Kontakt podaci za vašu firmu

Caffe PC Igraonica Bleyage

  • 1
4.6 | 22 ocena
Kafe, igraonica, rođendaonica, gejmerski salon, bilijar, pikado, društvene igre Sve što poželite, naći ćete u Bleyage-u!...
Pročitaj više
Tanaska Rajića 63, Kragujevac
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Snezana Aleksic
Pikado moze da bude veoma zanimljiva igra, naravno ukoliko neko ima ruku za nju. Mada, uvek sam se pitala kada gledam one turnire na televiziji na koji nacin pijani Englezi pogode metu u sam centar.
Jovana Milinkovic
Pikado nije nesto sto je previse jeftino da se igra u nekom od bowling centara u Beogradu. Pri tome, veoma je vazno a to je mozda i najvaznije, da pronadjete neko pravo drustvo koje ce takodje moci da uziva u pikadu na isti nacin kao i vi.
Milen Jovanovic
Najvaznije od svega je to da on moze da se igra zaista bez nesto previse problema i preterno puno novca.
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, on moze da se uradi bez nekih vecih problema i sigurno se na kraju kad tad isplati.
Filip Milutinovic
Po rpavilu, sto se pikada tice, kvlaitet je sigurno nesto do cega cete pre ili kasnije doci.
Simona Vucinic
Po meni je pikado zaisat nesto sto je i vise nego posebno. Kvalitet ipak tu treba da bude na prvom mestu.
Mihajlo Nastasovic
Za pikado pre svega treba imati dobro uslove i dobre zivce.
Marta Dencevic
nema sta, koliko mi je samo poznato, pikado je odlicna aktivnost, kao oblik druzenja a sve drugo je mnogo manje vazno
Todor Markovic
Koliko mi je poznato, pikado pre svega sluzi za smirivanje zivaca. Samo u suprotom slucaju moze da posluzi nekim drugim stvarima.
Ljubinka Sreckovic
Generalnog sam misljenja da je sto se pikada tice, najbolje resenje da se odlucite za kvlaitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Janko Zivanovic
Pikado je odlicna aktivnost a pri tome je odlican za smirivanje zivaca. Samo treba da izdvojite manju sumu novca i da uzivate.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je da je pikado odlicna igra za ljude koji imaju nesto slabije zivce, kako bi lakse mogli da e nauce samokontroli i disciplini.
Petar Jankovic
Pikado je definitivno aktivnost za okju je potrebno da posedujete velike zivce. Takodje, ipak i ruka koliko - toliko mora da vam bude precizna.
Jana Stankovic
Pikado je po meni jedna veoma lepa razonoda. Zato se cesto odlucim da posetim sa drugaricama Zabas bowling centar posto tamo bas uzivamo.
Marko Petrovic
Samo ne znam na koji nacin bacas pikada kada si nervozan i ruka ti se trese. Sigurno onda mozda pokusavas da pogodis nekog komsiju.
Dusan Markovic
Jednostavno, pikado nije za svakoga. Kako biste mogli da igrate pikado, morate da budete veoma precizni i smireni. Zbog toga cesto i sam volim da igram pikado kada sam nesto nervozan pa zelim da se smirim.
Biljana Brankovic
Pikado moze da bude veoma zanimljiva igra, naravno ukoliko neko ima ruku za nju. Mada, uvek sam se pitala kada gledam one turnire na televiziji na koji nacin pijani Englezi pogode metu u sam centar.
Ivan Stojanovic
Obicno dobro gadjam pikada, naravno dok malo ne popijem. Posle toga vise podsecam na pijanog Britanca neko sto ostavljam utisak neke ozbiljnosti. Cene se obicno krecu od 300-500 dinara.