Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Podizanje grudi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Konsultacije i pregled estetskog hirurga - BESPLATNO!

0 Din.
Konsultacije i pregled estetskog hirurga - BESPLATNO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Podizanje grudi

Lepe grudi su oličenje ženstvenosti i svaka žena im posvećuje posebnu pažnju. Međutim, kao što se sve menja, tako se i naše grudi menjaju vremenom. Često čujemo od naših prijateljica koje su pre par godina postale mame, da su im se grudi spustile jer su dojile svoju decu. To je sasvim normalna promena, kao i to da usled starenja, koje je neminovnost i protiv čega ne možemo ništa – grudi gube svoju elastičnost, koža postaje opuštena, izgubljen je volumen  - i na kraju mi ne izgledamo kako želimo, i pri pogledu u ogledalo, ovaj deo našeg tela više nam se ne dopada kao nekada.

Podizanje grudi implantatima

Prilikom intervencije podizanja grudi, postoji mogućnost ugradnje implantata. Na ovaj način, dobijaju se punije i veće grudi a oblik im postaje onakav kakav ste oduvek želeli.

Možda niste znali, ali stručan naziv za podizanje grudi jeste – mastopeksija. Ovo je metoda kojom se hirurškim putem podižu grudi i postiže se estetsko zadovoljavajući oblik i izgled dojke. Može se i smanjiti veličina areole. Nekim ženama je to veoma važno. Areola je kružni predeo oko bradavica. Kod mladih devojaka i žena koje nisu rađale, areola je ružičaste boje i prečnika oko 2 cm, a posle dva meseca od začeća tamnije je boje i prečnika 3 – 6 cm. 

Kod hirurške intervencije podizanja grudi ostvaruje se simetrija, a ceo ovaj postupak se primenjuje kod žena koje su sasvim nezadovoljne celokupnim izgledom svojih dojki. Kao što smo naveli, razlozi za to su brojni, od genetike, trudnoće, dojenja, starenja, velikog gubitka telesne težine, a postoji još dosta faktora. 

Među pripadnicama lepšeg pola vlada mišljenje da se veće grudi lakše opuštaju i lošije izgledaju usled gorenavedenih faktora, ali činjenica je da će sve grudi ostariti, bez obzira da li su male, srednje ili veće. 

Podizanje grudi – oporavak

Kada smo donele odluku da želimo da ulepšamo svoje grudi, svakako smo koncentrisane na to kako će one super i fenomenalno izgledati kada hirurška intervencija bude bila gotova. Retko ko uopšte i pomišlja na oporavak od ove operacije. Međutim, estetski hirurzi savetuju da je i to bitna stvar, kao što je i izbor toga kako će vaše grudi u budućnosti izgledati, izbor hirurga, ili izbor metode kojom želite da operacija bude izvedena. Morate znati da su odmor i oporavak nešto što će svakako zaokružiti ceo postupak i osigurati želejene rezultate. Spremite se da plenite bujnim dekolteom!

Podizanje grudi – cena

Cene se kreću u rasponu od 900 do 3500 evra.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

10.11.2018
Katarina Perisic
Zene pored problema velikih ili mali grudi, mogu imati i problem sa nesto spustenijim grudima. Zbog toga se mnoge od njih odlucuju za operaciju podizanja grudi.
19.05.2017
Marina Zivkovic
Po meni zaista samo treba da vodite racuna o tome da se svako podizanje grudi uradi na jedan kvalitetan nacin. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
08.05.2017
Stojance Ristovski
Sve su vam stvari odlicne po pitanju podizanja grudi.
24.04.2017
Jovana Milinkovic
U danasnje vreme je zaista podizanje grudi postalo jedna rutinska stvar povodom koje po meni nema zaista nista neobicno.
11.04.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, podizanje grudi nije ni malo jeftino. Uvek je pre svega bio problem u tome sto sve to mora da se debelo plati.
24.03.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju treba da se debelo plati.
10.03.2017
Filip Milutinovic
Ako planirate da uradite ovo vrstu estetske korekcije, onda je veoma vazno da znate da sve to dosta kosta.
07.03.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju je ovo nesto sto treba da se debelo plati pre ili kasnije.
20.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, uvek je podizanje grudi bio jedan poseban problem koji mora da se posebno plati.
02.02.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da znate da kod zena podizanje grudi ipak mora da lici na nesto.
23.01.2017
Todor Markovic
Sve sto je u funkciji jedne prave i iskrene zenske lepote potpuno podrzavam. Sve drugo mi i nije bas toliko vazno.
20.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Uvek je osnovni problem u tome sto podizanje grudi samo mora debelo da se plati.
04.01.2017
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, ovo nije ni malo lako ni jednostavno.
04.01.2017
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje oko toga ne treba da se brinete.
15.12.2016
Petar Jankovic
Po pitanju podizanja grudi, samo treba da znate da treba da se orpdelite za kvalitet i ako to budet uradili u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
29.11.2016
Jana Stankovic
Po pravilu, ovo ne bi trebale da budu nesto puno teske intervencije. Bas iz tog razloga treba da posetite agenciju Diona hospital i da se bas na tom mestu odlucite za kvalitet.
10.11.2016
Biljana Brankovic
Podizanje grudi nije ipak preterano tesko ali je zato potrebno da se uradi kvalitetno. Zbog toga treba da posetite bas klniku Menssana.
22.09.2016
Ivan Stojanovic
Zaista ne smatram da ima bilo sta losekada zena malo podigne grudi i tako ih ucvrsti. Ona na taj nacin ne povecava grudi ili menja u potpunosti njihov izgled. Naprotiv, ona samo malo doprinosi njihovom boljem izgledu.
21.09.2016
Marko Petrovic
Sve veci broj zena se odlucuju za ovaj vid korekcije svoje lepote ali se mnoge od njih ipak na neki nacin i pokaju.
19.08.2016
Dusan Markovic
Sigurno da postoje zene koje imaju nesto mlitaivije grudi. Takvim zenama je u svakom slucaju potrebno da ih malo zategnu kako bi cvrsto stajale.
18.07.2016
Marina Zivkovic
Zene pored problema velikih ili mali grudi, mogu imati i problem sa nesto spustenijim grudima. Zbog toga se mnoge od njih odlucuju za operaciju podizanja grudi.