Rad u Photoshop-u je namenjen prevashodno obradi fotografija i predstavlja veštinu koju obavezno moraju imati jedan grafički ili web dizajner. U današnje vreme Photoshop se smatra vodećim programom i neizbežnim alatom za grafičku obradu koji je, osim u dizajnu, široku primenu našao u marketingu i savremenoj umetnosti.

Adobe Photoshop je najrazvijeniji među programima za obradu fotografija i ujedno je najpopularniji među grafičkim i web dizajnerima.

Photoshop škola

Škole Photoshop-a imaju za cilj da svoje polaznike opreme veštinama i znanjem iz prilagođavanja radnog okruženja u Photoshop-u, foto-montaže, foto-korekcije, retuširanja, kreiranja grafika, korišćenja filtera i efekata i rada sa slojevima (Layers). Kroz kurs Photoshopa polaznici takođe uče o dizajniranju, optimizaciji i opsecanju slika za web stranice, kao i o pripremi datoteka za digitalnu štampu ili izvoz u druge grafičke programe.

Pošto prihvata i očitava digitalne fotografije bilo kog oblika ili formata, a zatim nudi neograničene mogućnosti obrade, Photoshop važi za svemoguć i izuzetno koristan program. Grafičke i digitalne publikacije gotovo da su nezamislive bez Photoshop-a. Imajući to u vidu, napredno poznavanje i korišćenje ovog programa nameće se kao veoma isplativo.

Photoshop kurs

Kroz praktične zadatke i izazove pred kojima će se tokom kursa naći, polaznici se upoznaju sa logikom i rutinom funkcionisanja ovog programa. Već tokom kursa polaznici mogu da počnu da grade svoj portfolio.

Za upis na kurs Photoshop-a dovoljno je posedovati bazično poznavanje rada na računaru. 

Kursevi Photoshopa organizuju se u školama Photoshopa, individualno ili u grupama, kao i online. Ukupno trajanje kursa može biti od 20 do 40 časova, uz nastavu i vežbe dva do tri puta sedmično.

Cena kursa za Photoshop iznosi od 150 do 200 evra. Kako je navedeni iznos informativnog karaktera, predlažemo da se povodom tačne cene obratite školama čiji kontakti slede za ovim tekstom.

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Photoshop
Pitaj firme

Web Design (58 školskih časova)

Akcija -% 59800 Din.
Web Design (58 školskih časova) - 59.800 din! Škola računara Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Miroslav Jagnjic

Photoshop je u danasnje vreme jedan veoma koristan program po pitanju obrade fotografija. Mozete ici i u neku skolu pa da platite i naucite da radite u njemu a mozete i sami da nesto malo caprkate po internetu i svasta nesto naucite.

09.05.2017
Lea Stankovic

Poznavanje rada u photoshopu je po mnogo cemu i vise nego vredno.

24.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Svaki Photoshop ima neku svoju verziju na koju svakako treba neko vreme da se naviknete.

12.04.2017
Simona Vucinic

Nije vise ni malo tesko nauciti raditi u ovom programu. Nema prema tome nista tu posebno da vas iznenadi i cudi.

28.03.2017
Todor Markovic

Po meni se u danasnje vreme prosto podrazumeva da svaki covek ume da radi u Photoshopu.

13.03.2017
Marta Dencevic

Samo se meni obratite ukoliko vas interesuje rad u photoshop programu.

21.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, sto se njega tice, i mala deca od malih nogu pocinju da uce da rade u njemu.

03.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Konkretno, sto se mene licno tice, odmah treba da znate da je photoshop vec nesto u cemu i mala deca umeju da rade.

24.01.2017
Petar Jankovic

Sto se mene licno tice, svaki covek bi trebao da ima bar neko elementarno znanje po pitanju rada u Photoshop.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

Moje licno misljenje je da je ovo bukvalno jedan od najboljih programa u kojem mozete da radite.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Po ovom pitanju ako mene licno pitate, najbolje da se sami uverite u kvalitet i vise nisat dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.

30.11.2016
Jana Stankovic

Licno mislim da je po pitanju Photoshopa, ubedljivo najbolje resenje da posetite skolu za rad na racunaru F1. Ovo je zapravo jedno veoma provereno mesto.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko planirate da naucite da radite u photoshop, cene su cesto zaista I vise nego povljne. Pri tome, jedna od boljih skola po tom pitanju je Djuro Salaj.

24.10.2016
Marko Petrovic

Photoshop je u danasnje vreme sto se tice mogucnosti sticanja znanja poprilicno lako dostupno sirokim masama.

24.08.2016
Dusan Markovic

ovo je zaista jedan izuzetno mocan program koji vam zaista pruza siroku mogunost usluga. Pri tome, ukoliko se odlucite da naucite da radi u Photosho-u onda je u svakom slucaju najbolje resenje da odete u neku proverenu skolu racunara.

20.07.2016
Lea Stankovic

Photoshop je u danasnje vreme jedan veoma koristan program po pitanju obrade fotografija. Mozete ici i u neku skolu pa da platite i naucite da radite u njemu a mozete i sami da nesto malo caprkate po internetu i svasta nesto naucite.