Kontakt podaci za vašu firmu

Rent a car Top Auto

  • 1
5.0 | 1 ocena
Top Auto rent a car svojim klijentima pruža uslugu iznajmljivanja vozila, uz odličan odnos cene i kvaliteta. Nalazimo se na dve lokacije: u Zemunu (Altina) i Starom gradu (Dorćol)....
Pročitaj više
Ugrinovački put 22.deo 29, Dunavska 2 (Dorćol)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
Ukoliko zelite da rentirate Peugeot, onda je najbolje da posetite BG 011 rent a car. Cene po kojima mozete da iznajmite ovaj rent a car su zaista povoljne i krecu se vec od nekih 40 eura po danu.
Marina Zivkovic
Najvaznije stvar kod Peugeot vozila je pre svega u tome da one moraju i trebaju da budu bas onako kvalitetne. Sve drugo je licno smatram cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Milen Jovanovic
Peugeto vozila su sigurno jedna od boljih vozila koja kod nas postoje. Sve drugo bi samo neko mogao da vas laze. Potrebno je naravno da zaista Peugeot mogao da opravda ukazano poverenje da izgleda moderno i da bude novije proizvodnje.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju ovo vozilo nije ni malo naivno kako god da okrenete.
Filip Milutinovic
Sva Peugeot vozila su po svemu sudeci i vise nego zahtevna.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je takvo da peugeot vozila zaisat predstavljaju nesto posebno.
Mihajlo Nastasovic
Po meni, ovo vozilo treba i mora da se lepo plati, kako god da okrenete i obrnete.
Simona Vucinic
Po meni je najvaznije od svega da ova vozila nisu previse skupa.
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, od ovih vozila niko ne treba da bezi.
Marta Dencevic
zaista ne mogu da shvatim ko bi zapravo iznajmio ovakvo jedno vozilo.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, ovo su veoma dobra i kvalitetna vozila. jedini je problem u tome sto moraju debelo das e plate. Mada, to nista ne treba da vas cudi.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ova vrsta rent a cara je za mnoge idealo resenje i od njega boljeg nema.
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da sto se tice ovih vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet i da je na kraju krajeva to i jedino bitno.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Po pitanju Peugeot vozila, samo treba da znate da je ubedljivo najbolje resenje da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Jana Stankovic
Po pitanju Peugeot vozila, samo treba da posetite mesto koje se zove MMS i vise nista zaista oko toga nemate da brinete.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebno kvalitetno Peugeot vozilo, onda je najbolje da posetite rent a car agenciju koja se zove Fortuna.
Marko Petrovic
Peugeot je jedan poprilicno zahvalan auto za iznajmljivanje. Ukoliko se odlucite bas za Peugeot, onda se sigurno necete pokajati posto je ovo model automobila koji je takodje i veoma pristupacan sa cenama.
Dusan Markovic
Potpuno podrzavam ukoliko neko planira da iznajmi Peugeot u nekoj rent a car agenciji. Pre svega, mislim da ova vozila nisu toliko skupa za odrzavanje, nisu preterano skupa da se iznajme. Peugeot je svakako dboro resenje za vas.
Petar Jankulovski
Ukoliko zelite da rentirate Peugeot, onda je najbolje da posetite BG 011 rent a car. Cene po kojima mozete da iznajmite ovaj rent a car su zaista povoljne i krecu se vec od nekih 40 eura po danu.