Piling ruku, masaža i manikir, namenjeni su intenzivnoj nezi, vlaženju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku. Ovo će biti od izuzetne važnosti ako imate suvu i umornu kožu, međutim značiće svima kojima su ruke stalno u vodi ili su izrazito osetljive.

Hemijski piling kože ruku


Ovo je jedna od najpopularnijih metoda za podmlađivanje kože ruku. Do 35. godine obično se koristi površinski piling, na bazi glikolne kiseline ili retinoida, to su sintetički analozi vitamina A. Tretman od dve do tri procedure obnavlja gornji sloj epiderma, stimulišući sintezu kolagena i vraća hidrataciju koži.
Međutim, posle 40. godine, moramo da koristimo dublji piling. To su srednji hemijski pilinzi sa trihlorsirćetnom kiselinom u koncentraciji od 20 do 50%. Tokom pilinga, koža će vam biti blago stegnuta, i imaćete osećaj peckanja, ali je cela procedura sasvim podnošljiva. I nekoliko dana nakon tretmana, koža će takođe biti blago stegnuta, a zatim počinje proces perutanja koji traje oko mesec dana. Vaš kozmetičar će vam preporučiti koja sredstva za to vreme da koristite, a to su preparati za post-piling negu, koja će eliminisati ovaj neprijatan osećaj stegnutosti kože, ubrzaće perutanje i sprečiće gubitak vlage iz tkiva. Ako imate svetlu kožu, rezultati kod vas biće najbolji. Male neprijatnosti koje mogu nastati posle tretmana, kao što smo napomenuli, ublažavaju se sredstvima za tu namenu, a ne bi trebalo smetnuti sa uma da se ponešto mora i pretrpeti zbog lepote.

Piling – maska za stopala

Ako želite stopala kao dečija, bilo bi preporučljivo da u svom salonu lepote probate piling, odnosno masku za stopala. Tretman izgleda tako što će vam noge najpre biti osvežene kupkom i osušene, a potom će biti stavljena maska za stopala na vaše noge. Potrebno je da je držite od sat do sat i po vremena, a kada se maska ukloni, vaša pedikir dama ponovo će vam kupkom osvežiti stopala.
Žuljevi koje ste imali na stopalima, kurje oči i naslage na petama, počeće da se skidaju posle četiri do sedam dana, a moguće i ranije od tog perioda, a sve u zavisnosti od debljine vaše kože. Kada žuljevi, kurje oči i naslage počnu polako otpadati, nije potrebno korišćenje nikakvih drugih sredstava da biste ovaj proces ubrzali. Budite strpljivi i efekti neće izostati.

Piling stopala

Pilingom se uklanjaju izumrle ćelije sa površine kože vaših stopala, što omogućava stvaranje novih ćelija. Tako koža može lakše da diše, dok se sredstva za negu bolje i efikasnije upijaju. Estetskim pedikirom se postiže lepši izgled stopala i noktiju, u čemu će vam pomoći stručno osoblje vašeg salona lepote i vrhunska kozmetika koju oni koriste. Vaša umorna stopala biće omekšana u mirisnoj, toploj masažnoj kupki. Obradiće se vaše pete, sa akcentom na zadebljane naslage. Nega stopala se dalje nastavlja pilingom koji će omogućiti baršunastu mekoću vaših stopala. Mekana i nežna koža stopala, posle masaže i pilinga, pa zar to svi ne želimo?


Piling ruku i stopala – cena


Cena hemijskih pilinga se kreće u rasponu od 2500 do 5000 dinara, a običan piling ruku i stopala, od 490 do 1400 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Piling ruku i stopala
Pitaj firme

Manikir sa gel lakom

Akcija -% 950 Din.
Manikir sa gel lakom - 950 din! Kozmetički salon Palermo!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Medicinski pedikir

Akcija -% 1500 Din.
Medicinski pedikir - 1.500 din! Kozmetički salon Vesna Nails!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Izlivanje noktiju

Akcija -% 800 Din.
Izlivanje noktiju - 800 din! Kozmetičko frizerski salon Veolmis!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ojačavanje noktiju

Akcija -33% 800 Din.
Ojačavanje noktiju - 800 din! Kozmetičko frizerski salon Veolmis!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Nikolija Milojevic

Veoma kvalitetan piling na rukama i stopalima mozete da obavite u kozmetickom salonu Studio lepote In. Cene su na ovom mestu i vise nego povoljne i pristupacne skoro za svaciji dzep.

14.08.2017
Milen Jovanovic

Mora ovaj piling da bude nesto sto je posebno skupo. Pri tome, sto se cena tice, moraju one da budu nesto posebne i nista vise od toga.

16.05.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, cene nisu previse jeftine. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

28.04.2017
Filip Milutinovic

Sto se pilinga ruku i stopala tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet.

28.04.2017
Lea Stankovic

Ukoliko po meni nesto moze da se plati u celoj prici, onda je to piling ruku i stopala koji u svakom slucaju nije ni malo jeftin.

18.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Nikako po meni ne bi trebalo da znaci da ako mnogo platite piling da ce onda sev to da bude odlicno.

31.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju je ovo piling koji treba i mora da se lepo plati.

16.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju je on nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je po meni mnogo bolje resenje.

24.02.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, svaki piling je nesto sto treba da bude bas onako kvalitento.

08.02.2017
Janko Zivanovic

Veoma je bitno da se piling ruku i stopala kvalitetno uradi. Sve drugo je daleko manje vazno.

27.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, ovo je uvek moralo i trebalo posebno da se plati.

11.01.2017
Petar Jankovic

Linco mislim da je sto se tice pilinga ruku i stopala samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista oko toga se ne brinete.

21.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba se brinete. Ukoliko se odlucite za tako nesto na kraju se sigurno necete pokajati.

05.12.2016
Ivan Stojanovic

Svako bi trebao s vremena na vreme da uradi piling ruku i stopala. Samo po tom pitanju treba da se odlucite za kvalitet.

18.11.2016
Jana Stankovic

Zaista smatram da je po pitanju piling ana rukama i nogama, najbolje da posetite studio Cecu. Zbog toga smatram da je to studio u koji mozete da imate puno poverenje.

28.10.2016
Marko Petrovic

Svakako da treba da se dosta pomucite oko mesta gde cete da uradite takav jedan kvalitetan piling.

06.09.2016
Dusan Markovic

Ukoliko planirate da uradite kvalitetan piling ruku i stopala, zaista nemate razloga nesto previse oo toga da se brinite. U danasnje vreme dosta kvalitetan piling ruku i stopala mozete da uradite na kvalitetnim mestima.

29.07.2016
Biljana Brankovic

I moja cerka kaze da studio lepote IN predstavlja jedno veoma kvalitetno i pouzdano mesto po pitanju pilinga. Ukoliko se odlucite da uradite kvalitetan piling, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim kozmeticarem.

01.07.2016
Lea Stankovic

Veoma kvalitetan piling na rukama i stopalima mozete da obavite u kozmetickom salonu Studio lepote In. Cene su na ovom mestu i vise nego povoljne i pristupacne skoro za svaciji dzep.