Perike

5.0 | 1 ocena
Perika Sue Mono

Perika Sue Mono

Cena: 27000.00 din.
Perika Idaho

Perika Idaho

Cena: 31000 din.
Perika Pixie

Perika Pixie

Cena: 16900 din.
Elenora

Elenora

Cena: 23400 din.
Sue mono

Sue mono

Cena: 27000 din.
Click

Click

Cena: 12700 din.
River mono

River mono

Cena: 25000 din.
Favour look

Favour look

Cena: 25000 din.
Perika Disc

Perika Disc

Cena: 18000 din.
Perika Code Mono

Perika Code Mono

Cena: 25200 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Perike
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Perike

Postoji mnogo razloga zbog kojih želite da kupite periku. Vaša kosa je možda izuzetno retka i tanka, ili imate frizuru koja vam se ne dopada pošto je kratka, a vi volite dugu kosu... Možda jednostavno želite da isprobate drugačiji look, pa je najjednostavniji način da nabavite periku.

perike

 

Perike za kosu

Perike bi trebalo da izgledaju veoma lepo, ali pored toga i da vam pružaju maksimalan komfor prilikom nošenja. Zbog toga bi trebalo odabrati perike koje su savršenog izgleda kao i vrhunskog kvaliteta.

Perike od prirodne kose

Ako birate perike izrađene od prirodne kose, tada dobijate periku po želji i meri. One se prave od najkvalitetnije ljudske dlake, tako da se u ponudi nalaze različiti tipovi kose. Neko će poželeti Brazilian hair, neko drugi Indian hair, Vietnamese hair, Chinese hair ili European hair...

Vlasuljarske radnje na poseban način selektuju i klasiraju kosu nakon otkupa. Korisno je znati podatak da je evropska kosa zapravo najkvalitetnija i najtraženija na celom svetu.

Muške perike

Postoji dosta muškaraca koji u određenim godinama pate od nedostatka kose i to im pričinjava veliko nezadovoljstvo. Ipak se svi moramo složiti da je kosa ukras svakog lica i glave, tako da je dobro potražiti rešenje kupovinom muških perika.

Perike se mogu izraditi na osnovu otiska vaše glave, na posebno finom materijalu. Mogu biti ručno knifane i to u kombinaciji sa običnim i duplim čvorom. Sve ovo je veoma važno jer vi svakako želite da se ne vidi da nosite periku, već da ona deluje kao prava kosa.

Zahvaljujući ovom načinu izrade perike, izgledaće kao da vam kosa raste iz kože glave.

Ženske perike

Ako želite da svoj imidž promenite kupovinom kvalitetne perike, tada će biti dovoljno da posetite vlasuljarsku radnju i da odaberete dužinu i boju dlake. Sve osim toga, posao je stručnih lica, a ako se odlučite za evropsku kosu, tada znajte da ste dobili cenjenu dlaku čija se vrednost može upoređivati čak i sa zlatom, jer su njene količine ograničene.

Perike od prave kose

Kao što smo već naveli u našem tekstu, najfinije i najbolje perike su upravo one koje su izrađene od prave ljudske dlake.

perike cene

 

Radnje koje se bave otkupom, selektovanjem i klasiranjem kose, redovno prate svetske trendove, tako da vam nude razne mogućnosti da se napravi idealna perika koja u potpunosti zadovoljava sve vaše želje i potrebe, čak iako je vaš ukus veoma istančan i ako ste zahtevan kupac.

Sintetičke perike

Kada uporedimo perike od sintetike i perike od prirodne dlake, najpre ćemo zaključiti da se ne razlikuju u estetskom smislu. Vrlo je bitno naglasiti da sintetičke perike odgovaraju svakom obimu glave jer imaju regulatore veličine.

Ovakvu periku ćete jednostavno postaviti, i ona ne izaziva nikakve štetne efekte. Prilikom kupovine, dobićete uputstvo kako da održavate svoju novu kosu.

Prirodne perike

Ako ste se ipak odlučili za periku od prirodne ljudske dlake, možete da birate između nekoliko različitih tipova kose. Čak i u najkrupnijem planu, niko ne može primetiti da to nije vaša prava dlaka, jer zaista izgleda da kosa raste iz kože glave.

Perike – cene:

Cena perika zavisi od toga da li se radi o prirodnoj dlaci ili je reč o sintetičkim perikama, kao i od modela (kratki ili duži). U tom smislu, za kratke modele trebalo bi platiti u proseku oko 8500 dinara, a za duge oko 10500 din. Kada je reč o perikama od prirodne kose, cene se kreću od 16000 do 31000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

13.11.2018
mesaros kornelijakornelija

HTELA BIH KOVRDZAVU PERIKU PLAVE BOJE.POLUDUGACKU ILI KRATKU. CELO MIJE DUGACKO ALI NIJE SIROKO DOVOLJNO GORE,ZBOG TOGA VISE TREBAJU KOSE KOJE SU GORE OD CELA STO VISE PODIGNUTE.''PLITKO MI JE CELO A LICE SIROKO.SA STRANA UZ UVO DA BUDU ''PRILEPLJENI'' A GORE DA IMAM VISE KOSE I PODIGNUTE! OPROSTITE VALJDACETE ME RAZUMETI,KOJU BIH HTELA...POZDRAV

13.11.2018
mesaros kornelijakornelija

DIVNA JE PERIKA 35400 DINAR....NA KREDIT DALI DAJETE?

02.10.2018
Zeljana Jeremic

Ja licno ne volim da vidim perike ni na televiziji a da ne pricam tek uzivo. Ipak je ovo nesto sto je poprilicno vestacko.

14.08.2017
Marta Dencevic

Kod perika je koliko samo mogu da vidim veoma vazno da budu naravno i vise nego kvalitetne i da je sto je moguce vise izgledaju prirodno. Sa cenama takodje nista tu ne biste trebali previse da zurite.

16.05.2017
Janko Zivanovic

Po pravilu, sto se perika tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.

28.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Naravno da je sto se njih tice, sigurno kvalitet i vise nego vazan.

18.04.2017
Petar Jankovic

Po pravilu, ako nesto valja u celoj prici onda su to perike koje u svakom slucaju nisu ni malo jeftine.

31.03.2017
Nikolina Pantelic

Kako god da okrenete, perike su nesto sto treba da se plati.

16.03.2017
Ivan Stojanovic

Kako god da okrenete, one su uvek bile posebno skupe. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

24.02.2017
Jana Stankovic

Pre svega smatram da je osnovni problem u tome sto su perike nesto sto je jako skupo a pri tome je veoma ruzno.

08.02.2017
Marko Petrovic

Sto se tice perika, samo je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

27.01.2017
Biljana Brankovic

Koliko mi je poznato, i dan dans perike imaju i vise nego pristojne cene.

11.01.2017
Dusan Markovic

Ja licno ne volim da vidim perike ni na televiziji a da ne pricam tek uzivo. Ipak je ovo nesto sto je poprilicno vestacko.