Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pileća džigerica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pileća džigerica

Sočna pileća džigerica često pronalazi svoje mesto na našim trpezama, a razloga za to ima više: sjajnog je izgleda, ukusa i mirisa, a pored toga ima i dosta proteina.

pileća džigerica

 

U našem tekstu saznajte sve o pilećoj džigerici, kako da je poručite online, da li je dostava besplatna, koja je cena, kao i koji je najbolji recept za ovaj specijalitet.

Poručivanje pileće džigerice online

U današnje vreme, konstantno smo na mreži, odnosno i kada smo na poslu i kada smo u prevozu ili kod kuće. Zbog toga, online završavamo mnoge poslove, dok je poručivanje hrane samo jedna od mnogobrojnih pogodnosti interneta.

Na web prezentacijama restorana brze hrane možete da vidite cene njihovih specijaliteta, u koje vreme najranije ili najkasnije je moguće poručiti pileću džigericu, da li je dostava gratis ili se dodatno naplaćuje... I sve to u svega par klikova, nakon čega ukusan obrok stiže na vašu adresu.

Kućna dostava pileće džigerice

Da biste sami pripremili ovo jelo, potrebno je vreme, trud i rad, a složićemo se svi da je ušteda vremena najbitnija, tako da je savršen način da naručite da se pileća džigerica dostavi na kućnu adresu.

Dovoljan je samo jedan telefonski poziv, prilikom koga osoblje restorana brze hrane sastavi porudžbinu, nakon čega se pristupa pripremi hrane. Dostava je u najkraćem mogućem roku, kako bi specijalitet bio topao i neodoljivog ukusa.

Prilikom poručivanja raspitajte se da li je dostava besplatna kada naručite hranu preko određenog iznosa.

Koliko kalorija ima pileća džigerica?

Pileća džigerica se može smatrati zdravom hranom, pre svega zbog spomenutih proteina, ali i vitamina A, pošto sadrži u svega trideset grama oko 130% potrebnog dnevnog unosa ovog vitamina. To isto važi i za vitamin B12, kao i za folnu kiselinu.

pileća džigerica cena

 

Vitamin A je izuzetno zdrav za oči, kožu, imunitet i varenje. Vitamin B12 sprečava anemiju, poboljšava mentalne funkcije, i podiže nivo energije.

Kada je reč o samim kalorijama, onda bi trebalo da znate da u trideset grama pileće džigerice ima oko 45 kalorija.

Koji je najbolji recept za pileću džigericu?

Postoji dosta načina na koje možete da spremite pileću džigericu, a mi smo se odlučili za pripremu u saftu.

Šampinjoni se iseku na listove, crni luk na kockice, celer i šargarepa se krupno izrendaju. Puter se rastopi, i sa malo ulja i luka proprži. Dodaje se ostalo povrće i prži na srednjoj temperaturi da bi omekšalo. Posle toga se dodaje pola kilograma pileće džigerice, a nakon toga paradajz pire, šampinjoni, kao i mlevena paprika.

Na kraju se može dodati i mladi grašak i začini se po ukusu i želji.

Koja je prosečna cena pileće džigerice?

Za pileću džigericu od 150 grama potrebno je izdvojiti u proseku oko 200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ćevabdžinice i restorane brze hrane koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2017
Biljana Brankovic

Ja iskreno i nisam neka ljubiteljka pilece dzigerice ali mi je veoma bitno da kada spremam svojoj deci, pileca dzigerica uvek bude veoma sveza. To mi je posebno zanimljivo, posebno zbog toga sto generalno govoreci, moze da bude veoma koristan obrok.