City Pub

5.0 | 1 ocena
Ulica: Topličin venac 9
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
City Pub
Mobilni: 062/
citypubbeograd.com

O nama

PIVNICA CITY PUB

U srcu Beograda, jedinstvena i originalna pivnica City Pub otvorila je svoja vrata za sve ljubitelje dobrog piva, viskija i burbona, uz nezaboravne rok svirke i žurke vikendom.

Kafe-bar pivnicu City Pub osnovali smo po uzoru na tradiocionalne američke pabove, u kojima se najviše služe pivo i viski. Naš jedinstveni ambijent, koji podseća na lavirint, krase cigla i drvo, dok su zidovi prekriveni zanimljivim tekstovima o pivu, različitim crtežima, kao i fotografijama starog Beograda.

Izbor piva u našem pabu zaista je šarenolik, te pored vodećih industrijskih piva, City Pub predstavlja i posebnu oazu domaćih kraft vrsta piva, od kojih se neka služe samo kod nas. Imamo pšenična piva pivare Života, amber pivo Crven Ban pivare Pivzdarija i mnoge druge. Našu ponudu obogaćuje i preko 20 vrsta viskija i burbona.

Pivzdarija, kao jedna od vodećih craft pivara iz Beograda, pored Crvenog Bana - specijalnog crvenog piva, sprema i druge vrste, među kojima su i svetlo pivo Pivonirka ili tamno Crni Petar. Sva Pivzdarija piva su bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja i sličnih dodataka, te je, pored vrhunskog ukusa, pouozdano i zdravo popiti koje od njih.

City Pub Beograd pruža Vam priliku i za nezaboravne vikend provode, uz rok svirke i žurke po Vašoj meri. U lokalu imamo i pikado, koji je naročito popularan među svim našim gostima.

Topla atmosfera naše pivnice nikoga ne ostavlja ravnodušnim u ambijentu sa srcem i dušom, a još bolja piva i veliki izbor drugih pića, nešto je čemu se svi naši gosti rado uvek vraćaju.

Neka i Vama pivnica City Pub postane omiljeno mesto koje ćete s ponosom pokazivati svim svojim prijateljima i pub za druženje s uživanjem i merom. Budite naš gost, uveravamo Vas da se nećete razoračarati.

Radno vreme:
ponedeljak-četvrtak: od 16 do 24 h
petak-subota: od 16 do 01 h
nedelja: od 16 do 24 h

Pivnica City Pub, Beograd
Adresa: Topličin venac 9, Beograd
Email: pubcitybeer@gmail.com

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Pivnica Ispod mosta, Crnogorska 8, Savski venac, Beograd
  Pivnica restoran Hercegovina, Carigradska 36, Beograd, Stari grad, Beograd
  Queens Pub, Braće Jugovića 7, Stari grad, Beograd
  Pivnica Mrs & Mood, Nemanjina 4, Savski venac, Beograd
  Pub 23, Kajmakčalanska 1, Vračar, Beograd
  Pivnica Žirafa 23, Milutina Milankovića 34, Novi Beograd, Beograd
  Pivo i kobaja, Ruzveltova 36, Palilula, Beograd
  Bridge Pub, Jug Bogdanova 9, Savski venac, Beograd
  British Pub, Balkanska 28, Savski venac, Beograd
  Dylan Dog pub, Admirala Geprata 3, Savski venac, Beograd