O nama - PICERIJA TAVERNA


Picerija Taverna poseduje tradiciju dugu 33 godine i jedna je od prvih picerija ne samo u Inđiji, nego i u celoj Vojvodini. U prijatnom ambijentu naše picerije očekuje Vas najlepša pica u gradu, koja će Vas oduševiti svojim prepoznatljivim i izvanrednim mirisom i ukusom.

Enterijer picerije Taverna uređen je u retro stilu kojim dominiraju kamen i drvo, što daje posebno prijatnu atmosferu. Najlepša pizzeria u Inđiji prostire se na tri nivoa i ima kapacitet 80 sedećih mesta. Od proleća do jeseni, svi gosti picerije Taverna mogu da uživaju u prelepoj bašti.

Sve ljubitelje italijanske kuhinje kod nas očekuje najbolja pica u dve veličine, koja se izrađuje od pažljivo odabranih i uvek svežih namirnica. Pored već dobro poznatih i popularnih vrsta pica, kao što su: Capriccosa, Napoli, Quattro Stagioni, Vesuvio, Vegetarijana, iz naše ponude posebno izdvajamo specijalitet kuće picu Taverna, koja se sastoji od dva testa. Takođe, nudimo Vam mogućnost da napravite picu po Vašoj želji kombinujući omiljene sastojke.

Ukoliko ste više ljubitelj testenina, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor pasti, lazanje, taljatele, kao i čuveni mlinci sa piletinom. S obzirom da je doručak najvažniji obrok u toku dana, pizzeria Taverna nudi Vam omlet sa šunkom i sirom, jaja sa slaninom, jaja sa šunkom, domaću lepinju sa kajmakom i pršutom, slane prženice sa feta sirom i šunkom, kao i slatke prženice sa voćnim sosom.

Za idealan početak obroka nudimo Vam ukusna predjela: grilovana mocarela, rolovani mladi sir sa tikvicama, brusketi sa nadevom od svežeg paradajza, mešavina odabranih sireva i voća, slane sardele. Takođe, u našoj ponudi nalaze se uvek sveže čorbe.

Svima koji vode računa o ishrani i broje kalorije, pizzeria Taverna preporučuje ukusne obrok salate: Grčka, Cezar, Capreza, Losos, Zeleni mix Taverna, koje će Vam obezbediti neophodnu dozu vitamina i energije. Iz naše ponude posebno izdvajamo rižoto sa piletinom i povrćem. Za najslađi završetak Vašeg obroka, tu su naši dezerti: tiramisu, tart sa jabukama, torta.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do picerije Taverna u omiljenim ukusima možete uživati i u udobnosti Vašeg doma, jer vršimo kućnu dostavu hrane. Bez obzira na visinu porudžbine, dostava je besplatna na teritoriji grada Inđije. Ukoliko porudžbina ne stigne do Vas u roku od 30 minuta, hrana se ne naplaćuje.

Za Vaš kompletan užitak, u našoj ponudi nalaze se topli i hladni napitci, žestoka pića, bogata linija vina, kao i veliki izbor sokova, piva i vode, po pristupačnim cenama.

Najlepša pizzeria u Inđiji sa tradicijom dugom 33 godine
Besplatna dostava hrane na teritoriji grada
Najukusnija i najbolja pica u dve veličine

Radno vreme:
radni dan i nedelja od 07-24h
petak i subota od 07-01:30h

Picerija Taverna, Novosadska 13, Inđija

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Picerija Taverna
  • Picerija Taverna Inđija,
  • Picerija Taverna radno vreme,
  • Picerija Taverna kontakt telefon,
  • najlepša picerija Inđija,
  • Najlepša pica Inđija