Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
Postoji dosta načina na koji se može pripremiti domaća pečenica, a jedna od varijanti je korišćenje plećke sa rebrima, ili zadnjeg buta praseta. Idealno je domaću pečenicu pripremiti na ražnju, jer samo tako će biti neodoljivog ukusa i mirisa.
Ljubinka Sreckovic
Licno najvise volim kada je pecenica dimljena, odnosno ne volim kada je nekako kuvana ili posebno spremljena u onim posebnim pecima, kao sto je to cesto slucaj u danasnje vreme. Cene su naravno ono sto bi posebno trebalo da dodje do izrazaja.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, svaka pecenica nije nesto sto je preterano naivno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Nikolina Pantelic
Kako god da okrenete, nije pecenica ni malo naivna. Sve drugo samo moze da bude gubljenje vremena.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, svaka pecenica treba da se lepo plati.
Jana Stankovic
Samo treba da znate da je svaka pecenica nesto sto bi trebalo da se debelo plati.
Ivan Stojanovic
Pecenica nikako nije jeftina, odnosno bar ne bi trebala i mogla da bude.
Marko Petrovic
Po pravilu, sto se pecinice tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazana kako pre tako i kasnije.
Biljana Brankovic
Po meni svaka pecenica bi trebala da ima neki svoj jedinstveni ukus. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Dusan Markovic
Po pitanju pecenice, sigurno je kvalitet nesto sto vam pre ili kasnije nista ne znaci. Mada, sve je to u danasnje vreme relativno slicnog ukusa.