Dimovi – prvi znak da počinje eskplozija dobre zabave

Dimovi – prvi znak da počinje eskplozija dobre zabave

Pirotehnika je odličan način da vaš poseban dan učinite magičnim. Neki trenuci se ne zaboravljaju a ukoliko želite da neku osobu ostavite bez teksta možete joj prirediti vatromet za pamćenje, eksploziju konfeta, poruke od dima, a petardama i konfetama proslaviti svoj specijalni dan.

Urban Dart shop se između ostalog, može pohvaliti zavidnom kolekcijom pirotehnike. Nju čine dimovi, vatrometi, prskalice, konfete, fontane, rakete, petarde.

I običan dan postaje eksklizivan kada posmatramo vatromet koji pršti ili doživimo eksploziju konfeta.

Urban Dart kolekcija pirotehnike je bogata eksplozivnim dekoracijama za velike i male.

U Urban Dartu ćete naći raznoliki asortiman pirotehnike u različitim bojama i različite namene.

Uz pomoć specijalne pirotehnike za venčanja i svečane prilike možete dragoj osobi pokazati koliko je volite.

U Urban Dart shopu ćete naći samo najkvalitetniju pirotehniku za svakodnevne i specijalne prilike. Pre svega pirotehnika je bezbedna i kvalitetna, omogućava jednostavno rukovanje.

U ponudi su samo najpoznatiji proizvođači piritehnike JORGE, MP TRONIC i ORION.

U Urban Dartu su najpovoljnije cene pirotehnike i veliki asortiman pirotehnike: Vatrometi, petarde, rakete, fontane,rimske sveće, baklje, konfete i prskalice, dimovi u boji.

Posebno je interesantna pirotehnika za velika slavlja, venčanja, veridbe, dan zaljubljenih.

Možda niste znali, ali u Urban Dart shopu možete nabaviti celokupnu pirotehniku za svoje venčanje: vatrene vodopade, vatrena slova, vatrena srca, vulkane, suvi led i konfete.

Ukoliko ne želite eksplozovne prateće elemente na svojoj zabavi, možete se zabaviti a jedan sasvim običan dan učiniti nezaboravnim!

Svu pirotehniku možete naručiti online ili u Urban Dart lokalima u Beogradu i Zemunu.

Firme povezane sa tekstom

Vatromet Urban Dart

Glavna 18
Beograd

Ulepšajte Vaše praznike ili proslavu najlepšim vatrometom u gradu. U ponudi prodavnice Urban Dart nalazi se pirotehnika vodećih svetskih proizvođača: vatromet, petarde, rakete, po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Neka svetli i pršti u Vašoj ulici!
Pročitaj više