Dodaj firmu

Perike - Prodaja perika

Salon za prodaju PERIKA postoji već 12 godina i nalazi se u NOVOM SADU , a od meseca AVGUSTA 2011 godine otvorena je prodavnica i u Novom Beogradu ( YU Biznis centar )
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z lokal VP 60
Novi Beograd, Beograd

Studio za perike Gisela Mayer

Studio za perike Gisela Mayer nudi veliki izbor različitih vrsta modnih perika, kao i kompletan medicinski program. U našoj ponudi nalazi se i specijalna kozmetika za održavanje perika, a vršimo i usluge pranja i održavanja perika, u posebn...
Pročitaj više

Milentija Popovića 9 lok 94 (Sava Centar), Knez Mihailova 21a lok 57 (TC Millennium)
Novi Beograd, Beograd

Perike Salon Sreta

Perike Salon Sreta nalazi se u Starom Gradu u ulici Nušićeva 23. Kod nas možete naći veliki izbor perika svih boja i modela frizura.
Pročitaj više

Nušićeva 23
Stari grad, Beograd

Perike Violet Line

Perike Violet Line nalazi se na Čukarici u ulici Trgovačka 28. Pored brojnih frizerskih i kozmetičkih usluga koje možete dobiti u našem salonu u našoj ponudi imamo i veliki izbor perika.
Pročitaj više

Trgovacka 28
Čukarica, Beograd

Perike Wig And Hair Master doo

Perike Wig And Hair Master doo nalazi se na Voždovcu u ulici Kumodraška 170, lokal 3. U našem asortimanu imamo sve vrste perika, najpoznatiji smo za prodaju perika u Beogradu.
Pročitaj više

Kumodraška 170, lokal 3
Voždovac, Beograd

Perike Bea Str

Perike Bea Str u Beogradu nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 14, na Beogradskom sajmu u hali 8. Mi postojimo više od 20 godina i bavimo se prodajom, uvozom i distribucijom perika. Vodeći smo za prodaju perika u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 14
Savski venac, Beograd

Perike Prirodne London

Perike Prirodne London nalaze se u Zemunu u ulici Dobanovački put 20. U našem asortimanu nalazi se veliki broj modela perika od prirodne dlake, svih boja i dužina.
Pročitaj više

Dobanovacki put 20
Zemun, Beograd

Moja perika

Kompanija “Moja perika” bavi se prodajom perika i umetaka od sintetičke kose renomiranog nemačkog proizvođača Ellen Wille. Reč je o medicinskim perikama koje su prepoznatljive po vrhunskom kvalitetu, modernom dizajnu i velikom izboru modela....
Pročitaj više

Gandijeva 63
Novi Beograd, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane