

Pogrebne usluge Sever dostupne su svim klijentima u Beogradu ali i u celoj zemlji. Umesto vas organizujemo kompletnu sahranu i dokumentaciju, prodaju kompletne opreme za sahrane....

Pogrebne usluge Delić
Pogrebne usluge Delić
Borska 7
Rakovica

Firma za pogrebne usluge Delić nalazi se na opštini Rakovica u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u obavljanju pogrebnih usluga, organizaciji sahrana...

Karma medjunarodne pogrebne usluge
Karma medjunarodne pogrebne usluge
Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo

Pogrebna oprema i prevoz na teritoriji Beograda, Srbije i cele Evropske Unije. Povoljno i ekspeditivno sa iskustvom dužim od 20 godina. 00-24h...

Neol-San
Neol-San
Marička 45
Rakovica

...

Pogrebni sanduci dolaze u raznim velicinama i obliima. Kaže stara izreka, da kada bismo pitali bilo kog umirućeg čoveka šta želi, svako bi imao istu želju, a to je da živi samo još jedan dan. Ipak, „sudnji“ dan dolazi svakome od nas. I niko na njega nije pripremljen. Čak i kada premine stogodišnjak, njegova smrt nas dočeka nespremne i u dubokoj žalosti. Na sreću ili nažalost, život se nastavlja isto kao i do tada, sa dragim nam ljudima, ili bez njih.

Naručivanje pogrebnih sanduka

Dobro je znati, da u teškim trenucima, uvek možemo da se oslonimo na preduzeća čija je osnovna delatnost organizovanje sahrana i nabavka pogrebne opreme. U tužnim časovima, želimo dostojanstven ispraćaj za svoje najdraže, ali često nemamo dovoljno snage da sve sami obavimo.Iz tog razloga je dobro pomoć potražiti u vidu usluga ovih preduzeća, koje preporučuje dugogodišnje iskustvo, ljubaznost i profesionalnost. Njihova dostupnost 24 časa svakoga dana, uključujući i vikende i praznike, sve čini mnogo lakšim.Šta podrazumeva kompletna pogrebna oprema? Najpre, tu su pogrebni sanduci ili kovčezi, zatim, garnitura u sklopu koje su dušek, jastuk i pokrov za telo pokojnika, a ako će se sanduk položiti u grobnicu, tada se može koristiti limeni uložak. U pogrebnu opremu se ubraja i krst sa slovima, ukoliko porodica tako želi. Vratimo se našoj temi a to su pogrebni sanduci. Na web prezentacijama preduzeća koja se bave organizacijom sahrana i prodajom pogrebne opreme, možete pronaći lepo osmišljene ponude u vidu kataloga. Na taj način su prikazani razni modeli sanduka i kovčega, istaknuto je od kakvog drveta su sačinjeni, te kojih su dimenzija. Obično je u pitanju proizvodnja, pa sve što se proizvodi može se videti na jednom mestu, i tako što ćete lično doći u prostorije preduzeća, gde se možete dogovoriti i o svim detaljima vezanim za organizaciju sahrane. Na licu mesta, možete se uveriti u kvalitet, izgled kao i način izrade kovčega i sanduka. U pitanju je vrhunska tehnologija izrade, pri čemu se koristi dobro odabrano i negovano drvo, uz visok stepen osposobljenosti tehničkog i proizvodnog osoblja, što sve daje dostojanstven večni ležaj za vaše najdraže.Visok kvalitet sanduka i kovčega, kao i njihov širok asortiman, preporučuju preduzeća za prodaju pogrebne opreme kao vaš izbor kada je ispraćaj vama drage osobe u pitanju. Materijali koji se koriste za izradu sanduka su hrast i topola.

Pogrebni sanduci – iskustva

U ponudi su razne vrste kovčega i sanduka, od luksuznih varijanti, do onih sasvim skromnih i jednostavnih, pri čemu se ni na koji način ne umanjuje njihova lepota i dostojanstvenost. Možete birati polukovčege, luksuzne kovčege i sanduke od hrastovine; boje mogu biti različite, od svetlih do tamnih nijansi; postoje raznovrsni oblici i modeli sanduka, posebno dizajnirani, sa kvalitetnim ručkama.Da li birate sanduk putem kataloga i web prezentacije, ili ćete doći lično u prostorije preduzeća, očekuje vas širok izbor i bogata ponuda, jer ipak je to ležaj u kome će večno počivati nama dragi ljudi.

