Deljenje flajera Mega-Flyer

4.5 | 19 ocena
Ulica: Radivoja Koraća 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Deljenje flajera Mega-Flyer
Mobilni: 060/
www.deljenje-flajera.rs

O nama

DELJENJE FLAJERA MEGA FLYER

Firma za distribuciju flajera „Mega Flyer“ nalazi se u ulici Radivoja Koraća 4 na teritoriji opštine Vračar, u Beogradu. Bavi se raznošenjem brošura, kataloga, saopštenja, letaka i svog propagandnog materijala u štampanom obliku na teritoriji Beograda, a na zahtev klijenta distribucija se može vršiti širom zemlje.

Ovakav vid reklamiranja omogićiće Vam da doprete do ciljne grupe potrošača, na taj način što Vi sami birate u kom delu grada će se vršiti distribucija flajera ili druge vrste propagandnog materijala, a na taj način ste svoj marketing precizno usmerili na željenu grupu, štedeći Vaše vreme i novac.

Najnovija istraživanja pokazuju da je ovaj vid reklamiranja znatno učinkovitiji od ostalih i to čak do 70%. Kroz distribuciju flajera Vaša reklama stiže direktno do potencijalnih klijenata, tako da na 1000 podeljenih letaka dobijete 20-100 novih potrošača.

Da biste bili sigurni da je Vaš reklamni materijal stigao do dela Beograda za koji ste se opredelili, firma Mega Flyer Vam je obezbedila poseban tim kontrolora čija je odgovornost da reklamni materijal od nas do ruku Vaših budućih potrošača stigne na siguran i bezbedan način.

Pokrivamo celokupnu teritoriju Beograda sa prigradskim naseljima
Stanovi, kuce, firme, lokali, tržni centri, naplatne kućice, fakulteti i škole, trgovi, pešačke zone, prometne raskrsnice, benzinske stanice...

Nudimo Vam mogucnost usluge po sistemu "flajer u ruke". Na vama je da kažete šta želite, ostalo cemo mi da uradimo (dizajn, štampa i deljenje flajera)

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem e-mail-a ili na telefon:

E-mail: megaflajer@hotmail.com

Telefoni: ( 00381) 60 1532 060
061/22-02-621

Povećajte svoju dobiti na najjeftiniji i najefikasniji način reklamiranjem putem flajera, a mi smo tu za Vas da Vaš propagandni materijal distribuiramo do željenih potrošača!

Distribucija flajera Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  18.04.2018 01:05

  Kao fitnes instuktoru, veoma mi je vazno da se broj klijenata stalno povecava. Odlucila sam se za Mega-flajer jer su zaista pouzdani i profesionalni. Objekat gde vodim treninge se nalazin na vracaru. U jatu konkurencije ,podela flajera mi je jako pomogla jer mi se povecao broj korisnika. Budite sigurnida ce svaki flajer stici na pravu adresu. Hvala!

  Andrija Atanaskovic
  07.04.2017 05:20

  Deljenje flajera omogicice vam da doprete do ciljne grupe potrosaca,na taj nacin sto vi sami birate u kom delu grada ce se vrsiti distribucija flajera ili druge vrste propagandnog materijala,a na taj nacin ste svoj marketing precizno usmerili na zeljenu grupu,stedeci vase vreme i novac.

  Kosta Savic
  12.01.2017 08:36

  Pokrivaju celokupnu teritoriju Beograda sa prigradskim naseljima.Stanovi,kuce,firme, lokali,trzni centri,naplatne kucice,fakulteti i skole,trgovi,pesacke zone,prometne raskrsnice,benzinske stanice,bice preplavljene vasim imenom.

  Đorđe Ivanić
  22.08.2015 08:24

  Gde se nalazi Vasa firma za deljenje flajera? Dosao bih da se dogovorimo ako je cena ok.

  Bojana Zebić
  19.07.2015 12:50

  Otvorila sam kozmeticki salon na Zvezdari.Koja bi bila cena za deljenje flajera preko vase firme? Za pocetak angazovala bih Vas za podelu 5,000 kom.Vec imam sve odstampano.
  I ako mozete da mi kazete jos nesto.Da li vasu uslugu mogu da platim preko racuna?

  Milutin Stevanović
  11.07.2015 07:41

  Dobio sam preporuku za vasu firmu od prijatelja.Kaze da vec duze vreme saradjuje sa vama I da je zadovoljan.Imao sam neka losa iskustva sa jednom firmom za deljenje flajera.Otvorio sam kafic na Mirijevu pre mesec dana, pa je dogovoreno da se podeli 10.000 flajera.Najmanje 30% od toga je zavrsilo u djubretu, u sta sam imao prilike i licno da se uverim.Nadam se da mi necete zameriti sto sam malo skeptican, al ipak moram da pitam…Kako vasa firma vrsi kontrolu nad deljenjem flajera? Nije mi problem ni da platim unapred, al mi ipak trebaju neke garancije.
  Unapred hvala na odgovoru.

  Žaklina Sokić
  11.07.2015 06:53

  Super ste, veliki pozdrav! Od septembra krecemo opet.

  Marko Zlatanović
  04.07.2015 06:01

  Imam fast fud na Vracaru, a uskoro otvaram restoran u Surcinu, pa bi hteo da ga malo promovisem.Radite li podelu flajera na toj opstini?, na kojim opstinama delite flajere?

  Nemanja Zdravkovic
  14.06.2015 04:25

  Kako vrsite podelu odnosno deljenje flajera.Otvorio sam salon lepote na Vozdovcu, pa me zanima koja bi bila cena stampanja i podele flajera .Priprema za stampu bi bila moja , a vi bi ,ako se dogovorimo, radili stampanje i podelu.

  Milica Milenkovic
  25.03.2015 04:15

  Da li radite deljenje flajera i deljenje letaka u Vojvodini?

  Firme u blizini

  Podela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Raspodela flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Štampa Kovija, Bulevar Mihajla Pupina 189, Novi Beograd, Beograd
  Podela flajera Mega-Flyer 2, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Flyer & Friends, Zagorska 10c, Zemun, Beograd