Novosti i zanimljive teme iz rubrike Pedikiri, Manikiri

Evo šta nokti govore o Vama! Evo šta nokti govore o Vama!

Jeste li razmišljali šta nokti govore o Vama i na koji način možete saznati nešto o karakteru ljudi zahvaljujući obliku i dužini noktiju?

Uživajte u negovanim i lepim noktima!

Neka Vaše negovane ruke uvek ostavljaju pozitivan utisak o Vama. Da li znate da izgled Vaših noktiju govori o Vašem karakteru mnogo više nego što mislite?

Uživajte u negovanim i lepim noktima!
Doživite leto na pravi način!

Provedite leto sa negovanim noktima na rukama i nogama! Krenite u susret dobrom provodu, bilo da ste planirali da leto provedete pored mora, na plaži ili ostajete u svom gradu.

Doživite leto na pravi način!
Zdravi i negovani nokti!

Da li znate da se nokatna ploča sastoji od proteina koji se zove keratin? Zdravi nokti su glatki, bez neravnina, ujednačene boje. Listanje noktiju, tanjenje nokatne ploče, odvajanje ili urastanje noktiju, sve su to znaci da je vreme da se obratite stručnjacima.

Zdravi i negovani nokti!
Nokti!

Koliko Vam je važno kako izgledaju Vaši nokti? Ukoliko želite savršeno oblikovane i nalakirane nokte, koji će dugo izgledati kao da ste upravo izašli iz salona, na pravom ste mestu.

Nokti!
Šta ruke i stopala govore o Vama?

Prava dama se po negovanim rukama prepoznaje. Zbog toga, posebnu pažnju kozmetičari posvećuju nezi ruku i stopala. Maske za omekšavanje kože i uklanjanje zanoktica, pravilno sečenje noktiju, turpijanje i oblikovanje kao i skidanje laka i lakiranje noktiju, sve to podrazumeva manikir.

Pedikir / manikir Beograd na vodi

Lepa i negovana ruka je nešto najlepše na ženi, ali i muškarcu. Međutim, mnogi baš i ne obraćaju naročito pažnju na to, a posebno ukoliko im je posao takav da su im ruke neprekidno u vodi, odnosno da su izložene različitim negativnim aspektima.

Razmišljajte na vreme!

Srpska nova godina samo što nam nije zakucala na vrata. Da li ste pripremili sve što Vam je potrebno da se u ludoj novogodišnjoj noći provedete prelepo?

Pripremite se za novogodišnju noć

Polako ali sigurno Nova 2021. godina se približava. Svako od nas planira šta obući, sa kim proslaviti. Treba o svemu dobro razmisliti kako bi efekat bio veličanstven.

Zima, zima, e pa sta je!

Iako je napolju veoma hladno i najradije biste ostali kod kuce, ne dozvolite da se ulenjite tokom ovog vikenda!