Sta je to Pet Taxi? Kada neko ima kućnog ljubimca, psa ili mačku, onda ga svakako tretira kao ravnopravnog člana porodice. A svi članovi porodice se voze taksijem, zar ne – pa zbog čega onda ne bi postojao pet taxi, rezervisan samo za naše najbolje i najvernije prijatelje?

pet taxi

 

Da li ste znali šta je pet taxi?

Možda ne znate šta je tačno pet taksi, ali svakako znate za neprijatnosti koje ste doživeli mnogo puta kada je bilo potrebno da svog ljubimca odvedete kod veterinara, na izlet, u šetnju ili na neko drugo udaljeno mesto kuda nije moguće stići pešice. Tada ste kretali autobusom, u slučaju da nemate svoj automobil, i susretali ste se sa milion i jednom kritikom, kako pas nije za javni prevoz, da treba da izađete na prvoj sledećoj stanici i slično.

Te neprijatnosti ne želite ni sebi, ni svom četvoronožnom prijatelju, i zbog toga je pravo rešenje pet taksi. To je prevoz, odnosno usluga prevoza koja je rezervisana samo za kuce i mace.

Pet taksi za pse i mačke

Recimo da ste zakazali tretman ulepšavanja vaše pudle u salonu lepote za pse koji je udaljen u odnosu na vaše mesto stanovanja i da ne znate kako da stignete do tamo? Ili, možda imate zakazanu izložbu, na kojoj treba da zablistate u punom sjaju, ali opet – javni gradski prevoz nije rešenje, a i često se događa da običan taksi ne prima ljude sa kućnim ljubimcima.

Pet taksi je u svetu veoma raširena praksa, a na naše prostore je stigla tek nedavno. Dakle, u pitanju je klasičan prevoz kućnih ljubimaca, i to je stizanje od tačke A do tačke B na način koji je u potpunosti prilagođen vašem krznenom prijatelju, ali i vama samima.

prevoz pasa

 

Prevoz pasa

Pet taxi može da vam omogući potpuni komfor i apsolutnu udobnost, za sve vreme trajanja vožnje. Dakle, više ne morate da brinete kada treba da hitno posetite veterinara, ili vodite psa da primi redovnu terapiju; kada ljubimac ide na izložbu, u šetnju, izlet ili na dresuru; kada putujete, a psa bi trebalo ostaviti u pansionu ili hotelu za pse; kada bi trebalo da štene ili odraslog psa odvedete do novih vlasnika koji se možda nalaze na drugom kraju grada ili u sasvim drugom gradu...

Uslužni prevoz kućnih ljubimaca

Za sve navedene situacije prevoza kućnih ljubimaca, postoji i usluga povratne vožnje. Smisao postojanja taksija za kućne ljubimce jeste da se nađu na usluzi u svakom trenutku, te da se na njih vlasnici mogu osloniti.

Prevoz je prilagođen potrebama kuca i maca, kao i svim željama klijenata.

Pet taxi – cena:

Kao i kod svake usluge taksi prevoza, najvažnije je sa kog mesta krećete, odnosno udaljenost od tačke A do tačke B. Pošto je svaka situacija prevoza drugačija, najbolje je da dobijete informacije koje se odnose baš na vas, tako što ćete pozvati odabrani taksi prevoz za kućne ljubimce.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pet taxi
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

11.09.2018
Miodrag Kostic

Ukoliko trazite pet taxi maza i lunja su moja topla preporuka. Pored usluge pet taksija oni su i jedan od najboljih salona za kucne ljubimce u gradu.