Pet Shop And More

3.0 | 4 ocena
Ulica: Trgovačka 8a
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Pet Shop And More
Mobilni: 064/

O nama

PET SHOP AND MORE

Pet shop and more je otvoren u julu 2016 godine i nalazi se u Trgovačkoj 8a.

Raznovrsnost ponude, profesionalizam, ljubaznost zaposlenog osoblja, koji "pet shop" odvaja od "and more" i nesvakidašnjem doživljajem koji možete zateći u samom objektu nas svrstava u neklasičan shop za kupovinu hrane i medicinskih preparata za negu vasih ljubimaca.

Sve veća potreba potrošača a najpre ljubimaca, navodi Pet and more na ideju o proširenju delatnosti i pretvaranja samog pet šopa u veterinarsku apoteku 2018., a ne dugo zatim 2019., VAP Pet Shop And More zaokružuje usluge otvaranjem "Mirka spa Salončića "za negu ljubimaca, gde pored široke ponude samog spa centra, možete dobiti veterinarske savete od našeg groomera koji je ujedno i veterinar.

I poslednja, možda i najbitnija delatnost "onog dela And More" jesu Solitarne pčele, bez kojih budućnost i nas i nasih ljubimaca može biti dovedena u pitanje.

Bavimo se reprodukcijom i prodajom solitarnih pčela kao i pravljenjem adekvatnog staništa za iste i ponosni smo na to sto smo jedni od prvih, svakako sa najvecim brojem kokona u Srbiji, koji se bave ovom delatnošću.

Informacije o Solitarnoj pčeli dobićete pozivom ili direktno u nasim objektima.

Veterinarska apoteka u ponudi ima suvu i konzerviranu hranu za sve vrste kućnih ljubimaca (pse, macke, ptice, glodare, ribice), poslastice, ogrlice, tablete i ampule protiv buva i krpelja, sredetsva protiv parazita, vitamine, lekove, antibiotike, sredstva za čišćenje ušiju, očiju i usne duplje, probiotike, opremu (povoce, ogrlice, amove), igračke, četke, jastuke i krevete, kaveze, transportere i torbe za transport, činije za hranu i vodu, jakne i kabanice, cipelice, šampone, parfeme, vlažne maramice, pelene za pse, posipe za mačke, toalete za mačke, grebalice za mačke...

Prosto zatražite, ako nemamo na stanju nešto što želite, u najkraćem roku uz obostrane konsultacije sa Vama, dobićete na adresu željeni proizvod.

Izdvajanje od ostalih - ljubaznost, stručnost, cene, pouzdanost i nesvakidašnost samih momenata koje mozete zateći u vet apoteka Pet Shop And More, od toga da vam osoblje svira do srdačnog dočeka našeg najmilijeg psa Mirke avvavavvav grrrr ciju ciju :), koji je uvek sa nama, kao i susret i upoznavanje sa Solitarnim pčelema .

U nasim objektima mozete ostaviti čepove flaša koje skupljamo za fondaciju "Čep za hendikep" za izradu invalidskih kolica .

Pratite nas na Facebooku:

i Instagramu:

Radno vreme:

pet shop - ponedeljak – petak: 8 - 20 h, subota 8 - 18 h, nedelja 8 – 14 h

Salon radi na zakazivanje.

Pet shop and more

Trgovacka 8a, Žarkovo, Beograd

Pet Salončić Mirka

Poručnika Spasića i Mašere 24, Žarkovo, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Pet shop Dr. Doggy, Kirovljeva 17, Čukarica, Beograd
  Pet Spot, Obrenovački put 3 (Mega Maxi Ada), Čukarica, Beograd
  Love to Love pet shop, Pilota Mihaila Petrovića 4, Rakovica, Beograd
  Pet shop Bio Dar, Kokanova 8, Voždovac, Beograd
  Pet shop i veterinarska apoteka Buvara, Jurija Gagarina 227, TC Enjub, Novi Beograd, Beograd
  Pet shop Napast, Kneza Višeslava 126, Čukarica, Beograd
  Pet Shop Tepi, Dr Agostina Neta 20a, Novi Beograd, Beograd
  Pet Shop Kod Doce i Beke, Velizara Stankovića 7a, Rakovica, Beograd
  Moj Ljubimac Pet Shop, Požeška 80, Čukarica, Beograd
  Zen pet shop, Patrijarha Joanikija 7a, Vidikovac, Rakovica, Beograd