Pogrebni sanduci – cena:

Cena sanduka se kreće od 11700 din. do 60700 dinara za kovčeg sa garniturom. Na primer, za beli kovčeg sa garniturom, potrebno je izdvojiti od 33 000 do 48 000 dinara.*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za prodaju pogrebne opreme ispod teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Snezana Aleksic
  07.09.2018 03:14

  Pogrebni sanduk je veoma vazan detalj na svakoj sahrani. Cena je odredjan velicinom i drvetom od kojeg je uradjen. U proseku se cene krecu od 35000 do 80000 dinara.

  Jovana Milinkovic
  06.09.2017 10:26

  Cena pogrebnih sanduka pre svega zavisi od toga od kog su drveta uradjeni. Ukoliko je to neko bolje drvo, onda bi ti pogrebni sandici samim tim trebalo da budu skuplji. U tom slucaju mozda uspete i malo da spustite cenu.

  Filip Milutinovic
  18.05.2017 12:07

  U svakom slucaju nisu oni ni malo naivni, kako god da okrenete.

  Lea Stankovic
  05.05.2017 07:05

  Koliko mi se samo cini, nisu oni bas nekog narocitog kvaliteta i trebali bi da budu.

  Mihajlo Nastasovic
  21.04.2017 07:47

  Koliko mi se samo cini, svi pogrebni sanduci su nesto sto nije bas previse jeftino.

  Simona Vucinic
  07.04.2017 07:57

  U svakom slucaju oni imaju neke svoje posebne cene u koje je ipak najbolje da se sami uverite. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Todor Markovic
  22.03.2017 07:52

  U svakom slucaju su oni nesto sto treba i mora da se debelo plati. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

  Marta Dencevic
  08.03.2017 12:20

  Pre svega smatram da svako mora da void racuna o tome da se pogrebni sanduci kupe po relatvno povoljnim cenama a da opet budu relativno dobrog kvaliteta.

  Janko Zivanovic
  02.03.2017 08:26

  Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo posebna vrsta sanduka. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Ljubinka Sreckovic
  13.02.2017 12:56

  Koliko mi se samo cini, osnovni je problem u tome sto svaki pogrebni sanduk mor adobro da se plati. Mada, sve je pitanje sta se desava mao dole u zemlji.

  Petar Jankovic
  17.01.2017 11:14

  Koliko se samo meni cini, ovi sanduci bas mogu da budu skupi. Sve naravno zavisi od toga od kakvog su drveta napravljeni.

  Nikolina Pantelic
  28.12.2016 07:57

  Ipak je ovo nesto sto je poprilicno skupo. Ako se vec odlucite da tako nesto uradite, sigurno ne biste trebali da se pokajate.

  Ivan Stojanovic
  12.12.2016 07:27

  Licno mislim da je po pitanju pogrebnih sanduka, ubedljivo da kupite nesto sto je onako srednje cene. Ne mora da to bude sada nesto ekstra skupo ali ipak ne mora ni da bude socijala.

  Jana Stankovic
  24.11.2016 10:06

  Zapravo, mozda jedan od najboljih odnosa izmedju cene i kvaliteta drveta po pitanju pogrebnih sanduka mozete da dobijete u agenciji Aventura 016.

  Biljana Brankovic
  04.11.2016 01:31

  Ukoliko planirate da kupite neke kvalitetne pogrebne sanduke i da se po tome na neki nacin izdvojite iz proseka, ubedljivo je najbolje da posetite Karmu Links i da se tamo licno uverite u kvalitet.

  Marko Petrovic
  14.09.2016 08:55

  Pogrebni sanduci su nesto sto je zaista potrebno da bude dobrog kvaliteta. jeidni je problem u tome sto pogrebni sanduci mogu da budu veoma skupi ukoliko su uradjeni od kvalitetnog drveta.

  Dusan Markovic
  11.08.2016 08:54

  Da, slazem se sa kolegom i prethodnim komentarom. Skoro sam bas nesto gledao njihove cene i to bi bilo to otprilike. Mada, nalazi sam i nekie primerke koji kostaju i mnogo vise. Mislim da im je negde cena oko 150.000,00 dinara bila. Iskreno, nisam pitao za vise detalja.

  Stojance Ristovski
  11.07.2016 12:24

  Pogrebni sanduk je veoma vazan detalj na svakoj sahrani. Cena je odredjan velicinom i drvetom od kojeg je uradjen. U proseku se cene krecu od 35000 do 80000 dinara.