Pločice | Key Cuero - Keros - 45x45 - 1.62

0
Cena:
1.650 din.

Više modela možete videti na linku webShopa www.akvadom.rs

Pločice | Frig Mix - Kutahya - 61X61 - 1.49
Pločice koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kvalitet, jednostavnost, prefinjenost, elegantnost su samo neki od epiteta koji se koriste za ove odlične Kutahya Seramic pločice.

Odlične pločice, vrhunskog kvaliteta. Bilo da renovirate Vaš stan, kuću, kupatilo, kuhinju, terasu, hodnik, ili nešto drugo, ove pločice su odlično rešenje za Vas.

Možete sve pločice iz ponude AkvaDom salona keramike i kupatila da potražite ovde, dok više o Kutahya Seramic možete da vidite na njihovom oficijalnom sajtu.

Osnovana je davne 1970 godine, kao fabrika za proizvodnju podne i zidne keramike i industrijskih podova, a kasnije svojom produktivnošću postaje konglomerat koji sada u svojoj Kutahya Grupi sadrži kompanije Kutahya Investment, Kutahya Porcelan, Kutahny Hotels, Kutahna Residence... Proizvodni program KUTAHYA pločica odišu prelepim dizajnom i visokim kvalitetom. Svojim dizajnom, rafiniranim izborom boja, različitim formatima, Kutahya je omogućila da se dobiju prijatni ambijenti u kojima se ljudi lepo osećaju, dok sa druge strane, tehnološki superiorne kolekcije omogućavaju korišćenje u svakom prostoru pri čemu odgovaraju i zahtevima najkomplikomplikovanijih projekta.

Kategorija: Oprema za kupatila Novi Sad
Podkategorija: Pločice za kupatilo Novi Sad
Objavljeno: 08.04.2021.
# ID Oglasa: 058878
Website: akvadom.rs