O nama - SPECIJALISTIČKA PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA JANA MEDICA - u službi zdravlja vašeg deteta


Želja naše ordinacije je da svojim pacijentima pružimo sve svoje znanje i dugogodišnje iskustvo kako bi naši najmladji izrasli u zdrave, odrasle ljude. Kontinuirano usavršavanje i savremena dijagnostička oprema dovode do ostvarenja zajedničke misije da svako dete raste zdravo i srećno.

Preventiva je osnova zdravlja! Ordinacija JaNa medica veliki značaj daje redovnim preventivnim pregledima, praćenju rasta i razvoja, vakcinisanju uz praćenje kalendara vakcinacije, savetima o ishrani i nezi kao i praćenjem razvojne patologije. Organizujemo i kućne posete, preglede novorođene dece - nega, obrada pupčane rane, pomoć majkama u uspostavljanju laktacije, kao i bolesne dece.

Veliki deo našeg ambulantnog rada su tegobe bolesnog deteta poput temperature, bola, kašlja, otežanog disanja, povraćanja i niza drugih simptoma kojima naš organizam obaveštava da nešto nije u redu. Zato konstantno radimo na unapređenju usluga - uz pomoć testova koji će omogućiti bržu i tačniju dijagnozu: STREP test – brzi test za kvalitativnu detekciju streptokoka u uzorcima brisa iz grla i brzi CRP test koji će u skladu sa drugim simptomima dati pravu sliku stanja pacijenta i omogućiti adekvatnu terapiju.

Na jednom mestu objedinjujemo znanje i iskustvo naših stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije. U ordinaciji Vam je dostupan tim iskusnih pedijatara, subspecijalista različitih oblasti: neonatolog, pulmolog, alergolog, neurolog, gastroenterolog, endokrinolog, nefrolog, hematolog, kardiolog, kao i dečiji hirurg-urolog, ortoped, dermatovenerolog, otorinolaringolog, fizijatar.

Osnovna delatnost Razvojnog savetovališta Jana Medica ordinacije je praćenje, podsticanje i unapređenje mentalnog zdravlja dece, a posebno dece koja su rođena sa rizikom ili kod koje su dijagnostikovane smetnje u razvoju. Tim Razvojnog savetovališta ordinacije Jana Medica čine pedijatar, psiholog, logoped, fizijatar i defektolog.

Ultrazvuk kao neinvazivna metoda je metoda izbora u primarnoj dijagnostici mnogih problema. Radimo kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku: ultrazvuk centralnog nervnog sistema (CNS-a), kukova, abdomena, urotrakta...

Uz postavljenu dijagnozu i adekvatno lečenje vraćamo osmeh na lice Vašem detetu i Vama! Briga o zdravlju i lečenju dece je ulaganje u budućnost zdrave omladine.

NOVO U ORDINACIJI JANA MEDICA! U saradnji sa dr Srđanom Vlajovićem, specijalistom ortopedije i spinalne hirurgije vršimo preglede dece koji imaju problema sa deformitetom stopala i kičmenog stuba. Zakažite Vaš pregled na vreme!

Radno vreme:
ponedeljak-petak 12-20h;
subotom i nedeljom za hitne slučajeve

E mail: medica.jana@gmail.com
Facebook: janamedica


Specijalistička pedijatrijska ordinacija Jana Medica, Mirka Jovanovića 25, Kragujevac (Vašarište)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Pedijatrijske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Specijalistička Pedijatrijska ordinacija Jana Medica
  • Jana Medica,
  • Pedijatrijska ordinacija Jana Medica Kragujevac,
  • pedijatar u Kragujevcu,
  • Jana Medica pedijatrijska ordinacija,
  • Pedijatrijska ordinacija Jana Medica radno vreme