Nugenesis dipping Beograd

  • 1
4.57 | 7 ocena

O nama - Nugenesis dipping BeogradNugenesis dipping pruža usluge manikira i pedikira po veoma povoljnim uslovima. Sve za negu noktiju na rukama i nogama, možete pronaći u našem salonu. Radimo i nedeljom!

Svoje višegodišnje iskustvo u radu rado ćemo podeliti sa Vama i pružiti Vam vrhunsku negu noktiju uz pomoć savremenih preparata čiji kvalitet je dokazan na svetskom tržištu.

Manikir i pedikir Nugenesis dipping Vam nudi:

- nadogradnju noktiju na rukama dipping tehnikom

- ojačavanje noktiju na rukama dipping tehnikom

- ojačavanje noktiju gel lakom

- lakiranje noktiju

- ojačavanje noktiju na nogama dipping tehnikom

- ojačavanje noktiju na nogama gel lakom

- lakiranje noktiju sa sređivanjem zanoktica i masažom šake (ruke i noge)

- estetski pedikir

-spa tretmane

-parafinsko pakovanje


Dipping tehnika sređivanja noktiju, bilo da je reč o manikiru ili pedikiru polako zamenjuje već ustaljenu nadogradnju gel lakom. Osmišljena je u Americi, a njene prednosti ogledaju se u tome što je dokazano manje invazivna, te štedi i čuva Vaše prirodne nokte, odnosno manje oštećuje nokatnu ploču. Veoma je pogodna i ako već imate gel lak na noktima i želite da ga zamenite.

Dipping proces nadogradnje noktiju za početak ne obuhvata upotrebu UV lampe. Takođe, nokti se prilikom ovog tretmana ne turpijaju, već se nakon klasičnog manikira nanosi hranljiva tečnost (sadrži kalcijum i vitamine) koja se zatim osuši prirodnim putem - na vazduhu. Za bojenje Vaših noktiju koriste se specijalni puder prahovi koji postoje u čak 122 nijanse! Što je možda i najlepši deo, nisu potrebne nikakve korekcije jer se prilikom sledećeg tretmana nokti lagano otope u acetonu, sve se skida i nanosi ponovo, a ceo proces je veoma brz, jednostavan i - bezbolan!

Ovakvom negom ne samo da se čuvaju nokti, nego se zadržavaju i sve hranljive materije iz sloja iz kojeg nokti uopšte nastaju. Ono što žene posebno vole kod dipping tehnike je vreme - kompletan proces traje i do 30% kraće nego kod gel tretmana, dok su rezultati jednako pouzdani jer traju isto - mesec dana, s tim da su Vaši nokti ponovo zdravi i negovani i ispod lepe površine.

Bolno turpijanje i višečasovno sedenje u salonu uz pomoć dipping metode polako postaju prošlost, na Vama je samo da, ako već niste, proverite zašto.


U našem salonu, pored nege noktiju možete zakazati i uslugu profesionalnog šminkanja za svaku priliku. Bilo da je reč o dnevnoj, noćnoj, svečanoj ili laganoj svakodnevnoj šminki, iz naseg salona izaći ćete vidno lepše i uredno doterane. Ako uz profesionalnu šminku želite i frizuru ne brinite imamo i to

Zakažite što pre i uverite se i sami u kvalitet našeg rada. Stotine zadovoljnih žena već šeta Beogradom. Zašto ne biste i Vi bili među njima?


Nugenesis dipping Beograd,Zvezdara (Beograd)


Radno vreme:
Sreda-ponedeljak od 9:00 -20:00
UTORKOM ne radimo.

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 378
FB: MIlica-Andrijasevic-nokticisminkatrepavice
Instagram: @nugenesis_dipping_beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Pedikiri, Manikiri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Nugenesis dipping Beograd
  • Nugenesis dipping Beograd,
  • Nugenesis dipping Zvezdara,
  • pedikir na Zvezdari,
  • manikir na Zvezdari,
  • Nugenesis dipping Beograd,
  • Nugenesis dipping pedikir i manikir radno vreme