Deljenje flajera Mega-Flyer

  • 5
4.72 | 18 ocena

O nama - DELJENJE FLAJERA MEGA FLYER


Firma za distribuciju flajera „Mega Flyer“ nalazi se u ulici Radivoja Koraća 4 na teritoriji opštine Vračar, u Beogradu. Bavi se raznošenjem brošura, kataloga, saopštenja, letaka i svog propagandnog materijala u štampanom obliku na teritoriji Beograda, a na zahtev klijenta distribucija se može vršiti širom zemlje.

Ovakav vid reklamiranja omogićiće Vam da doprete do ciljne grupe potrošača, na taj način što Vi sami birate u kom delu grada će se vršiti distribucija flajera ili druge vrste propagandnog materijala, a na taj način ste svoj marketing precizno usmerili na željenu grupu, štedeći Vaše vreme i novac.

Najnovija istraživanja pokazuju da je ovaj vid reklamiranja znatno učinkovitiji od ostalih i to čak do 70%. Kroz distribuciju flajera Vaša reklama stiže direktno do potencijalnih klijenata, tako da na 1000 podeljenih letaka dobijete 20-100 novih potrošača.

Da biste bili sigurni da je Vaš reklamni materijal stigao do dela Beograda za koji ste se opredelili, firma Mega Flyer Vam je obezbedila poseban tim kontrolora čija je odgovornost da reklamni materijal od nas do ruku Vaših budućih potrošača stigne na siguran i bezbedan način.

Pokrivamo celokupnu teritoriju Beograda sa prigradskim naseljima
Stanovi, kuce, firme, lokali, tržni centri,naplatne kućice,fakulteti i škole,trgovi, pešačke zone, prometne raskrsnice, benzinske stanice...

Nudimo Vam mogucnost usluge po sistemu "flajer u ruke". Na vama je da kažete šta želite, ostalo cemo mi da uradimo (dizajn, štampa i deljenje flajera)

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem e-mail-a ili na telefon:
e-mail: megaflajer@hotmail.com
Telefoni: ( 00381) 60 1532 060
061/22-02-621

Povećajte svoju dobiti na najjeftiniji i najefikasniji način reklamiranjem putem flajera, a mi smo tu za Vas da Vaš propagandni materijal distribuiramo do željenih potrošača!

Distribucija flajera Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.04.2018 01:05
Jelena Jovanovic
Kao fitnes instuktoru, veoma mi je vazno da se broj klijenata stalno povecava. Odlucila sam se za Mega-flajer jer su zaista pouzdani i profesionalni. Objekat gde vodim treninge se nalazin na vracaru. U jatu konkurencije ,podela flajera mi je jako pomogla jer mi se povecao broj korisnika. Budite sigurnida ce svaki flajer stici na pravu adresu. Hvala!
07.04.2017 05:20
Andrija Atanaskovic
Deljenje flajera omogicice vam da doprete do ciljne grupe potrosaca,na taj nacin sto vi sami birate u kom delu grada ce se vrsiti distribucija flajera ili druge vrste propagandnog materijala,a na taj nacin ste svoj marketing precizno usmerili na zeljenu grupu,stedeci vase vreme i novac.
12.01.2017 08:36
Kosta Savic
Pokrivaju celokupnu teritoriju Beograda sa prigradskim naseljima.Stanovi,kuce,firme, lokali,trzni centri,naplatne kucice,fakulteti i skole,trgovi,pesacke zone,prometne raskrsnice,benzinske stanice,bice preplavljene vasim imenom.
22.08.2015 08:24
Đorđe Ivanić
Gde se nalazi Vasa firma za deljenje flajera? Dosao bih da se dogovorimo ako je cena ok.
19.07.2015 12:50
Bojana Zebić
Otvorila sam kozmeticki salon na Zvezdari.Koja bi bila cena za deljenje flajera preko vase firme? Za pocetak angazovala bih Vas za podelu 5,000 kom.Vec imam sve odstampano. I ako mozete da mi kazete jos nesto.Da li vasu uslugu mogu da platim preko racuna?
11.07.2015 07:41
Milutin Stevanović
Dobio sam preporuku za vasu firmu od prijatelja.Kaze da vec duze vreme saradjuje sa vama I da je zadovoljan.Imao sam neka losa iskustva sa jednom firmom za deljenje flajera.Otvorio sam kafic na Mirijevu pre mesec dana, pa je dogovoreno da se podeli 10.000 flajera.Najmanje 30% od toga je zavrsilo u djubretu, u sta sam imao prilike i licno da se uverim.Nadam se da mi necete zameriti sto sam malo skeptican, al ipak moram da pitam…Kako vasa firma vrsi kontrolu nad deljenjem flajera? Nije mi problem ni da platim unapred, al mi ipak trebaju neke garancije. Unapred hvala na odgovoru.
11.07.2015 06:53
Žaklina Sokić
Super ste, veliki pozdrav! Od septembra krecemo opet.
04.07.2015 06:01
Marko Zlatanović
Imam fast fud na Vracaru, a uskoro otvaram restoran u Surcinu, pa bi hteo da ga malo promovisem.Radite li podelu flajera na toj opstini?, na kojim opstinama delite flajere?
14.06.2015 04:25
Nemanja Zdravkovic
Kako vrsite podelu odnosno deljenje flajera.Otvorio sam salon lepote na Vozdovcu, pa me zanima koja bi bila cena stampanja i podele flajera .Priprema za stampu bi bila moja , a vi bi ,ako se dogovorimo, radili stampanje i podelu.
25.03.2015 04:15
Milica Milenkovic
Da li radite deljenje flajera i deljenje letaka u Vojvodini?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Podela flajera
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Deljenje flajera Mega-Flyer
  • mega flyer,
  • mega flyer vacar,
  • mega flyer beograd,
  • mega flyer profesionalno deljenje flajera