Snezana caffe pizzeria i poslasticarnica

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - SNEŽANA CAFFE PIZZERIA I POSLASTIČARNICA


Caffe pizzeria i poslastičarnica "Snežana" nalazi se u svima dobro poznatoj Knez Mihajlovoj ulici broj 50, u Beogradu. Postojimo i radimo više od 50 godina na istom mestu, kao stub kulture i spoj tradicije i modernog načina života Beograda.

Svojim gostima, sa velikim zadovoljstvom, godinama unazad po tradicionalnim italijanskim receptima pripremamo izvrsne specijalitete naše kuhinje. Naša želja je bila i ostala da pred svoje goste iznesemo ukusna jela, koja će oplemeniti njihova čula.

Pizza majstor naše picerije svojim znanjem i umećem u stilu starih italijanskih majstora, napravio je od svog posla pravu umetnost. Poput slikara koji ukrašavaju slikarska platna, naš pizza majstor sa mnogo veštine i umeća priprema testo i sastoje za pizzu koja će zagolicati Vašu maštu.

Pažljivo odabrani, uvek sveži sastojci i začini koje koristi prilikom pripreme pizza, daju istima neodoljiv izgled i šmek. Mirisne, ukusne i hrskave sa strane, naše pizze, su bile i ostale povod i razlog za druženje sa prijateljima i uživanje u intimnim trenucima sa voljenom osobom.

Činjenica da naše pizze pripremamo u starim pećima, doprinosi njihovom kvalitetu. Težili smo ka tome da Vam verno prikažemo kako izgledaju najbolje italijanske pizze. Pohvale koje od Vas dobijamo, motivacija su nam da nastavimo u istom smeru.

Posle uživanja u izvrsnim picama, svim sladokuscima, naša srdačna preporuka su neodoljive torte i kolači iz naše ponude. Godinama smo usavršavali recepte izrade naših slasnih zalogaja, kako bi pred Vas izneli savršene poslastice. Čuvajući stare recepte i stvarajući nove, našu smo ponudu torti i kolača vidno proširivali iz godine u godinu.

Bilo da volite čokoladne torte ili voćne, na pravom ste mestu. Oduševiće Vas naš nezaobilazni Čiz kejk, Tiramisu, Moskva, Kinder, Rapsodija kao i kesten pire i žito sa šlagom. Imamo za svakog po nešto.

Radno vreme
- od ponedeljka do subote od 09 - 24h
- nedeljom od 11 do 24h

Telefon za sve informacije:
011/ 2635 706
065/ 661 3231

Kod nas ste uvek dobrodošli.
Caffe pizzeria i poslastičarnica "Snežana", Stari grad, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Snezana caffe pizzeria i poslasticarnica
  • snezana caffe pizzeria i poslasticarnica,
  • caffe pizzeria i poslasticarnica snezana,
  • snezana caffe pizzeria beograd,
  • poslasticarnica snezana,
  • Snezana caffe pizzeria i poslasticarnica radno vreme,
  • snezana caffe pizzeria i poslasticarnica stari grad