Postoji mnogo razloga zbog kojih želite da kupite perike. Vaša kosa je možda izuzetno retka i tanka, ili imate frizuru koja vam se ne dopada pošto je kratka, a vi volite dugu kosu... Možda jednostavno želite da isprobate drugačiji look, pa je najjednostavniji način da nabavite periku.

Pročitaj više

Izaberite neki od salona perika gde mozete kupiti PERIKE

Beograd

Moja perika
Moja perika
Gandijeva 63
Novi Beograd Pozovi

Kompanija “Moja perika” bavi se prodajom perika i umetaka od sintetičke kose renomiranog nemačkog proizvođača Ellen Wille. Reč je o medicinskim perikama koje su prepoznatljive po vrhunskom kvalitetu, modernom dizajnu i velikom izboru modela...
Pročitaj više

Studio Ivana - Nadogradnja kose i prodaja kose
Studio Ivana - Nadogradnja kose i prodaja kose
Palisadska 48
Čukarica Pozovi

U studiju Ivana koji se nalazi se u Beogradu. Nadogradnja 100% prirodne kose uz pomoć različitih tehnika, na klipse, čvorovanjem, uz pomoć keratinskih pramenova, eurolock....
Pročitaj više

Perike - Prodaja perika
Perike - Prodaja perika
Bulevar Mihajla Pupina 10z lokal VP 60, Novi Beograd
Novi Beograd Pozovi

Salon za prodaju PERIKA postoji već 12 godina i nalazi se u NOVOM SADU , a od meseca AVGUSTA 2011 godine otvorena je prodavnica i u Novom Beogradu ( YU Biznis centar ) ...
Pročitaj više

Novi Sad

Esperance
Esperance
Laze Kostića 6, Novi Sad Pozovi

Esperance iz Novog Sada se bavi prodajom perika i umetaka izrađenih od prirodne i veštačke kose...
Pročitaj više

Postoji mnogo razloga zbog kojih želite da kupite perike. Vaša kosa je možda izuzetno retka i tanka, ili imate frizuru koja vam se ne dopada pošto je kratka, a vi volite dugu kosu... Možda jednostavno želite da isprobate drugačiji look, pa je najjednostavniji način da nabavite periku.

Perike za kosu

Perike bi trebalo da izgledaju veoma lepo, ali pored toga i da vam pružaju maksimalan komfor prilikom nošenja. Zbog toga bi trebalo odabrati perike koje su savršenog izgleda kao i vrhunskog kvaliteta.

Perike od prirodne kose

Ako birate perike izrađene od prirodne kose, tada dobijate periku po želji i meri. One se prave od najkvalitetnije ljudske dlake, tako da se u ponudi nalaze različiti tipovi kose. Neko će poželeti Brazilian hair, neko drugi Indian hair, Vietnamese hair, Chinese hair ili European hair...

Vlasuljarske radnje na poseban način selektuju i klasiraju kosu nakon otkupa. Korisno je znati podatak da je evropska kosa zapravo najkvalitetnija i najtraženija na celom svetu.

Muške perike

Postoji dosta muškaraca koji u određenim godinama pate od nedostatka kose i to im pričinjava veliko nezadovoljstvo. Ipak se svi moramo složiti da je kosa ukras svakog lica i glave, tako da je dobro potražiti rešenje kupovinom muških perika.

Perike se mogu izraditi na osnovu otiska vaše glave, na posebno finom materijalu. Mogu biti ručno knifane i to u kombinaciji sa običnim i duplim čvorom. Sve ovo je veoma važno jer vi svakako želite da se ne vidi da nosite periku, već da ona deluje kao prava kosa.

Zahvaljujući ovom načinu izrade perike, izgledaće kao da vam kosa raste iz kože glave.

Ženske perike

Ako želite da svoj imidž promenite kupovinom kvalitetne perike, tada će biti dovoljno da posetite vlasuljarsku radnju i da odaberete dužinu i boju dlake. Sve osim toga, posao je stručnih lica, a ako se odlučite za evropsku kosu, tada znajte da ste dobili cenjenu dlaku čija se vrednost može upoređivati čak i sa zlatom, jer su njene količine ograničene.

Perike od prave kose

Kao što smo već naveli u našem tekstu, najfinije i najbolje perike su upravo one koje su izrađene od prave ljudske dlake.

