Sva deca vole da đuskaju, međutim, neka su talentovanija od drugih, jer poseduju urođen osećaj za ritam. To se veoma brzo primeti, i najčešće su roditelji ti koji podstiču decu da se bave plesom, kako bi ovaj svoj talenat razvili do savršenstva.

plesna radionica

 

Drugi razlog zbog koga je korisno upisati dete u plesnu radionicu jeste taj što je ples uvek poželjno znati – na raznim događanjima kasnije u životu (proslave Nove godine, kokteli, zabave, banketi...), često se praktikuje neka vrsta plesa, počevši od tanga do latinoameričkih ritmova.

Plesna radionica za decu

Dakle, da bi se vaše dete tokom odrastanja, puberteta i kasnije naravno, osećalo sigurnim u sebe kada se nalazi u velikom društvu, najbolji način je da savlada plesne korake. Plesne radionice vam nude sportsko-rekreativnu aktivnost kroz koju dete razvija jedinstven stil, pokret i gracioznost.

Osim jačanja samopouzdanja i boljeg snalaženja u većem društvu, ples je koristan i zbog pravilnog držanja tela, koordinacije pokreta, zbog izgrađivanja osećaja za ritam; takođe, bitno je i to što se mališani upoznaju sa raznim vrstama muzike, timski rade i druže se.

Učenje pokreta

Možete da se odlučite za razne vrste plesova od latino plesa, preko show dance-a, savremene igre i hip-hopa, klasičnog i modernog baleta, ili folklora i narodnih igara...

plesna radionica cene

 

Šta god da je vaš izbor, na časovima se uče pokreti koji su svojstveni svakom plesu ili igri, i to na taj način da deca zavole vežbanje, pa često i kod kuće izvode iste pokrete, dovodeći time veštinu do perfekcije.

Plesni pokreti

Upravo plesni pokreti prave razliku između dobrih i lošijih plesača, i to mogu biti pokreti vratom, trupom, pokreti ramenima, kolenima, bokovima, pomeranje centralnog dela tela, širenje ruku...

Naravno, svi ovi plesni pokreti su u ritmu muzike i to je ono što daje posebnu draž kada posmatramo neki plasni par na podijumu.

Plesna radionica iskustva

Kao što smo naveli, deca dolaze u plesnu radionicu najpre da se druže, steknu nova iskustva, ali i da prošire znanja o muzici, vrstama plesova i slično.

Kada nauče plesne korake i pokrete, postaju značajno sigurniji u sebe, jer sada na nekoj školskoj proslavi ne moraju da stoje po strani ili da sede, već će biti u centru pažnje, dok svi okolo gledaju kako oni plešu.

Primera radi, ako se vaše dete bavi folklorom, ono će se upoznati sa kulturom svog naroda, izgradiće poštovanje prema tradiciji, oplemeniće sopstvenu duhovnost... Kao što smo naveli, kroz igru se razvijaju psiho-motorne spososbnosti, sinhronizuje se muzika i pokret, pa tako deca poboljšavaju držanje tela, kretanje, brzinu i preciznost.

Plesna radionica – cena:

Cene se u proseku kreću oko 1500 dinara, za časove dva puta nedeljno – u pitanju je plesni vrtić; za decu rekreativce, potrebno je platiti u proseku oko 2000 din. takođe za dva časa plesa nedeljno; kada je reč o takmičarima, cene su u rasponu od 2600 din. do 4800 dinara, u zavisnosti da li se održava tri, četiri ili šest časova nedeljno.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate plesne škole koje su oglašene ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Plesna radionica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Škola plesa za decu do 12 godina - Breakdance mesec dana BESPLATNO!

0 Din.
 Škola plesa za decu do 12 godina - Breakdance mesec dana BESPLATNO!  Plesna Škola 2 Hot 4 Stage!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Škola plesa Hip Hop, Breakdance, Streetdance za sve uzraste mesec dana BESPLATNO!

0 Din.
 Škola plesa Hip Hop, Breakdance, Streetdance za sve uzraste mesec dana BESPLATNO!  Plesna Škola 2 Hot 4 Stage!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Škola plesa za decu do 12 godina (različiti stilovi) - Zvezdara!

Akcija -% 1500 Din.
Škola plesa za decu do 12 godina (različiti stilovi) - Zvezdara! 3.000 - 1.500 50%...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

03.12.2018
Andriajana Simic

Plesne radionice vam nude sportsko-rekreativnu aktivnost kroz koju dete razvija jedinstven stil, pokret i gracioznost.