Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Podizanje jagodica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Podizanje jagodica

Visoke jagodice su ukras lica svake žene, tako da ne čudi da je ova estetska korekcija jedna među najpopularnijim. U našem tekstu saznajte sve o tome kako možete da podignete jagodice, kojim metodama se to postiže, da li je bolno, koliko dugo traje efekat, koliko usluga košta...- nastavite da nas čitate.

podizanje jagodica

 

Podizanje jagodice

Pre svega, kada podignete jagodice, vaše lice delovaće mlađe, a to je ono što svaka žena želi. Korisno je da znate da se ova intervencija često kombinuje sa korekcijom očnih kapaka, kako bi kompletan utisak i efekat bili potpuni.

Istaknute jagodice imaju mladi ljudi, i one se posebno uočavaju kada se osoba nasmeje. Obrazi koji su naglašeni i jedri, odlika su mladosti, međutim, kakvog će oblika jagodice biti, zavisi pre svega, od genetskih predispozicija, pa se u skladu sa tim razlikuju po položaju u odnosu na ostale delove lica, po veličini, po obliku...

Kako se podižu jagodice?

Ako podignete svoje jagodice, nesumnjivo dajete svom licu mlađi i lepši izgled, a dobra vest je da je to lako izvodljivo jer je estetska hirurgija veoma uznapredovala. Žene koje imaju ili su imale najlepše jagodice, svakako su Sofij Loren, Odri Hepbern ili Anđelina Džoli. Jagodice daju oštre senke na licu, kao i utisak odlučnog karaktera.

Ipak, vremenom, izgled jagodica se menja, stoga je neophodna pomoć estetske hirurgije. Postoji nekoliko načina kako se mogu podići jagodice. To su:

  • Hijaluronski fileri
  • Hijaluronska kiselina
  • Jagodični implantati
  • Sopstveno masno tkivo.

Podizanje jagodica iskustva

Kao što vidimo, ima više puteva da se dođe do savršenog izgleda ovog dela lica. Operacija podizanja jagodica podrazumeva najpre, razgovor sa pacijentom i shvatanje njegovih želja, a nakon toga slede pregledi i merenja. Tokom intervencije, odnosno operacije, osoba ne mora da bude sasvim uspavana, već će biti dovoljna lokalna anestezija ili upotreba sedativa i analgetika, takozvana analgosedacija.

podizanje jagodica cena

 

Podizanje jagodica hijaluronom

Jagodice se u praksi najčešće podižu hijaluronom. Hijaluronski fileri su sjajni kada je u pitanju remodelovanje jagodica, pa je rezultat svega svežina celog lica i puniji izgled jagodica.

Podizanje jagodica lica

Hijaluronska kiselina je veoma bliska našem telu, i tokom proteka vremena, ona se resorbuje. Fileri za jagodice traju oko godinu dana, a nakon toga bi trebalo da ponovite ovaj postupak.

Ponekad postoje određeni deformiteti u predelu jagodičnih kostiju, tako da se koriste jagodični implantati. Tada se jagodice značajno povećavaju, a pošto implantati postoje u raznim oblicima i veličinama, hirurg je će odabrati šta je najbolje za vas, naravno, pošto sa vama obavi razgovor.

Podizanje jagodica uz pomoć sopstvenog masnog tkiva je veoma zanimljivo, zbog toga što je to postupak koji ne može da izazove nikakve alergijske reakcije. Hirurg će uzeti mast sa onog dela tela gde je ima najviše, i nakon toga se radi laboratorijsko prečišćavanje. Potom sledi ubrizgavanje u zonu vaših obraza.

Podizanje jagodica cena

Primera radi, kada se koristi sopstveno masno tkivo, tada je cena oko 500 evra u proseku, dok u slučaju kada je potrebno ugraditi implante, tada bi trebalo izdvojiti oko 1600 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.