Radnje koje se bave otkupom, selektovanjem i klasiranjem kose, redovno prate svetske trendove, tako da vam nude razne mogućnosti da se napravi idealna perika koja u potpunosti zadovoljava sve vaše želje i potrebe, čak iako je vaš ukus veoma istančan i ako ste zahtevan kupac.

Sintetičke perike

Kada uporedimo perike od sintetike i perike od prirodne dlake, najpre ćemo zaključiti da se ne razlikuju u estetskom smislu. Vrlo je bitno naglasiti da sintetičke perike odgovaraju svakom obimu glave jer imaju regulatore veličine.

Ovakvu periku ćete jednostavno postaviti, i ona ne izaziva nikakve štetne efekte. Prilikom kupovine, dobićete uputstvo kako da održavate svoju novu kosu.

Prirodne perike

Ako ste se ipak odlučili za periku od prirodne ljudske dlake, možete da birate između nekoliko različitih tipova kose. Čak i u najkrupnijem planu, niko ne može primetiti da to nije vaša prava dlaka, jer zaista izgleda da kosa raste iz kože glave.

Perike – cene:

Cena perika zavisi od toga da li se radi o prirodnoj dlaci ili je reč o sintetičkim perikama, kao i od modela (kratki ili duži). U tom smislu, za kratke modele trebalo bi platiti u proseku oko 8500 dinara, a za duge oko 10500 din. Kada je reč o perikama od prirodne kose, cene se kreću od 16000 do 31000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  mesaros kornelijakornelija
  13.11.2018 10:38

  HTELA BIH KOVRDZAVU PERIKU PLAVE BOJE.POLUDUGACKU ILI KRATKU. CELO MIJE DUGACKO ALI NIJE SIROKO DOVOLJNO GORE,ZBOG TOGA VISE TREBAJU KOSE KOJE SU GORE OD CELA STO VISE PODIGNUTE.''PLITKO MI JE CELO A LICE SIROKO.SA STRANA UZ UVO DA BUDU ''PRILEPLJENI'' A GORE DA IMAM VISE KOSE I PODIGNUTE! OPROSTITE VALJDACETE ME RAZUMETI,KOJU BIH HTELA...POZDRAV

  mesaros kornelijakornelija
  13.11.2018 10:21

  DIVNA JE PERIKA 35400 DINAR....NA KREDIT DALI DAJETE?

  Zeljana Jeremic
  02.10.2018 11:56

  Ja licno ne volim da vidim perike ni na televiziji a da ne pricam tek uzivo. Ipak je ovo nesto sto je poprilicno vestacko.

  Marta Dencevic
  14.08.2017 11:22

  Kod perika je koliko samo mogu da vidim veoma vazno da budu naravno i vise nego kvalitetne i da je sto je moguce vise izgledaju prirodno. Sa cenama takodje nista tu ne biste trebali previse da zurite.

  Janko Zivanovic
  16.05.2017 07:12

  Po pravilu, sto se perika tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.

  Ljubinka Sreckovic
  28.04.2017 08:33

  Naravno da je sto se njih tice, sigurno kvalitet i vise nego vazan.

  Petar Jankovic
  18.04.2017 10:39

  Po pravilu, ako nesto valja u celoj prici onda su to perike koje u svakom slucaju nisu ni malo jeftine.

  Nikolina Pantelic
  31.03.2017 07:09

  Kako god da okrenete, perike su nesto sto treba da se plati.

  Ivan Stojanovic
  16.03.2017 08:03

  Kako god da okrenete, one su uvek bile posebno skupe. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

  Jana Stankovic
  24.02.2017 10:37

  Pre svega smatram da je osnovni problem u tome sto su perike nesto sto je jako skupo a pri tome je veoma ruzno.

  Marko Petrovic
  08.02.2017 10:14

  Sto se tice perika, samo je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Biljana Brankovic
  27.01.2017 09:56

  Koliko mi je poznato, i dan dans perike imaju i vise nego pristojne cene.

  Dusan Markovic
  11.01.2017 10:23

  Ja licno ne volim da vidim perike ni na televiziji a da ne pricam tek uzivo. Ipak je ovo nesto sto je poprilicno vestacko.