Dodaj firmu

Le Klok restoran pasta

Restoran bistro Le Klok smestio se u srcu Novog Sada pre svega šest meseci, ali je odmah po otvaranju postao gotovo dom za brojne stalne goste. Takvu podršku smatramo samo potvrdom vrednosti koje smo usadili u naš restoran, koje se ogledaju u ukusnoj i svežoj hrani, odabranim vinima i prijatnom ambijentu.
Pročitaj više

Prote Mihaldzica 6
Novi Sad

Restoran Bata Pežo pasta

Restoran u elitnom delu Novog Sada na obali Dunava. Internacionalni i riblji specijaliteti, igraonica za decu, prijatan i udoban enterijer sa pogledom na Dunav.Na samoj obali Dunava, u novosadskom elitnom naselju Kamenjar, pronaći ćete svoju oazu mira i dobrih ukusa.
Pročitaj više

Kamenjar 5
Novi Sad

Toscana restoran pasta

Novootvoreni restoran italijanske kuhinje pod imenom Toscana obogatio je ugostiteljsku ponudu Novog Sada za jedno prefinjeno mesto, sa prijatnim ambijentom i kompletnom uslugom - priprema sveže hrane u restoranu, dostava na adresu i organizacija manjih proslava po vašoj želji.
Pročitaj više

Bulevar Cara Lazara 19
Novi Sad

Bellagio Pizzeria

Bellagio picerije predstavlja pažljivo uređeno mesto za dobar zalogaj svih ljubitelja italijanske kuhinje spremane na domaći način. U ponudi imamo sve što je potrebno da jedete lako i ukusno u različito doba dana, na našoj ili vašoj adresi.
Pročitaj više

Mite Ruzica 3
Novi Sad

Nasuvo i Friško restoran

Zvučaće neverovatno, ali u moru novosadskih restorana, zaista nije lako pronaći autentičnu vojvođansku kuhinju. Osim na jednom mestu. A to je upravo naš restoran na koji smo veoma ponosni. Zovemo se "Nasuvo i friško" i nudimo istinsku i pravu domaću hranu spremanu isključivo na tipično vojvođanski način.
Pročitaj više

1300 kaplara 14
Novi Sad

The Nook restoran

Italijanski restoran The Nook Novi Sad ako već nije, sigurno će postati vaš omiljeni hedonistički kutak. Samo svratite i osetite sve njegove čari.
Pročitaj više

Miše Dimitrijevića 9
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane