Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pileća salata
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pileća salata

Savremeni tempo života u značajnoj meri je promenio naše navike kada je ishrana u pitanju, pa sve češće posežemo za brzim obrocima, koji su najčešće puni kalorija, masti, soli... To se odražava na više načina, kroz neželjene kilograme ali i neke moguće zdravstvene probleme... Zbog toga bi trebalo na vreme misliti da zdrava hrana ne košta puno, i da je, na kraju krajeva, ne moramo sami ni pripremati, već da je dovoljno da poručimo obrok u odabranom restoranu, te da isti bude dostavljen na kućnu adresu.

pileća salata

 

Ovo je kratka priča o pilećoj salati, i razlozima zbog kojih ne bi trebalo da je izostavite sa svoje trpeze.

Pileća salata kućna dostava

Kada je reč o pripremi hrane, tada svi znamo da nije dovoljno samo ući u kuhinju i raditi, već je pre toga potrebno da odemo na pijacu, donesemo sve sastojke koje smo pravilno odabrali... Međutim, kako ćemo nešto pripremiti, zavisi od našeg umeća, znanja i veštine, kao i vremena koje imamo na raspolaganju.

Zbog toga je naša preporuka da samo uživate u ukusno spremljenom obroku, a da posao pripreme prepustite profesionalcima. Dovoljno će biti da poručivanje obavite putem interneta ili pozivom na broj telefona, pri čemu ćete naznačiti tačno vreme kada želite da isporuka bude obavljena i ostaviti svoju adresu.

Pileća salata se uvek pravi u poslednji čas, od svežih sastojaka, kako bi zdrava i ukusna stigla na vašu trpezu. Plaćanje se vrši prilikom dostave. Kada je reč o ceni dostave, ona je najčešće gratis, kada iznos porudžbine pređe određenu cifru, i to važi za sve delove grada.

Pileća salata recept

Ne postoji jedan i jedini recept za pileću salatu, i moguće ju je pripremiti na više načina. Sigurno ste čuli za izreku da postoji hiljadu i jedan način kako da pripremite piletinu?

pileća salata cena

 

Pileća salata je nezamenljiva onda kada nemate mnogo vremena da kuvate, a pri tome želite zdrav ručak na stolu. Možete je pripremiti sa povrćem, i to tako što kuvate zajedno piletinu, šargarepu, grašak. Kuvanje traje oko dvadesetak minuta, a zatim se dodaje pirinač. Kada se sve to zajedno skuva, procedi se kroz cediljku, malo se propere kroz toplu vodu, a zatim treba da se ohladi.

Piletina i paprika treba da budu isečeni na kockice, pa se sve to izmeša i doda se kukuruz, začinjen maslinovim uljem.

Pileća salata sastojci

Recept koji smo naveli je samo jedan u nizu, a kao sastojci se obično koriste: pileće belo meso, paradajz, paprika, tvrdi sir, pirinač, svež bosiljak i peršun, majonez, kukuruz, maslinovo ulje, so, origano, beli luk.

Pileća salata kalorije

Nutritivna vrednost je 48 kalorija na oko sto grama pileće salate.

Pileća salata cena

Za pileću salatu potrebno je platiti oko 550 dinara, a tačna cena zavisi od korištenih sastojaka, odnosno, od recepta.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.