Dasty pet shop

  • 7
0.00 | 0 ocena

O nama - DASTY PET SHOP

Pet shop "Dasty" nalazi se na više lokacija u Beogradu.

Možete nas pronaći na Rakovici:

  • u ulici Stevana Opačića broj 38
  • u Borskoj ulici broj 41b
  • u ulici Generala Stefanika 5 u novom naselju Stepa Stepanović
  • u ulici Slavka Miljkovića 55, Resnik

Pet shop "Dasty" otvoren je 2006. godine i sve do danas bio je i ostao nazaobilazna stanica velikog broja ljubitelja životinja koji cene kvalitet i vrhunsku uslugu.

Vlasnicima najrazličitijih kućnih ljubimaca, bilo da se radi o psima, mačkama, pticama, ribicama ili glodarima nudimo najveći izbor hrane i operme za njihove kućne ljubimce.

Komercijalna hrana za pse i mačke čijom se prodajom bavimo svojim sastavom zadovoljava standarde propisane za zdravu i ishranu bogatu vitaminima kada je reč o Vašem kućnom ljubimcu.

Dostavu veće količine hrane vršimo na celoj teritoriji Beograda.

Bezgranična ljubav prema životinjama i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupano vrlo odgovorno. U svojoj ponudi za Vas imamo sve što je Vašem psu, mački ili drugom kućnom ljubimcu potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano.

Dva profesionalna veterinara uvek će Vam vrlo rado dati neophodan savet za Vašeg psa ili mačku i posavetovati Vas šta da učinite ukoliko se isti ne osećaju dobro, imaju buve, krpelje, upalu uha, visoku temperaturu, zatvor, odbijaju hranu ili imaju neki drugi zdravstveni problem.

Savet veterinara koji Vas neće nista koštati a značiće Vam mnogo jer ćete moći da svom ljubimcu pomognete na najbolji mogući način.

Kod nas Vas očekuju kavezi za ptice i glodare, akvarijumi za ribice, ogrlice za pse i mačke, povodac za pse, hranilice i pojilice za ptice, posude za hranu, četke za dlaku, igračke za kućne ljubimce i još mnogo toga po veoma pristupačnim cenama.

Obradujte Vašeg psa ili mačku širokom ponudom naših proizvoda i na taj način im uzvratite za nesebičnu ljubav koju Vam pružaju.

Radno vreme pet shop centra "Dasty"

  • radnim danima od 09-20h
  • subotom od 09-15h
  • nedeljom ne radimo

Sve na jednom mestu za Vašeg psa ili mačku. Hrana, savet veterinara i oprema za kućne ljubimce.

Vaš pet shop "Dasty".

Iskustva i preporuke posetilaca

28.10.2014 10:08
Veki

Pet shop Dysti je najbolje mesto gde moji ljubimci odlaze. Tu smo kupili najlepsi povodac za psa, a i hrana za pse nam je najlepsa pa rado prosetamo do njih. Sve pohvale i preporuke.

23.09.2014 05:54
Ceca

Sjajan pet shop sa ljubaznim osobljem. Vasi saveti veterinara su nam cesto od koristi , a hrana za pse i macke je ono sto nasi ljubimci cekaju svakodnevno da dobiju.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Pet shop
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dasty pet shop
  • Dasty pet shop