Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pileća krilca
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pileća krilca

Ako volite brzu hranu, onda sasvim sigurno uživate u pilećim krilcima. Od mnogih specijaliteta koji se nalaze u ponudi, pileća krilca se najčešće poručuju, zbog toga što su tako neodoljivo slasna i hrskava. Ako nam ne verujete na reč, poručite, probajte, pa nam javite utiske!

pileca krilca

 

Pileća krilca na žaru

Pileća krilca na žaru se prosto tope na nepcima, i koliko god da ih naručimo, uvek ih je malo. Predstavljaju izvrstan obrok kada očekujete društvo, a nemate ništa u frižideru, kao ni volju da spremate hranu. Pileća krilca su svakako najbolja odluka, zbog toga što ne postoji gotovo niko ko ih ne voli i ko neće u njima uživati.

Pileća krilca dostava

Dostava pilećih krilaca se vrši na čitavoj teritoriji grada, i dovoljno će biti samo da uputite jedan telefonski poziv. Da li se dostava plaća ili ne, predlažemo da se raspitate prilikom telefonskog razgovora, dok je na aplikacijma i sajtovima za dostavu hrane, već označeno iznad kog iznosa je dostava gratis za bilo koji deo grada.

Najbolja pileća krilca u gradu

Pileća krilca spadaju u omiljeni roštilj, a mogu da budu pripremljena na različite načine. Primera radi, mogu se marinirati pivom. Kad jednom probate ovako nešto, sledeći put kada budete poručivali brzu hranu, nećete više razmišljati šta bi to moglo da bude – znaćete u čemu ste vi i vaše društvo najviše uživali!

Pileća krilca porcija

Pileća krilca se lepe za prste i možda ćete obaviti još jedno poručivanje jer će gostima biti malo, i to ne zbog toga što je porcija mala, već zato što su krilca toliko dobra! Uz pileća krilca dobijate po želji, na primer, pekarski krompir. Pileća krilca mogu da budu u marinadi, pa čak i u medu.

Porcija može da teži oko 400 grama, a naručuju se i u verziji sa začinima, sa belim lukom, ili kao ljuta – to je takozvana čili verzija. Naš savet je da probate sve, ili da od svega poručite po malo!

pileca krilca cena

 

Inače, interesantno je da su ljuta pileća krilca baš izrazito ljuta, tako da za one kojima je to možda mnogo pikantno, preporučuje se da naprave miks ljutih i klasičnih.

U ovom specijalitetu sa roštilja možete da uživate u nekoj posebnoj prigodi, ali i u toku jednog običnog nedeljnog popodneva, sa svojom porodicom. Zbog svog neodoljivog ukusa, krilca su uvek dobro došla na svakoj trpezi.

Pileća krilca cena

Koliko ćete platiti za pileća krilca, zavisi od veličine porudžbine, pa tako na primer, kilogram krilaca košta oko 500-600 dinara. Uz to, možete da poručite pomfrit, po ceni od 50 do 100 dinara, u zavisnosti da li birate porciju od 100 ili 200 grama. 

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.