O nama - DIANTHUS POGREBNE USLUGE

Dianthus je preduzeće koje se već 25 godina bavi pružanjem pogrebnih usluga i prodajom pogrebne opreme. Nalazimo se u centru Batajnice, u ulici Dalmatinske Zagore 1-k.

Posebnu pažnju obraćamo na osetljivost klijenta usled gubitka voljene osobe i pružamo potrebnu podršku u tim teškim trenucima.

Dianthus pogrebne usluge su poznate po čitavoj Srbiji, a i van njenih granica. Specijalizovani smo za međunarodni prevoz pokojnika sigurnim i specijalno prilagođenim vozilima. Vozilom upravlja vozač sa dugogodišnjim iskustvom i čini sve što je potrebno kako bi se telo pokojnika bezbedno i sa dostojanstvom prevezlo.

Sedište naše firme opremljeno je specijalnim prostorijama za čuvanje pokojnika, skladištenje cveća i prostorijama sa pogrebnom opremom.

Pogrebna oprema iz naše opreme je izuzetno kvalitetna, a cene variraju na račun eskluzivnosti. Ono što vidite je ono što ćete i dobiti u roku od 24 h.

U mogućnosti smo da obezbedimo veliki broj cvetnih aranžmana od svežeg cveća i zelenila. Ukoliko želite da se izradi poseban cvetni aranžman u skladu sa Vašim željama, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo Vam izaći u susret.

Na usluzi smo Vam 00 – 24 h, svakog dana u godini.

Dianthus – mi zaslužujemo Vaše poverenje!

Dianthus pogrebne usluge

Dalmatinske Zagore 1k, Batajnica, Zemun, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Pogrebne usluge
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dianthus pogrebne usluge
  • Dianthus pogrebne usluge,
  • Dianthus pogrebne usluge Zemun,
  • Dianthus pogrebne usluge Beograd,
  • Dianthus pogrebne usluge radno vreme