Pet shop Maxvit

4.8 | 8 ocena
Ulica: Bulevar Cara Lazara 98
Grad: Novi Sad
Pet shop Maxvit
Telefon: 021/
Mobilni: 064/

O nama

PET SHOP MAXVIT

Pet shop Maxvit je osnovan 2006. godine, a od marta 2014. godine nalazimo se na novoj adresi u Bulevaru Cara Lazara, broj 98, u Novom Sadu. Sa željom da Vam ponudimo veliki izbor proizvoda koji će oduševiti Vaše ljubimce, proširili smo našu ponudu i prešli u veći prostor. Takođe, imamo razvijenu mrežu veleprodaje naših proizvoda.

Prvobitno naša osnovna delatnost bila je proizvodnja hrane za kućne ljubimce, sa željom da im pružimo što kvalitetniju i raznovrsniju ishranu. Prvi proizvodi koje smo proizveli još davne 1992. godine bili su vitaminsko-mineralni kompleksi za kućne ljubimce, ali smo brzo proširili asortiman proizvoda u oblasti hrane i vitaminskih dodataka. Od samih početaka do danas izuzetnu pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda, u saradnji sa vrhunskim tehnolozima, veterinarima i odgajivačima, čime smo uspeli da ostvarimo stabilnu poziciju na domaćem tržištu.

U okviru našeg brenda Kljuc Kljuc nalazi se vitamizirana hrana za ukrasne ptice sa dodatkom voća i povrća: Tigrice, Nimfe, Zebe, Kanarince... Sa željom da doprinesemo zdravijem i lepšem izgledu Vaših pernatih ljubimaca osnovni sastojci naše hrane su: suncokret, proso, ovas, svetlo seme, muhar, lan, konoplja... Takođe, nudimo Vam i vitaminsko mineralne dodatke za ukrasne ptice i golubove: Adevit, Vitorint, Ornitomin...

Kod nas možete pronaći i preparate za akvaristiku Max akvaVit, kao i veliki izbor hrane za akvarijumske ribice i kornjače: Tetramix, Granulex, Tubifex, Larve komaraca, Pondmax, Gamarijus... Svim vlasnicima i ljubiteljima sitnijih životinja, kao što su: hrčci, leminzi, morski prasići, činčile, ukrasni miševi ili zečevi, nudimo veliki izbor vitaminizrane hrane za glodare.

Pored hrane iz sopstvene proizvodnje, pet shop Maxvit u svojoj poundi ima i hranu za životinje vodećih svetskih proizvođača: Royal Canin, Trainer, Purina, Josera, Farmina, Pedigree, Whiskas, Darling, Friskes, Biomil i mnogi drugi. Takođe, nudimo Vam veliki izbor kozmetičkih preparata za Vaše kućne ljubimce: šamponi, balzami, šamponi protiv parazita, sredstva za oralnu higijenu zuba kod pasa i mačaka, sredstva za raščišćavanje dlake itd.

Kako bi vaši ljubimci bili uvek veseli i razigrani, kod nas možete pronaći i raznovrstan izbor igračaka za Vaše ljubimce, kao i drugu opremu: prostirke, četke, grebalice, transportere, povoce...

Ukoliko morate hitno da otputujete, a nemate kome da ostavite Vašeg ljubimca na čuvanje, pet shop Maxvit nudi Vam efikasno rešenje. Uskoro u okviru našeg pet shopa otvara se pansion za mačke i ostale sitne životinje, u kome ćemo im pružiti udoban smeštaj i svu neophodnu pažnju.

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota od 09h-20h

Pet shop Maxvit, Bulevar Cara Lazara 98, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Pejovic
  05.06.2019 09:35

  Meni je vazno da za mog ljubimca uzimam stvari od ljudi kojima verujem da mi nece uvaliti nesto samo da bi oni zaradili! zato dolazim kod mojih komsija u Maxvit godinama gde me uvek docekaju sa osmehom i savetom! Imaju sve sto je potrebno za mog psa a bas su pristupacne cene!

  Zeljko Stanisic
  24.01.2017 09:20

  Super su! ;)

  Lelabojana Milosevic
  16.03.2016 08:45

  Postovani.
  Imate li u prodaji Farmina VetLife Renal, vece pakovanje i koja mu je cena?
  Hvala unapred
  Pozdrav!

  Andrea Kovačević
  12.08.2015 03:37

  Maxvit pet shop u Novom Sadu je najpovoljniji kada je u pitanju hrana za pse, hrana za mačke i oprema za kućne ljubimce u Noom Sadu!

  Firme u blizini

  Pet shop i veterinarska apoteka King Pet, Danila Kiša 18, Novi Sad
  Pet Corner 021, Bulevar Evrope 20, Novi Sad