Pogrebne usluge Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

Pan Man pogrebne usluge

  • 1
5.0 | 1 ocena
Sa preko tri decenije iskustva Pan Man pogrebno nastoji da Vam pruži podršku i u najtežim trenucima. Na jednom mestu nudimo: organizaciju sahrana, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, sređivanje dokumentacije, prodaju pogrebne opreme...
Pročitaj više
Kosovska 22
Borča,Beograd

Brajkovski pogrebno preduzeće

  • 1
5.0 | 1 ocena
Nudimo Vam kompletne pogrebne usluge bez obzira da li živite u zemlji ili inostranstvu. Brajkovski pogrebno preduzeće je vaš partner u teškim trenucima...
Pročitaj više
Rastka Nemanjića 51a
Borča,Beograd

Neol-San

  • 8
5.0 | 9 ocena
NEOL-SAN Neol-san d.o.o pogrebno preduzeće osnovali su Nebojša i Olivera Petrović 1992. godine u Beogradu. Osnovna delatnost je organizacija sahrana, kremacija, eshumacija, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja kompletne p...
Pročitaj više
Kraljice Jelene 20
Rakovica,Beograd

Karma medjunarodne pogrebne usluge

  • 6
5.0 | 5 ocena
Pogrebna oprema i prevoz na teritoriji Beograda, Srbije i cele Evropske Unije. Povoljno i ekspeditivno sa iskustvom dužim od 20 godina. 00-24h...
Pročitaj više
Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pogrebne usluge
Pitaj firme

Pogrebne usluge Delić

  • 6
5.0 | 7 ocena
Firma za pogrebne usluge Delić nalazi se na opštini Rakovica u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u obavljanju pogrebnih usluga, organizaciji sahrana...
Pročitaj više
Borska 7
Rakovica,Beograd

Pogrebne usluge Kvatra

  • 3
5.0 | 5 ocena
Pogrebne usluge Kvatra nude kompletnu pomoć prilikom organizacije sahrana, kremacija i eshumacija, kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu. Iza nas je 26 godina duga tradicija, a naši agenti su uvek tu da izađu u susret pri svakom V...
Pročitaj više
Ruzveltova 37
Palilula,Beograd

Pogrebne usluge Kralj

  • 2
5.0 | 3 ocena
Sve usluge oko organizacije sahrane i prevoza pokojnika poverite Pogrebnom preduzeću Kralj, uz moguću refundaciju troškova od PIO fonda...
Pročitaj više
Mladenovačka 11, Sretena Mlad...
Čukarica,Beograd

In Memoriam pogrebne usluge

  • 1
5.0 | 2 ocena
In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlj...
Pročitaj više
Drenovačka 1, Karaburma
Palilula,Beograd

