Pedijatrija Dr Žutić

5.0 | 10 ocena
Ulica: Bulevar Zorana Đinđića 125g
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Pedijatrija Dr Žutić
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.drzutic.com

O nama

PEDIJATRIJA DR ŽUTIĆ

Privatna pedijatrijska ordinacija “Dr Žutić” započela je sa radom 2009. godine, a osnovna delatnost naše ordinacije je preventiva i lečenje dece, kao i savetodavni rad sa roditeljima. U veoma prijatnom ambijentu ordinacije, koja se nalazi na Novom Beogradu, dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje koje će Vašim najmilijima pružiti vrhunsku negu u cilju prevencije i očuvanja njihovog zdravlja.

Osnivač ordinacije je Dr Branimir Žutić, specijalista ORL koji je više od dve decenije radio na ORL odeljenju bolnice “Dragiša Mišović-Dedinje”. Bio je poznat po tome da je svakodnevno obavljao veliki broj operacija i što su ispred njegove ordinacije uvek bili ogromni redovi. Posle 28 godina rada u ovoj eminentnoj ustanovi, dr Žutić je odlučio da napusti bolnicu “Dragiša Mišović-Dedinje” i otvori privatnu ORL bolnicu u kojoj stvara uslove za rad i za boravak pacijenata kakve je oduvek želeo da ima.

Posle pet godina od otvaranja ORL bolnice “Dr Žutić”, ista postaje jedna od eminentnih ORL institucija u zemlji. Uporedo sa porastom broja pacijenata dolazi i do potrebe za dodatnim specijalnostima kao što su pedijatrija i internističke službe. U januaru 2009. godine otvaraju se dve nove ordinacije "Pedijatrija Dr Žutic" i "Interno Dr Žutic" koje omogućavaju da se pacijentu pruži potpuna usluga.

Pedijatrija “Dr Žutić” nudi Vam sledeće usluge:

 • neonatološki pregled
 • pedijatrijski pregled
 • vakcinacije
 • pregledi različitih pedijatrijskih specijalnosti (pulmologija, alergologija, kardiologija, fizijatrija, ortopedija i druge)
 • ultrazvučni pregledi beba i dece
 • ORL pregled 

Svi pregledi u pedijatrijskoj ordinaciji “Dr Žutić” obavljaju se na najsavremenijim aparatima za potrebnu dijagnostiku (ultrazvuk kukova, abdomena, CNS-a, pulsna oksimetrija, spirometrija...). Pored stalno zaposlenih lekara sklopljeni su i ugovori sa različitim renomiranim specijalistima iz oblasti pedijatrije kako bi našim najmlađim pacijentima pružili mogućnost što bolje dijagnostike.

Zahvaljujući reputaciji koju je naša ordinacija stekla tokom godina zadobili smo poverenje roditelja i po njihovoj preporuci ostvarili saradnju sa privatnim predškolskim ustanovama. Od skora naše doktorke obavljaju sistematske i redovne pedijatrijske preglede u vrtićima.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-20h

subota od 08-15h

nedelja od 09-14h

Pedijatrija “Dr Žutić”, Bulevar Zorana Đinđića 125g, preko puta Novog Merkatora, u bloku 32, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovana Ristić
  07.06.2019 01:51

  Pedijatrija Dr Zutic je najbolja pedijatrijska ordinacija u Beogradu, po mom mišljenju. U njihovu stručnost ja imam apsolutno poverenje, a svojoj deci želim sve najbolje. Zato savetujem svima da zakažu preglede, koji ćesto mogu da budu i istog dana. Sve preporuke za Pedijatriju Dr Zutic od Jovane iz Beograda!

  Borislav Milic
  26.06.2017 11:53

  Svi pregledi u pedijatrijskoj ordinaciji Dr Zutic obavljaju se na najsavremenijim aparatima za potrebnu dijagnostiku ultrazvuk kukova,abdomena,cnsa,pulsna oksimetrija, spirometrija.

  Sandra Marinkovic
  21.06.2016 12:07

  Svidja mi se sto saradjuju sa predskolskim ustanovama sto je ipak garancija kvalitetne i pedantne usluge.Iskusan tim strucnjaka mi uvek uliva veliko poverenje i zato ih preporucujem svim roditeljima.

  Jasna Šekarić
  24.11.2015 01:09

  Vodila sam i sina i ćerku, oboje su imali problem sa otitisom, najbolji tim koji sam srela, ozbiljno su pristupili lečenju moje dece i izlečili smo dugogodišnji problem. Pohvale za dr Gaćeša i dr Žutića.

  Firme u blizini

  Pedijatrija Dr Raketic, Rajka Mitića 28a, Dedinje, Savski venac, Beograd
  Pedijatrijska ordinacija Moje dete, Todora Dukina 64a, Voždovac, Beograd
  Pedijatrijska ordinacija Dr Guliver, Požeška 138/A, Čukarica, Beograd
  Dr Lukić specijalistička pedijatrijska ordinacija, Janka Katića 20, Mladenovac, Beograd
  Pedijatrijska ordinacija Medilife, Trgovačka 79, Žarkovo, Čukarica, Beograd
  Pedijatrijska ordinacija DEČIJA IGRA, Vojvode Milenka 44, Savski venac, Beograd
  Pedijatrijska ordinacija Dr&Dr, Ivankovačka 8, Palilula, Beograd
  Kinder Care pedijatrijska ordinacija, Oblakovska 28, Savski Venac, Beograd, Savski venac, Beograd