Piling ruku i stopala Beograd

Adresa: Kapetan Mišina 2, I sprat
Beograd
Adresa: Vase Pelagica 48/b, Beograd
Beograd
Adresa: Kralja Milutina 15, Beograd
Beograd
Adresa: Resavska 66
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Beograd
Adresa: Dalmatinska 12 (ugao sa Kneza Danila)
Beograd
Adresa: Vareška 21a
Beograd
Adresa: Sarajevska 44
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 278
Beograd
Adresa: Hadzi Milentijeva 32
Beograd

Piling ruku i stopala Novi Sad

Adresa: Ilije Ognjanovića 8
Novi Sad
Adresa: Jevrejska 10/1/5
Novi Sad
Adresa: Bulevar Oslobodjenja 65a
Novi Sad

Piling ruku i stopala Kragujevac

Adresa: Kralja Aleksandra I Karađorđevića 52, lokal 22
Kragujevac
Adresa: Svetozara Markovića 50
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac
Adresa: Zorana Đinđića 19/1
Kragujevac

Piling ruku i stopala Šabac

Adresa: Kralja Aleksandra 33
Šabac
Adresa: Vojvode Brane 1, lokal 5
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Piling ruku i stopala
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Piling ruku i stopala

Piling ruku, masaža i manikir, namenjeni su intenzivnoj nezi, vlaženju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku. Ovo će biti od izuzetne važnosti ako imate suvu i umornu kožu, međutim značiće svima kojima su ruke stalno u vodi ili su izrazito osetljive.

Hemijski piling kože ruku


Ovo je jedna od najpopularnijih metoda za podmlađivanje kože ruku. Do 35. godine obično se koristi površinski piling, na bazi glikolne kiseline ili retinoida, to su sintetički analozi vitamina A. Tretman od dve do tri procedure obnavlja gornji sloj epiderma, stimulišući sintezu kolagena i vraća hidrataciju koži.
Međutim, posle 40. godine, moramo da koristimo dublji piling. To su srednji hemijski pilinzi sa trihlorsirćetnom kiselinom u koncentraciji od 20 do 50%. Tokom pilinga, koža će vam biti blago stegnuta, i imaćete osećaj peckanja, ali je cela procedura sasvim podnošljiva. I nekoliko dana nakon tretmana, koža će takođe biti blago stegnuta, a zatim počinje proces perutanja koji traje oko mesec dana. Vaš kozmetičar će vam preporučiti koja sredstva za to vreme da koristite, a to su preparati za post-piling negu, koja će eliminisati ovaj neprijatan osećaj stegnutosti kože, ubrzaće perutanje i sprečiće gubitak vlage iz tkiva. Ako imate svetlu kožu, rezultati kod vas biće najbolji. Male neprijatnosti koje mogu nastati posle tretmana, kao što smo napomenuli, ublažavaju se sredstvima za tu namenu, a ne bi trebalo smetnuti sa uma da se ponešto mora i pretrpeti zbog lepote.

Piling – maska za stopala

Ako želite stopala kao dečija, bilo bi preporučljivo da u svom salonu lepote probate piling, odnosno masku za stopala. Tretman izgleda tako što će vam noge najpre biti osvežene kupkom i osušene, a potom će biti stavljena maska za stopala na vaše noge. Potrebno je da je držite od sat do sat i po vremena, a kada se maska ukloni, vaša pedikir dama ponovo će vam kupkom osvežiti stopala.
Žuljevi koje ste imali na stopalima, kurje oči i naslage na petama, počeće da se skidaju posle četiri do sedam dana, a moguće i ranije od tog perioda, a sve u zavisnosti od debljine vaše kože. Kada žuljevi, kurje oči i naslage počnu polako otpadati, nije potrebno korišćenje nikakvih drugih sredstava da biste ovaj proces ubrzali. Budite strpljivi i efekti neće izostati.

Piling stopala

Pilingom se uklanjaju izumrle ćelije sa površine kože vaših stopala, što omogućava stvaranje novih ćelija. Tako koža može lakše da diše, dok se sredstva za negu bolje i efikasnije upijaju. Estetskim pedikirom se postiže lepši izgled stopala i noktiju, u čemu će vam pomoći stručno osoblje vašeg salona lepote i vrhunska kozmetika koju oni koriste. Vaša umorna stopala biće omekšana u mirisnoj, toploj masažnoj kupki. Obradiće se vaše pete, sa akcentom na zadebljane naslage. Nega stopala se dalje nastavlja pilingom koji će omogućiti baršunastu mekoću vaših stopala. Mekana i nežna koža stopala, posle masaže i pilinga, pa zar to svi ne želimo?


Piling ruku i stopala – cena


Cena hemijskih pilinga se kreće u rasponu od 2500 do 5000 dinara, a običan piling ruku i stopala, od 490 do 1400 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Nikolija Milojevic
Veoma kvalitetan piling na rukama i stopalima mozete da obavite u kozmetickom salonu Studio lepote In. Cene su na ovom mestu i vise nego povoljne i pristupacne skoro za svaciji dzep.
Milen Jovanovic
Mora ovaj piling da bude nesto sto je posebno skupo. Pri tome, sto se cena tice, moraju one da budu nesto posebne i nista vise od toga.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, cene nisu previse jeftine. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Filip Milutinovic
Sto se pilinga ruku i stopala tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet.
Lea Stankovic
Ukoliko po meni nesto moze da se plati u celoj prici, onda je to piling ruku i stopala koji u svakom slucaju nije ni malo jeftin.
Mihajlo Nastasovic
Nikako po meni ne bi trebalo da znaci da ako mnogo platite piling da ce onda sev to da bude odlicno.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je ovo piling koji treba i mora da se lepo plati.
Todor Markovic
U svakom slucaju je on nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je po meni mnogo bolje resenje.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, svaki piling je nesto sto treba da bude bas onako kvalitento.
Janko Zivanovic
Veoma je bitno da se piling ruku i stopala kvalitetno uradi. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je uvek moralo i trebalo posebno da se plati.
Petar Jankovic
Linco mislim da je sto se tice pilinga ruku i stopala samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista oko toga se ne brinete.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba se brinete. Ukoliko se odlucite za tako nesto na kraju se sigurno necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Svako bi trebao s vremena na vreme da uradi piling ruku i stopala. Samo po tom pitanju treba da se odlucite za kvalitet.
Jana Stankovic
Zaista smatram da je po pitanju piling ana rukama i nogama, najbolje da posetite studio Cecu. Zbog toga smatram da je to studio u koji mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Svakako da treba da se dosta pomucite oko mesta gde cete da uradite takav jedan kvalitetan piling.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetan piling ruku i stopala, zaista nemate razloga nesto previse oo toga da se brinite. U danasnje vreme dosta kvalitetan piling ruku i stopala mozete da uradite na kvalitetnim mestima.
Biljana Brankovic
I moja cerka kaze da studio lepote IN predstavlja jedno veoma kvalitetno i pouzdano mesto po pitanju pilinga. Ukoliko se odlucite da uradite kvalitetan piling, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim kozmeticarem.
Lea Stankovic
Veoma kvalitetan piling na rukama i stopalima mozete da obavite u kozmetickom salonu Studio lepote In. Cene su na ovom mestu i vise nego povoljne i pristupacne skoro za svaciji dzep.