Pogrebna oprema Sveti Trifun

  • 1
0.0 | 0 ocena
Pogrebne usluge Sveti Trifun stoje Vam na raspolaganju uvek kada Vam zatreba pomoć oko organizacije sahrana, usluge transporta, nabavka pogrebne opreme i cvetnih aranžmana. Naše dugogodišnje iskustvo garantuje za kvalitet usluge koju pruža...
Pročitaj više
Branka Radicevica 7g
Čukarica,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.03.2019 09:23
Zika Zivanovic Zika Zivanovic
Vrlo organizovani i brzi hvala na svemu
08.03.2019 11:25
Nikola Carević
Za svaku preporuku. Veliki i tezak posao za porodicu obave, u potpunosti se mozete osloniti na njih. Ljubo hvala Vam jos jednom na svemu.
07.11.2017 07:28
Postovani,zanima me na koji nacin da ostvarim minimalne troskove fizickog nestajanja mojih ostataka nakon smrti, kako bih pokusala da skupim ta sredstva i ne opteretim time sina koji je tek zapoceoo studije. Zanima me kremacija, bez ikakvog ispracaja ili polaganja urne, rasipanja pepela gde god, sve jedno je, kako to moj sin da najlakse obavi i koliko novca da sakupim za to?Unapred zahvalna,Svetlana Gunic
08.06.2017 11:38
Nensy Nena
U mom najtezem trenutku kada sam izgubila oca,osoblje preduzeca Kvadra bilo je uz mene.Sve su besprekorno uradili.Hvala puno na susretljivosti u ovako teskim trenutcima.
01.06.2017 01:47
Ilija Radovic
Imaju veoma povoljne cene usluga.Medjunarodne usluge Karma obezbedjuju vam izmedju ostalog kompletnu opremu za pogrebne usluge poput tekstila za pogreb,crnine,znamenja kao i kovcega,sanduka i drugih obelezja.
01.06.2017 01:43
Jovica Vitakic
Vrse kompletne administrativne usluge obezbedjivanja dokumentacije o umrlom licu izvod iz maticne knjige umrlih i sprovodnice za prenos posmrtnih ostataka van gradskih grobalja,predaju zahteve za nadoknadu pogrebnih troskova i prebacivanje porodicne penzije.
01.06.2017 01:41
Ana Milosavljevic
Iz asortimana pogrebne opreme Sveti Trifun izdvajam veliki izbor sanduka,polukovcega i kovcega izradjenih od najkvalitetnijeg drveta,razlicitih dimenzija i u nekoliko nijansi.Takodje,nude neophodnu pratecu opremu krstove,piramide,reform table.
03.04.2017 12:47
Bilja i Momir Markovic
MMD Dejanovic-Funer doo je najbolja privatna pogrebna firma. Izuzetno profesionalno obavljaju svoj posao i vase nateze trenutke vam ucine podnosljivim. Pri tom se od ostalih izdvajaju veoma pristupacnim cenama! Za svaku preporuku!!!
26.03.2017 11:36
Maja Matic
U svakom trenutku,po vasem pozivu,spremni smo da dodju na datu adresu i pruze vam svu neophodnu pomoc.Ukoliko vam je to potrebno nude vam usluge spremanja pokojnika.Sve preporuke na kvalitetu usluge.
26.03.2017 11:33
Kristina Milosevic
Organizacija pogreba ili parastosa u Beogradu uz usluge ovog preduzeca proteci ce uz vase minimalno angazovanje.Njihov osnovni je cilj da vam olaksaju teske trenutke koliko je moguce i izadju u susret svakom vasem zahtevu.
26.03.2017 11:31
Ilija Radovic
Pogrebne usluge Kvatra nude vam usluge prevoza posmrtnih ostataka specijalnim vozilima,na teritoriji Srbije,kao i u inostranstvu.Njihovi odgovorni vozaci i osoblje izaci ce vam u susret pri svakom vasem zahtevu.
02.12.2016 12:28
Sandra Marinkovic
Prodaja pogrebne opreme sanduka,nadgrobnih obelezja,opsivka za sanduke,limenih sanduka,crnine.Prikupljanje neophodne dokumentacije,refundaciju troskova,stampanje plakata i citulja.Sve pohvale za saradnju.
02.12.2016 12:24
Zarko Manic
Pogrebne usluge MMD Dejanovic Funer nudi vam sledece zakazivanje sahrane ili kremacija,prikupljanje kompletne dokumentacije za prijavu smrti,prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu,veliki izbor cvetnih aranzmana,izrada citulja.
02.12.2016 12:19
Iva Markovic
Pogrebne usluge Links nude vam sledece usluge prevoz posmrtnih ostataka iz i na teritoriji Srbije,bivse Jugoslavije,kao i cele Evrope.Pogrebna oprema,spremanje pokojnika,sredjivanje i prikupljanje dokumenatacije potrebne za sahranu ili kremaciju transport,odjavu ili prebacivanje penzije.
14.06.2016 11:47
Borislav Milic
Pogrebno Dejanovic DM nudi vam sledece usluge zakazivanje sahrane ili kremacija, prikupljanje kompletne dokumentacije za prijavu smrti,prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu.Cene svih usluga su veoma povoljne.Sve preporuke.
13.06.2016 05:57
Goran Sarenac
Sve preporuke jer je njihov glavni cilj da vam olaksaju teske trenutke a ne da vam uzmu novac.Domen usluga pogrebnog preduzeca Najdion cini zakazivanje sahrane,organizacija sahrane, organizacija kremacije,prevoz pokojnika,davanje citulja.
13.06.2016 05:54
Kosta Savic
Ovde mozete izabrati kompletnu pogrebnu opremu,dogovoriti termin ispracaja,sahrane ili kremacije,dogovoriti prevoz specijalnim pogrebnim vozilom u Beogradu,Srbiji ili inostranstvu.Najpovoljnije cene.
21.08.2015 01:16
Ružica Manojlović
Da li prevoz pokojnika vršite samo u Beogradu ili i van Beograda?
09.05.2015 11:10
Jovan Toskovic
Imam samo reci hvale za Neol-san!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Pogrebne usluge