Pet shop Trkalište

3.4 | 13 ocena
Ulica: Jovana Cvijića 26
Grad: Šabac
Pet shop Trkalište
Mobilni: 064/

O nama

PET SHOP TRKALIŠTE

Pet shop Trkalište nudi najveći izbor hrane, opreme i kozmetike za pse, mačke i druge vrste kućnih ljubimaca u Šapcu. Iz naše ponude posebno izdvajamo raznovrsne sitne životinje, kao što su: patuljasti zečevi, hrčkovi, papagaji tigrice, leminzi i druge.

Kvalitetna i redovna ishrana je od presudnog značaja za zdravlje i savršen izgled ljubimca. Nezavisno da li Vaš pas ili maca više vole suvu hranu, konzerve ili sosiće, pet shop Trkalište je prava adresa za Vas.

U našem asortimanu hrane za pse i mačke nalaze se vodeći svetski brendovi:

 • Royal Canin
 • Trainer
 • Josera
 • Friskies
 • Ok hrana
 • Clas preference

Pet shop Trkalište nudi Vam veliki izbor hrane i za druge vrste životinja: zečevi, glodari, ribice, kornjače... Osim hrane vrhunskog kvaliteta, možemo da ponudimo kompletnu opremu za životinje: transporteri, ogrlice, povoci za pse, posipi za mačke, posude za hranu, četke i još mnogo toga po pristupačnim cenama.

Iz naše ponude izdvajamo kvalitetne Skudo Transportere koji su priznati od većine avio kompanija i ispunjavaju sve uslove avio saobraćaja, po povoljnim cenama. Takođe, kod nas možete nabaviti nove kvalitetne kaveze za patuljaste zečeve i druge sitne životinje.

Ukoliko želite da obradujete Vašeg mališana, svratite do pet shopa Trkalište i izaberite mu savršen poklon u vidu kućnog ljubimca. Između ostalog, u našoj ponudi nalaze se patuljasti zečevi, hrčci, papagaji, leminzi, kao i kompletna oprema i hrana za kvalitetan život njegovog novog drugara.

Pet shop Trkalište nudi veliki izbor patuljastih zečića lavlja glava raznih boja, čiji su kvalitet i zdravstveno stanje zagarantovani. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 064/223-22-77 ili posetiti Facebook stranicu: Patuljasti kunici Lavlja glava.

Sa željom da izađemo u susret što većem broju kupaca, nudimo promotivnu cenu džaka hrane od 10kg za 999 dinara. Takođe, za sve porudžbine preko 2.000 dinara vršimo dostavu na teritoriji grada Šapca.

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-20h

Pet shop Trkalište, Jovana Cvijića 26, preko puta TC Roda (na ćošku raskrsnice sa semaforom), Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  SuperVet Plus hrana za pse i mačke, Knez Mihajlova 22, Šabac
  Soil Factory Pack pet shop, Masarikova 30, Masarikova 133, Šabac