Dodaj firmu

Perece Beograd

Perece Goronja Pekara

Pekara Goronja nalazi se na Novom Beogradu preko puta Instituta za majku i dete. Porodična pekara sa domaćim receptima po kojima prave ukusna slatka i slana peciva.
Pročitaj više

Radoja Dakića 21a, (preko puta Instituta za majku i dete)
Beograd

Perece Pekara Kesten

Pekara "Kesten" se nalazi u ulici Akademska 2, Beograd, Zemun, pored zgrade Doma vazduhoplovstva, u samom centru Zemuna. Pekara Kesten se pored proizvodnje klasičnih pekarskih proizvoda bavi i proizvodnjom sitnog slanog i slatkog peciva.
Pročitaj više

Akademska 2
Beograd

Da li ste kao mali voleli da jedete perece? Da? To nas uopšte ne čudi, jer su perece tako neodoljivog ukusa, a i izgleda. U ovom tekstu saznajte više o ovom specijalitetu, koje vrste postoje, za koje sve prilike možete da ih iskoristite i slično.

Pereca

Pre svega, perece su sjajna stvar kada želimo da nešto prezalogajimo, pa vrlo rado koristimo ovaj pekarski proizvod u toku pauze na poslu, na primer. One su vrlo praktične da se ponesu, nisu masne kao burek, na primer. Osim zaposlenih, perece vole da pojedu i deca tokom velikog školskog odmora, i to kao užinu.

Perece slane

Perece na najbolji način daju energiju, utoljavaju glad do sledećeg obroka. Slane perece su nešto u čemu zaista uživaju i mlađi i stariji, jer imaju tu neku specifičnu aromu koju je čak vrlo teško i opisati – jednostavno, trebalo bi da probate i da nam prenesete svoje utiske.

Domaće perece

Slane perece se najčešće traže u pekarama i prave se u domaćinstvima, jer imaju najveću armiju obožavalaca. Posebno su popularne domaće perece, koje se prave po starinskim receptima, koji nisu menjani još iz doba naših baka.

Ipak, ove sjajne recepte su preuzele i mnoge pekare, pa i one prave isto tako dobre i ukusne zalogaje, koji podsećaju na domaću kuhinju i dane detinjstva.

Perece sa susamom

Za susam vlada mišljenje, i to kažu lekari zapravo, da blagotvorno utiče na funkcije mozga i na druge psihičke funkcije, tako da bi ga trebalo što češće i u što većim količinama koristiti u ishrani. Zbog toga je to sve razlog više da birate perece koje po sebi imaju susam.

Drugi razlog može da bude sam ukus susama, koji mnogi ljudi vole i rado biraju proizvode koji ga sadrže. I na kraju, treći razlog je veoma lep izgled proizvoda, kada je po njemu posut susam.

Slatke perece

Slatke perece mogu da budu odlične kada se vašoj deci jede nešto slatko, a vi više nemate ideje šta da im pripremite, jer ste sve već isprobali. Sigurno su jeli slane perece, a sada možete da ih iznenadite, tako što ćete da im pripremite slatke perece.

Ili još bolje, naručite perece u vašoj omiljenoj pekari, i tamo su uvek sveže, mirisne i ukusne, pa će vaši mališani biti sigurno veoma zadovoljni.

Posne perece

Posne perece možete da uključite na primer, za posne slave, i da to bude samo jedna mala đakonija u nizu. Sigurno će biti onih gostiju koji će posegnuti baš za perecama, jer ih ionako veoma vole, tako da će biti obradovani što se nalaze na vašoj slavskoj trpezi.

Posne perece su dobre i za ljude koji ne vole masnoće ili možda drže dijetu.

Perece cena

Perece imaju zaista veoma povoljnu cenu i ona se kreće oko 40 dinara u proseku po komadu. Ako kupujete veće količine za neku priliku, onda je najbolje da se o tome dogovorite sa odabranom pekarom kod koje kupujete. Tada se zaračunava cena po kilogramu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane