Pedijatrija Dr Raketic

5.0 | 13 ocena
Ulica: Rajka Mitića 28a, Dedinje
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Pedijatrija Dr Raketic
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.dr-raketic.rs

O nama

  NOVO!!!
  Savetovalište za noćno umokravanje!

  Noćno umokravanje je čest problem u dečijem uzrastu o kome se nerado govori. U okviru Pedijatrijske ordinacije Dr Raketić otvoreno je "Savetovalište za noćno umokravanje" sa multidisciplinarnim pristupom koji podrazumeva zajednički rad nefrologa i psihoterapeuta. Više informacija na sajtu: www.dr-raketic.rs


  Pedijatrija "Dr Raketić" nalazi se na Dedinju na adresi Rajka Mitića 28a, u Beogradu. Specijalista pedijatrije Doc dr sc med Nevnka Raketić u saradnji sa eminentinim stučnim timom, pruža Vašim najmilijima vrhunsku negu u cilju prevencije i očuvanja njihovog zdravlja.

  U veoma prijatnom okruženju naše pedijatrijske ordinacije, dočekaće Vas naše ljubazno osoblje i ponuditi Vam u najkraćem vremenskom roku sistematski pregled za decu svih uzrasta. Nastojeći da preventivno spreči nastanak različitih oboljenja, naš pedijatar vrši vakcinaciju dece, a naročito pred polazak u školu.

  Vakcinacija je najbolji način da se spreči nastanak različitih bolesti još u najranijem dobu. Uz pomoć vakcina uspešno su iskorenjene velike boginje i stavljenje pod kontrolu bolesti poput malih boginja, dečije paralize, velikog kašlja i tetanusa kod novorođenčadi.

  Radi što boljeg uvida u zdravstveno stanje dece, naš pedijatar savetuje roditeljima da najmanje jednom godišnje dovedu svoje dete na sistemastki pregled, kojim će se utvrditi najvažniji faktori za njegov optimalan rast i razvoj. U zavisnosti od uzrasta dece vrši se niz specijalističkih pregleda, kojima naš pedijatar utvrđuje u kakvom je zdravstvenom stanju Vaše dete.

  Ukoliko se radi o slučaju akutno bolesnog deteta, u našoj pedijatriji moguće je uraditi i brze laboratorijske analize poput krvne slike, CRP i analize urina. Na ovaj način u najkraćem vremenskom periodu pedijatar odrinacije na Dedinju "Dr Raketić" postavlja dijagnozu i prepisuje terapiju u cilju sprovođenja lečenja u skladu sa propisanim protokolima savremene medicine.

  Takođe, ukoliko je potrebno u našoj ordinaciji se vrši uzimanje uzoraka krvi za biohemjske i sve druge analize i ispitivanja, urina, stolice i drugih briseva. U cilju što preciznije postavljenje dijagnoze, ako se radi o kompleksnijem medicinskom problemu, sastavljamo tim vrhusnkih eksperata za datu bolest ili oboljenje.

  Naš specijalista pedijatrije Doc dr sc med Nevnka Raketić nastoji da stvori prijatno okruženje, u kom se deca neće osećati nelagodno i uplašeno.

  Radno vreme:
  - od ponedeljka do petka 08 - 20h
  - subotom 09 - 14h
  - nedeljom 09 - 14h

  Preporuka svim roditeljima čije dete uskoro polazi u školu je da svog mališana dovedu na sistematski pregled pred polazak u školu.

  Sistematski pregledi za decu, kao i vakcinacija dece za upis u prvi razred.

  Pedijatrija "Dr Raketić" Dedinje, Beograd.

  Cenovnik

  1. Poseta patronažne sestre
  3.000,00 din
  2. "Strep A" test za brzo otkrivanje Streptokoka u grlu
  900,00 din
  3. Pregled specijaliste sa UZ
  6.000,00 din
  4. Adhezioliza prepucijuma sa pregledom urologa
  8.000,00 din
  5. Kontrolni pregled specijaliste sa timpanometrijom
  3.300,00 din
  Pogledajte ceo cenovnik
  Ostavite komentar
  Ocenite firmu

   Iskustva i preporuke posetilaca

   Darko Milovanovic
   07.06.2019 01:55

   Pedijatrija Dr Raketic je ordinacija za mališane, i čine je vrsni stručnjaci, tako da se uvek možete obratiti ma koji problem da ima vaše dete. Pedijatrijske ordinacije trebalo bi pažljivo birati, i zato mi svima preporučujemo Pedijatriju Dr Raketic, od srca i iskreno!

   Zoran Josipovic
   21.06.2016 12:09

   Vakcinisanje dece pred polazak u skolu.U veoma prijatnom okruzenju ove pedijatrijske ordinacije,docekace vas ljubazno osoblje i ponuditi vam u najkracem vremenskom roku sistematski pregled za decu svih uzrasta.

   Nikola Ivanović
   11.09.2015 04:27

   Da li se vakcinacija dece pred polazak u skolu zakazuje?

   Beka
   10.09.2013 01:00

   Ovo je definitivno najbolja doktorka u gradu, a verujte upoznala sam ih i previse. Brza i tačna dijagnoza i jos brze izlecenje. Prostor jr prelep, a cene su vrlo prihvatljive.

   Sanja
   18.07.2013 09:26

   Sve preporuke za divnu Doktorku Nevenku i njen tim.Dvoje dece vodim kod nje i prezadovoljna sam uslugom-sestre ljubazne,doktorka stručna i posvećena,poznati konsultanti iz raznih oblasti pedijatrije.Svi pregledi se završavaju u najkraćem roku bez stresa i čekanja.

   Firme u blizini

   Pedijatrija Dr Žutić, Bulevar Zorana Đinđića 125g, Novi Beograd, Beograd
   Pedijatrijska ordinacija Moje dete, Todora Dukina 64a, Voždovac, Beograd
   Pedijatrijska ordinacija Dr Guliver, Požeška 138/A, Čukarica, Beograd
   Dr Lukić specijalistička pedijatrijska ordinacija, Janka Katića 20, Mladenovac, Beograd
   Pedijatrijska ordinacija Medilife, Trgovačka 79, Žarkovo, Čukarica, Beograd
   Pedijatrijska ordinacija DEČIJA IGRA, Vojvode Milenka 44, Savski venac, Beograd
   Pedijatrijska ordinacija Dr&Dr, Ivankovačka 8, Palilula, Beograd
   Kinder Care pedijatrijska ordinacija, Oblakovska 28, Savski Venac, Beograd, Savski venac, Beograd