Iskustva i preporuke posetilaca

03.06.2019 05:36
Jasmina Karadzić

Posto je doslo toplije vreme,resila sam da sve zimske pokrivace, i prekrivace, ocistim i odlozim do sledece zime. Angazovala sam perionicu vesa i radnju za hemijsko ciscenje, Black & White. Videla sam na internetu kako rade, i koje usluge pruzaju i uz to su im cene prihvatljive. Pozvala sam ih i dosli su u tacno dogovoreno vreme. Bila sam prijatno iznenadjena, tacnoscu i profesionalizmom sa njihove strane. Kada su doneli stvari, sve je bilo slozeno i lepo ispeglano,sto bi rekli,kao ,,pod konac". Bila sam bas odusevljena i prezadovoljna njihovom uslugom.

24.05.2019 05:47
Vladan Dimitrijevic

S obzirom da cesto putujem, nemam vrmena za kucne poslove, a i nisam vican u tome. Zato sam trazio na internatu neku agenciju, koja ce obavljati hemijsko ciscenje mojih odela. U pocetku mi je bilo tesko da odaberem jednu od njih, jer nisam znao da li cu doneti pravu odluku, i da li cu odabrati pravu. Odlucio sam se za njih, jer su mi se ucinili veoma pouzdani i kvalitetni. A i cene su im korektne. Kada su mi vratili, sve lepo ocisceno, opeglano i slozeno, bio sam bas zadovoljan. Sve je odisalo prijatnim mirisom svezine, sto me je bas odusevilo. Verujem da cu i sledeci put, kada mi zatreba takava usluga, odabrati njih.

17.05.2019 05:04
Marijana Arsenovic

Imala sam sjajno iskustvo sa perionicom vesa Wash Black and Whhite i to bas u situaciji kada su mi dolazii gosti, morala sam hitno da spremim cebad i svu posteljinu kao i jos stotinu drugih stvari pa nisam znala sta cu i kuda pre. Onda sam nasla ovu firmu na internetu i dala im kompletnu posteljinu da sve operu i srede. S obzirom da su kod mene u komsiluku na Novom beogradu zaista su mi bili blizu i sve sto smo se dogovorili ispostovali su u dan kako je receno.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Perionica veša
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Perionica veša i hemijsko čišćenje Wash Black & White
  • Perionica veša i hemijsko čišćenje Wash Black & White